Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • ahoj lori..neboj,my sa budem spamatavat z tych vydavkov a ty si to budes este len uzivat..
    prosim ta,ako vyzera ta kralovska lalia? aky je rozdiel??? 😬 😬 😬

• lea...no taká velká ružová 😃 ...vysvetlujem jak tatár 😛 ...no..caly ti to asi ozrejmí viac...ja ani neviem...ale asi tie obyč. sú menšie...a škaredšie 😛

• no vyber si take kvety,ake sa ti najviac pacia 😉 🙂 a nemusis pozerat na druhych 😃

• Sponzor fóra
  • lori...takze kralovska lalia je u nas lalia longiflora....take ruzova velka vonava je oriental.....najdem a pridam link.....

• caly...supiš...sa teším...a čo myslíš, može byť? 🤔 ...také tri stonky zviazané drotikom?...alebo do kytice? 🤔

• http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/detail/599/721956/-1106025-lilium-longiflorum-farbena-rainbow.html

toto je longa...ale ich je ,,milion,, druhov

a este oriental pridam...

• http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/detail/599/643021/lil0059-lilium-le-reve.html

a toto su oriental....tie oboje nadherne vonaju,....a su to jedny z mojich oblubenych kvetov....najcastejsie sa objednavaju tie biele-longiflory.....

ale podla mna by bolo pekne tie ruzove a take tri kusy na dlhsiu stonku a len trolilinku zeleneho okolo...hm??

• no vyzera velmi pekne..a neviem,co je na nej take pohrebne 😃 😃 😃

• caly...tak tú druhú majú a cem ju 😵 ...som rada, že sa ti páči...lebo ty sa vyznáš 😵 ....

• lori...to bude veeeeelmi pekné ja vam ukaazem aka sa paci mne a aku budem hadam mat.... 😃

• lori..a budes mat len tak volne v ruke?

• lea..fú..dobre..som rada, že nie sú pohrebné 😃
    to moja mamča splieta....vieš...stojí stojí mohyla..na mohyle zlá chvíla...pod mohylou trnie, chrastie...a v tom trni chrastí rastie...rastie kvety rozvíja...jedna žltá lalia 😛 😃

• už je v albumeeeeeeeee

• lea...no ved tri stonky...a nejak zviazané...s drátikom pekným...alebo s nejakým zelaným...ete si to rozmyslím 😬

• dnes som robila jednu svadobku babe z MS ...boli to kally.. 🙂

• Sponzor fóra
  • caly...to si robila, či takú chceš? 🤔

• no baby..prave som videla ako budu vyzerat nove obcianky..takze uz je odklepnute,ze od 1.7. dostaneme tie nove..
    zajtra volam mame,nech zisti,co budu robit s tymi zahranicnymi ludmi..

• lea.. a čo konkrétne chceš vedieť? mamča robí na pasovom..takže ti možem helfnuťz infoškami 😵

• taku chcem....ale budu tam aj pivonioe...dúúúúúfam 😒 lebo zatial sa držia v púčikoch 😃 😃

uvidite ak si ta baba vytvorí svadob.albumík....čo som dnes stvorila 🙂

• caly..ukaz foto..nech sa pokochame 😵 😵 😵
    lori..no ja potrebujem vediet,ci tie obcianky pre tych pracujucich v zahranici vybavia rychlejsie..ved nik si nemoze dovolit cakat mesiac na obcianku..

• lea....tu co chcem ja som pridala do albumu ale tu co som robila dnes som nevyfotila.... 😞

• caly...krásna kytica 😵

lea...občianky vybavujú na počkanie 😉

• babulky...zas začal vrzať ten blbý pc 😠 takže musím končiť...ja to tu nemienim počuvať 😠 ..nechápem, čo je z tou kraksnou 😞

pekný večer 😵

• lori..ale tu eoro obcianku budu vybavovat mesiac..to povedal jeden politik,ze si daju viac casu na to..no dam si to zistit..pre istotu..

• CALY8: pozrieš na moj album? Mám tam foto kytice, ktorú by som chcela mať, len v bielomodrej kombinácii, čo iné by sa do nej mohlo použiť okrem alebo miesto tých kvetov, čo sú tam? Tie antúrie by som chcela nechať, ale napr. frézie by sa mi veľmi páčili, alebo na sposob letnej kytice z tých belych chryzantém, čo vyzerajú ako margaréty... Ináč - gratulujem k bábätkotvoreniu...

• baby..co aj vy sa flakate??? 😬 😬 😬

• avojte zenicky, ako sa mavate, co noveho? 😃 ja som si predchvilkou dala riadne do tela aerobikom 😬

• ahoj pia..no ja mozem tak akurat sediet na stolicke..a hybat prstikmi..okrem zaludka ma boli pata..takze by som nemala namahat prilis nohu..

• ahoj 🙂 juuj a coze sa ti stalo? hm??

• vies,ze netusim 😬 😬 😬 ale v praci som sa snazila robit veci po sediacky..no nie vzdy sa to da..a hlavne,ked clovek neobsedi 😃
    co planujes na vikend?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov