kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
ahojte babule :-)
tak uz aj ja som hore..sice stale v posteli,ale s pc :-D
lori..no je to priserne..stale rozmyslat,ze co este treba a co vsetko chyba..ale vcera sa troska skratil zoznam..mam cast masli do kostola..ked pridem domov,tak ich dokoncim..popolnocne musim vysivat..a stale sa neviem rozhodnut,ze ako..teda lepsie povedane zdobit..asi si to necham cez tyzdem a cosi pekne dovtedy vymyslim..
caute kocky :-)
nebola som tu vcera, ani dnes, lebo draheho bracha mal dnes prve sväte prijimanie , tak som pomahala svokre s pripravami :-) uz je po vsetkom, tak oddychujem, bola som sa opalovat a rozmyslam nad zasadacim poriadkom v sale, =-)
tak pekny dnik Vam prajeeeem :-)
co dobreho? ani nechci vediet co vsetko- klasika obed- polievka, rezne so salatom, potom chvilka pauzy :-D salat so sunkou a syrom a kolace, takze riadne som si dala do tela...o hodinu idem bezpodmienecne korculovat ]-(
dobré ránko nevestičky x-) x-)
no ja som tu cely vikend neboola...teda sobotu uz nie po ranku a vcera sme dorazili vecer o 23h domov :-p makali sme cely vikend opat na obchodiku.. :-)
no pomaly sa vsetko zacina naplnat tak ako sme si to naplanovali s mojou polovickou a velmi sa tesime a uzivame si vsééééééétko aj moj stav :-D :-D x-) zatial ma boli v podbrusku ale len z rána a potom uz je to v pohode x-)
pojdem tento tyzden asi okolo stredy na gyndu aj koli dovolenke a tak ci nebudem nieco riskovat :-D a uz sa len chystat x-) x-) sa tešákujem :-D
inač okolo svadby teraz ani nič neriešime, hlavna vec, ze nemame toho starejsieho :-( co je v nasom pripade katastrofa, lebo je to doat dolezita vec...ale snad sa niekto najde ;-) a roznasame oznamka ááááááááá ozáááj mame vyrobené uz obrúčky :-) ze sú nádhernééééééééé x-) x-) este sme ich nevideli lebo su v Malackach ale sa tešííííííím..juchúúúúúúú x-)
awoooj bud. mamča caly x-)
to mate teraz super obdobie :-D nech vám to dlhooooo vydržííííí :-D
janja...no..teorie už ani vela nie...ale ešte nemám popis výskumnej časi a grafov....grafov je tam mrtne vela...aj tie mi ešte nejaké chýbajú :-p ...ale do konca juna to musím odovzdať :-p
lorinko :-D
aky si mala vikend? ci si pisala =-) :-D ??
inač viete čo??.....babetko by sa malo narodit ak vsetko pojde dobre, presne bud 1 alebo 2.februara a ja budem mat 3.februara- 30 rokov :-D :-D ciže mamine na narodky :-D :-p
caly...tak to je ten najlepší darček :-D x-)
ja som práveže nič nepísala...takže musím ísť dohánať...ale nejak sa mi nece :-p ale pojdem si zacvičiť a potom odovzdať do školy poslednú seminárku x-) ....
víkend boj celkom fajn...sme boli s kamošmi včera na koktejli v meste....u svokry na obede x-) a ráno v sobotu aj v nedelu na cybigli :-D
janja....joo som v tom :-) ale nie dlho tak 19 dní :-D :-D podla vsetkého :-D ale potvdí mi to len lekar chystam sa v stredu alebo zajtra x-)
lori..tak fasa, ze sportujete :-D budete krásny na svadbicke, ja už som skoncila z chudnutím :-p :-D ale budem chodiť plávať nadalej...to je super vec na uvolnenie :-)
dnes idem do mesta na zivnostensky a s kamoskou na kafe..uz sa teším fuuuuuha ako im to vsetkým oznámim :-D
ahojte baby..tak po tyzdni volna som bola opat v praci..a vobec sa mi tam nechcelo..nastastie este par tyzdnov a mame volno..sa nenormalne tesim..
caly..to je super takto na narodeniny dostat takyto krasny darcek x-)
baby awoooojte x-)
dnes som v šoku...brachačovi kamoši...ktorých pozná od základky...boli na chate...ožrali sa...nasadli do auta....a výsledok je ten...že jeden je mrtvy a vodičovi sa nič nestalo a leží na traumatologii....všetci z ich party su v šoku....blbí...opití...mladí...20roční chalani :-o ]-( ...hrozné..ako sa zmení život v sekunde....raz si tu a zlomok sekundi a už nie si :-x
lorinko...to je strašné preboha =-) to musí byť smútok neskutočný v rodine toho nebohého :-. :-|
no mladícka nerozvážnosť....ale teraz len dúfať, že ten čo leží na traumat.bude v pohode...hm..to je zlé :-(
lea...no tak tomu sa hovorí plánované rodičovstvo... :-) zajtra idem na gyndu, tak sa dozviem niečo viac čo a ako...aj keď už mám prečítanej literatúry...aj tu na nete habadééééééj :-D
lori..no nic prijemne..mne sa tak spoluziak zabil..ale najhorsie na tom bolo to,ze to nebola jeho vina..ale protiiduceho auta..a vysledok..4mrtvi v jeho aute..vsetko jeho rodina..jeho otec takto ostal sam..v jednej minute stratil deti,zenu a sa mi zda,ze aj vnuca :-(