Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Caute babky
davnejsie som tu nebola. Tak uz mame marce a zas sa nam to o 1 mesiac priblizilo
Tuto nedelu letim domov a uz by ma na poste mali cakat 2 baliky - svadobne oznamka a svadobne pierka. Uz sa na to fakt tesim
Myslite na mna v pondelok, ideme vybavit matriku - ziadost o sobas tak nech to klapne ako ma, lebo moj drahy leti vecer domov. Objednala som sa do salonu El v Petrzalke tak hadam mi nejake sadnu. Bude mat niektora z vas saty z tochto salonu? A mate uz saty zarezervovane na 100 pro?
4. mar 2008ahoj kati..no to je super,ze ta tam bude uz cosi cakat..ja si tiez nechavam takto posielat vela veci..len mne ich vyzdvihuje polovicka
matriku budeme tiez riesit..tak dufam,nam obom to pojde lahko..lebo nerada vybavujem veci na uradoch..
saty mam rezervovane..ael cchem ich este zmenitv albume..poslednom..mam zopar novych,tak rozmyslam,ci si cosi take tu v zahranici neobstaram
4. mar 2008tak to by sa mi necelo strihať a lepiť toľko vrstiev
ale musia byť kráásne
kdeže nemáme...my sa chceme ísť pofotiť..,keď už bude teplejšie vonku
...ale môj chlop sa ešte ani nespýtal kamaráta, či bude ochotný...takže tak sme na tom
...ale budeme si musieť pohnúť...
inak v piatok chcem ísť do Ikea pokukať tie serepatičky na dekorejšndúfam, že niečo objavím a aj by som sa chcela znovu poobzerať po nejakých kvetinárstvach
a práve mi volala teta, že ona by mohla dať chlopovi ušiť oblek..tak som zvedavá ako to dopadne4. mar 2008tak ked z Poska tak...ta ne?
( zjedziac u fotele, mjej pjasy zapjante....)
to je po polsky...písané v lietadle...ale neviem, či sa to tak píše
my sa s chlopom vždy učíme také blbosti...aj v hoteloch čo sú napr. na wc tie papiere a na nich je písané, že je to vydenzifikované...tak aj to celé vieme po taliansky
4. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
uz som sa dovolala
namaju ich tam...su na stranke salon nicol ale len v BA
ich maju a na predaj dokonca