Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
dobré ránko nevestičky
no ja som tu cely vikend neboola...teda sobotu uz nie po ranku a vcera sme dorazili vecer o 23h domovmakali sme cely vikend opat na obchodiku..
no pomaly sa vsetko zacina naplnat tak ako sme si to naplanovali s mojou polovickou a velmi sa tesime a uzivame si vsééééééétko aj moj stavzatial ma boli v podbrusku ale len z rána a potom uz je to v pohode
pojdem tento tyzden asi okolo stredy na gyndu aj koli dovolenke a tak ci nebudem nieco riskovata uz sa len chystat
sa tešákujem
inač okolo svadby teraz ani nič neriešime, hlavna vec, ze nemame toho starejsiehoco je v nasom pripade katastrofa, lebo je to doat dolezita vec...ale snad sa niekto najde
a roznasame oznamka ááááááááá ozáááj mame vyrobené uz obrúčky
ze sú nádhernééééééééé
este sme ich nevideli lebo su v Malackach ale sa tešííííííím..juchúúúúúúú
2. jún 2008- Sponzor fóra
caly...tak to je ten najlepší darček
ja som práveže nič nepísala...takže musím ísť dohánať...ale nejak sa mi neceale pojdem si zacvičiť a potom odovzdať do školy poslednú seminárku
....
víkend boj celkom fajn...sme boli s kamošmi včera na koktejli v meste....u svokry na obedea ráno v sobotu aj v nedelu na cybigli
2. jún 2008janja....joo som v tom
ale nie dlho tak 19 dní
podla vsetkého
ale potvdí mi to len lekar chystam sa v stredu alebo zajtra
lori..tak fasa, ze sportujetebudete krásny na svadbicke, ja už som skoncila z chudnutím
ale budem chodiť plávať nadalej...to je super vec na uvolnenie
dnes idem do mesta na zivnostensky a s kamoskou na kafe..uz sa teším fuuuuuha ako im to vsetkým oznámim2. jún 2008baby awoooojte
dnes som v šoku...brachačovi kamoši...ktorých pozná od základky...boli na chate...ožrali sa...nasadli do auta....a výsledok je ten...že jeden je mrtvy a vodičovi sa nič nestalo a leží na traumatologii....všetci z ich party su v šoku....blbí...opití...mladí...20roční chalani...hrozné..ako sa zmení život v sekunde....raz si tu a zlomok sekundi a už nie si
2. jún 2008lorinko...to je strašné preboha
to musí byť smútok neskutočný v rodine toho nebohého
no mladícka nerozvážnosť....ale teraz len dúfať, že ten čo leží na traumat.bude v pohode...hm..to je zlé
lea...no tak tomu sa hovorí plánované rodičovstvo...zajtra idem na gyndu, tak sa dozviem niečo viac čo a ako...aj keď už mám prečítanej literatúry...aj tu na nete habadééééééj
2. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
ahojte babule
tak uz aj ja som hore..sice stale v posteli,ale s pc
lori..no je to priserne..stale rozmyslat,ze co este treba a co vsetko chyba..ale vcera sa troska skratil zoznam..mam cast masli do kostola..ked pridem domov,tak ich dokoncim..popolnocne musim vysivat..a stale sa neviem rozhodnut,ze ako..teda lepsie povedane zdobit..asi si to necham cez tyzdem a cosi pekne dovtedy vymyslim..