kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
ahoj lea..
takze mne sa pacia tie prve...pretoze sa mi zdaju dost pohodlne a myslim, ze budu dobre drzat na nozke :-p :-D co je asi najdolezitejsie aby si vydrzala cely den :-D
inac toto bude aj moj problem, chcem topanocky staroruzovej farby :-| a vooobec neviem ake...musim poskusat..lebo ja velmi botky na na vysokanskom opatku ee :-(
lorinko...uz sa citis lepsie?? hlavne veeeellla tekutin a bude ok...a keeby sa ti chcelo ten zazvorovy cajik... :-S
lieckaj sa :-D
ja idem dnes do robotky mrknut ;-)
lea...tie prvé a tretie sú krásne :-D ale kvôlo menšiemu opatku by som brala tie prvé 8-)
caly...som chorá...takže na žiadny balet sa nejde...trčím doma a bolí ma hlava...a zas som celú noc nemohla spať 8-( 8-( :-(
janja...awój
lea...u lekára som nebola a ak sa to moc nezhorší, tak ani nepôjdem...lebo tam ešte viac ochoriem ako som ]-( nemám horúčku...len zacpaté dutiny a nos...takže to sa dá vyliečiť aj doma ;-)
lea..ti sa máš...v Londýne sa dajú zohnať nádherné sandálky...tu je to oničom ]-(
janja..zavidim ti..ja tu musim trcat do styroch v praci..
lori..tieto su z usa..su tam lacnejsie..akurat nam kolegyna,ktora ma svadbu v irsku,tak hovorila,ako lacno nakupila veci na svadbu pre 200ludi..tu v uk si za to pytaju najmenej trikrat viac(vacsinou 5krat)
kukni po ebay..a urcite si cosi najdes ;-)
lea..takže si to budeš objednávať cez net, čo? ;-) ja som to ešte tak neskúšala a neviem...môj chlop ma stále odhovára od nákupu cez net :-S ja asi dám na overené skúšanie a nakupovanie v kameňáku :-D :-p
no ja by som sa do dvoch tyzdnov mala dostat k bizu..a tiez je z netu..
moja teta si davala sit saty v cine a bola max spokojna..aj ked si davala zuzovat este suknu,lebo sa jej zdala moc siroka..a material sa jej velmi pacil :-)
je tam vacsina uplne nova a za dobru cenu..tie sandalky vyjdu okolo tisicky aj s postovnym..co cini takmer polovicu ceny z nich.. :-p
tak to je supiš cena ;-) :-) len ja som taká osôbka..že to chcem mať hneď...a tak ked mám prašule...makám do obchodu a hned si niečo kúpim..by som sa nevedela dočkať..kedy mi to príde.. :-D
idem si zas poležať...asi sa ešte zastavím...teda určite ;-)
ahoj lori..tak ja som bola nakupovat..a vela som minule..no ale zas aj nakupila..
uz mam pre zenicha svadobnu koselu..konecne som nasla cosi,co ma zaujalo..a uz len manzetky dokupit,kedze je na manzetky :-) a dalej som sebe kupila podvazok..neodolala som mat nieco z uk :-D a hned aj spodne pradlo..len mi chyba podprsenka..teda jednu mam,ale este neviem,ci ju vezmem..a potom zas na oznamka..a postavicky na tortu..sice drahe,ale take,co sa mne pacia.. :-)
zajtra sa pokusim pridat fotky ;-)
awój lea...paráda...dosť si nakúpila :-D :-N to sa teším na fotky a hlavne na tie postavičky na tortu :-N
takže tebe sa už zo zoznamu odpočítavajú veci, čo už máš :-D ...my toho ešte ani zdaleka nemáme toľko, čo vy...ale na jar sa viac posnažíme ;-)
a tie botky, čo si pridala predvčerom sa mi páčili viac ;-)
ahoj lori..no musim sa snazit..lebo tym,ze som este prec,nemam na kopec veci vela casu..vcera sa ma mily pytal,co planujem za tie dva tyzdne a ani neviem ako a je zas toho vela..
co menu..uz si vyberala?
ja by som chcela cosi take,ale na vyssom opatku..nechcem velmi spicate topanky..kedze nic take slusne moc nenosim :-D
lea..mne sa tiež špicaté moc nepáčia :-p :-S ja chcem určite nejaké sandálky ;-) :-D
menu už máme predbežne vybrané..pretože ked sme boli vybavovať miestnosť, tak prevádzkar bol taký akčný a všetko nám predbežne vytlačila na papier a už sme to aj tak zajednali ;-) budeme mať nejaké šunkové rolky s chrenovou plnkou a k tomu kuracie závitky s braoskyňou...potom slepačia polievka s rezancami...a nakoniec kuracie aj bravčové maso...pol na pol...so zemiakmi a ryžou... :-D ...a chceme si ešte doobjednať aj francúzsky dezert po jedle..namiesto zákuskov...každý dastane dezert a potom už len torta...kedže svadbu neplánujeme až do noci ;-) ..
a vy???? =-)
inak stále som chorá...ma boli dutiny ]-( ]-( :-(
no to mate dobre..my budeme mat tri chody..kedze budeme mat zabavu az dokial sa bude dat :-D
druhe budu svedske stoly a tretie kapusta(este neviem,co s nou)
a prvy chod zrejme cosi dobre..kura tam musi byt a hranolky tiez :-D
no ja sa citim po tych antibiotikach priserne..takmer nic nevladzem..a to ich mam este na 10dni :-(
jéj...ja som zabudla na hranolky..tie budeme mať aj my :-D :-D
čo ťa fyzicky brzdia? ]-( ..ja som tiež stále unavená...ale beriem len nurofen a paralen :-( ..ale teraz mi povolil nos..konečne môžem dýchať oboma dierkami :-D
neviem..ale je to riadny zaberak na telo ]-( no verim,ze mi pomozu..uvidime v aprili..
len sa budem musiet obmedzit v sladkom..aby sa to zas nevratilo.. =-)
no ja si musim nos cistit slanou vodou..fuj..aspon 5krat denne..zatial zvladam tak 3krat :-N
a to berieš teraz kvôli tomu žlčníku, alebo...? =-) =-) slanou vodou nos čistiť? =-) :-p to musí byť hnus ]-( 8-( to by som ani nevedela zrealizovať :-S a načo to má slúžiť?
nie..to mam na tie nakterie,ktore sa mi premnozili v tele ]-( 20dni brat antibiotika..a pojedam aj b-cko..na ktore som zabudla v prve dni,takze moje telo ma doteraz zaberak..
a nos mam kvoli alergii..morsku sol som si musela obstarat..vraj to urdzuje dutiny zvlhcene..
jááj :-o ;-) ..dúfam, že to aspon zaberie...
mňa napadlo, že čo ak nevesta, alebo ženích ochorie tesne pred svadbou, alebo v den svadby =-) ]-( ako sa to potom rieši...? už teraz sa bojím..aby sa náhodou niečo také neprihodilo... ]-(