Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
ved to casu je dost...chcem si este uzit manzelika a potom ;-) ako pripravy na svadbu? uz sa tesis co?:-)
Odpovedať
no zajtra idem na skusku siat a dnes som absolvovala depilacnu procedúru. Fuuuu, to bola bolest.
Odpovedať
ups...ja som si pred svadbou robila doma depilaciu , resp. moj buduci manzel :-D ti verim, nie je to nic prijemne :-p :-N =-)
Odpovedať
mne to robila sestra.....normalne sa v tom vyzivala. Dúfam, ze to riadne dlho vydrzi. Chcem sa spytat, aku ste mali pesnicku na 1. tanec?
Odpovedať
ale hej, 3 tyzdne urcite... :-) no my sme mali klasika valčík...nejak som to neriesila :-N
Odpovedať
aj my to asi budeme mat. Ved je to krasna melodia
Odpovedať
no :-) a budete mat zivu hudbu?
Odpovedať
ano, budu asi 5, tak som zvedava. A vy ste mali co?
Odpovedať
tiez ;-) boli traja, a boli sme velmi spokojni, koniec koncov skoro so vsetkym sme boli :-D
Odpovedať
tak to je dobre, dufam, ze aj my budeme. Och ked si spomeniem kolko veci treba este vybavit.... :-S Uz si si menila doklady?
Odpovedať
este som nemenila, lebo by bol problem s dokladmi na dovolenku, tak ked dojdem domov , tak to budem riesit :-S idem uz hajat, rano skoro vstavame, tak pekny vecer prajem , pá pá :-)
Odpovedať
aj ja idem. Tiez rano skoro vstavam. Tak sa tam mavajte kráááásne a vychutnavajte more a seba. pa
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte baby..ako sa mate? janja..no halvne si vsetko dobre naplanujte..lebo mne chybalo niekolko hodin k dobru..no prist par dni skor na svk,tak stiham..alebo mat este niekoho poruke skor,tak tiez.. ale uzivala som si aspon trocha tie pripravy.. a ked pride svadobny den,tak to bude uplna pohoda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
awooooojte x-) táák už to máme aj my za sebou :-( ...blo to supeeeeer...úžasnééééé.... x-) x-) x-) ...strašne mi je luto, že už to skončilo....ale teraz sa strašne teším na foto x-)
Odpovedať
lori..gratulujeeem x-) x-) x-) a tesim sa na foto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea...kujéééém x-) ...bolo to super....stále sa neviem z toho spamatať :-D
Odpovedať
a citis nejaky rozdiel? lebo ja stale ziadny :-D aj pocasie vam vyslo..ako som ti hovorila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani nie...ale stále na to myslím...ani spať poriadne nemožem 8-( x-) x-) x-)
Odpovedať
hehe, tak sa tu zbierame, my julovky... :-D panie vydate
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka :-D
Odpovedať
panicky 8-) si vykracujem inak po ulici, uz ako vydata. vrtim zadkom a sa kukam na ine baby inak. som normalna? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D aj ja sa cítim nejak vyššie :-D
Odpovedať
shaarka..no teeeda..ale asi aj ja som chytila taky ten virus..ze vykracujem ako nejaka pubertacka..ved ostatni uz len mozu zazerat a zavidiet..
Odpovedať
caute baby takze vy si inac vykracujete? no teda..... lori, gratulujem a tesim sa na foto.
Odpovedať
práve som kukla fotky lori, bola si fakt krasna nevesta......super
Odpovedať
Profilova fotka
janja...dakujem velmi pekneeeeeee :-D baby...my v noci odchádzame....a ja stále nebalím :-x
Odpovedať
Profilova fotka
caly....segra....kujééééééééééééééééééééém x-) x-) x-) čo je to pira???? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
helou :-D to sa tak hovorí, že na zožratie proste piraňa..že kus baby :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jáááááááj :-D :-D balím....žehlím..periem..... :-p ....a ty? obchodík pripravený?
Odpovedať
Profilova fotka
bablue....majte sa tu pjekne....šicke :-D a hlavne..posledné júlovky...nech vám to krásne všetko vypáli....užite si svadbu...je to perfiš.... :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?