smeja11-kedze svadba bude na Flore,tak mozme mat maximalne do 100 ludi.Tak radsej nech su styria hudobnici,styri hlasy...Ale pocula som aj Gregovcov a tiez su velmi dobri...Vedela som vsak,ze ich chcete volat vy,tak sme vam ich pustili. ;-) Zartujem...
Granc je od nas dost daleko,ja by som radsej Snv,Smizany a pod.Pohladame nejaku...
A saticky uz mas?Ja uz mam zajednane z novej kolekcie z Angela z Presova.Krasne lahucke zo sifonu... :-D
baronessa: my mame na hudbu niekolko tipov, zo Sp. Belej, z Kosic, z Bardejova, no najhorsie je, ze sme nikoho nepoculi hrat nazivo, len mame nejake referencie od znamych, pripadne sme si vypoculi par ukazok na nete. obaja sme folkloristi, hoci uz nie aktivni, ale srdcom urcite, mne by sa pacilo, keby nam hrala ludovka celu svadbu, no kedze tam bude rozne spektrum hosti, hladam nejaky prienik ludovky a inych zanrov (najlepsie v jednej skupine ;-)
Ahojte baby,
nam nevyhovuje termin 18.7.09, takze s priatelom odstupime salu v hoteli Kamila.
Vyzera to tam fakt pekne - mozem posudit, boli sme tam a ked sme to videli, tak sme sa rozhodli, ze to berieme, no teraz je situacia taka, ze to musime nechat "plavat"...
Takze tento priestor je volny na 18.7.09... a to byva rezervovany na rok dopredu... takze v prip. zaujmu piste IP alebo mail. :-)
Cawte...no ja uz mam asi aj saticky...predvcerom som sla nahodou v KE okolo salona Marta a pacili sa mi tam viacere saty, takze si pravdepodobne nieco vyberiem...ako ste na tom s pripravami?
Jojo,dakujem ti za link,su fakt krasne,len opatok ma trosku odradza.Som vyssej postavy,tak nechcem posobit ako zirafa.Ale myslim,ze by sa na tej talianskej stranke naslo aj nieco s nizsim opatkom,mozes mi,prosim poslat adresu?Dakujem ti!
Smeja11-aj ja som si vyhliadla len jednoduche saticky...SNV som obehla tiez,ale podla mojho nazoru sa na Presov nechyta.Jediny salon bol Jasmine,kde som si skusala 2 jednoduche saticky...Ostatne salony akoby mali saty z kolekcie 2005 :-D Vies,co myslim...Ale to je len moj skromny nazor,kazdy ma iny vkus. ;-)
Ake satky si si vybrala v KE?
A kde si zhanate popolnocne satky?Ja som obehala nejeden obchodik,ale zial,ziadne pre mna vhodne som nenasla,takze som si dnes kupila latku a zajtra si dam sit.
popolnocne uz mam...boli sme na plese nedavno a kupovala som si nove saty...fialove :-) , tak ja uz ziadne dalsie kupovat nejdem :-) a svadobne chcem tiez jednoduche...a v tom salone ich ta pani sije a vie usit aj na zelanie...velmi pekna praca, ziadne visiace nitky a podobne nedostatky... a aj cena ma doooost milo prekvapila, kedze uz su k tomu aj vsetky doplnky vratane korunky a bizuterie...
Ahojte julove nevesticky,mate uz vsetko vybavene?ja uz ano...momentalne sa vytesujeme z oznameni,ktore vyhotovil moj snubencek...A co vy?Ako ste na tom? :-)
ty si teda dobra, ked uz vsetko mas :-) co budes robit do leta? ...ja prave rozmyslam nad vyzdobou, ktoru si idem vyrabat (teda okrem kvetinovej, na to si netrufam, tak to necham na odbornicku) ... budes si nieco vyrabat, ci mas vsetko objednane?
Tak ja uz mam skoro vsetko, minuly tyzden sme boli objednat svadobne topanky, tie by mali byt najneskor o dva tyzdne, takze sa tesim a potom v piatok sme boli vyberat popolnocne saty, aj tie sme nasli, len este mi ich musia v salone trosku skratit a kupila som mojmu drahemu aj koselu k tym satam, nech je zladeny ;-) a boli sme zistovat aj kytice a tak...Takze uz je vlastne takmer vsetko hotove, uz len musime niekde vybrat tortu a dohodnut sa na pocte a druhoch kolacov...no a moj drahy este samozrejme nema kupeny oblek a topanky...
Okrem topanok/svadobnych aj popolnocnych/uz mam vsetko...Ale moj drahy zatial len kosele a kravaty....A zevraj zeny maju vacsi problem :-D ....
Co sa tyka dekoracie.Balony uz mam,este mi treba zohnat helium../neviete nahodou kde?/Na stoly pojdu velke ikebanky a strieborne gulicky...Vsetko zladene do bielo-stireborna...
Smeja11-ja viem,casu mame este dost,ale momentalne som v zahranici,preto som si vsetko povybavovala radsej v predstihu...Nech ma nic nezaskoci na poslednu chvilu. :-)
Baron...no s tymi chlapmi to je inac hroza to ich obliekanie, ten moj ma na vsetko este kopu casu, topanky mu ziadne nie su dobre..hentie su tvrde, tie su moc leskle, tamtie spicate...Ale mne uz to je jedno, ja som mu kupila vestu s kravatou, bielu koselu a potom popolnocnu koselu a ponozky a on nech si kupi oblek a topanky sam, ja uz teraz na to aj tak nebudem mat cas, kedze ma cakaju statnice..
...podla mojho mame kopec casu a faaakt nechape, co stresujem (i ked ja vobec nestresujem, ale celkom sa bavim, ked si skusam vyrabat nieco na vyzdobu napriklad):-)
aj my uz mame vsetko,len moj drahy akosi nemoze najst ten spravny oblek...Mal by byt svetlunko sivy a taky NIKDE nemaju...A ostavaju nam necele 3 mesiace. :-N
Smeja,nemas este vybrane satky?
...uz som ich skusila milion :-) ...v podstate som v Sp.Novej Vsi objavila dva kusy, co sa mi pacia, ale toho tyzdna im este ma prist dalsich sest siat, tak sa este pojdem pozriet, ci sa mi nebudu niektore z nich pacit viac :-) ...inac velmi pekne obleky maju v Kosicich v obchode tusim Vincenzo - na Alzbetinej a v Carrefoure, keby ste mali niekedy cestu okolo, tak mozno by stalo za to sa tam zastavit :-)
Ja som si satky nakoniec vybrala v Presove..
Dakujem za typ.My sme momentalne v UK a tu sme uz obehali snad vsetky obchod.strediska v nasom okoli...Pockame este mesiac a ideme opat na lov...
Ak nic nenajdeme,tak skusime uz na Slovensku KE,PO atd..Som zvedava,ako to dopadne!
A popolnocne satky uz mas?
Ja som si dala sit...
...popolnocne saty bol prvy kus, co sa tyka svadby :-) ...kupovala som si ich na ples toho roku a dalsie uz kupovat nejdem, lebo to nevyuzijem (nie som az taky drak na spolocenske udalosti :-) )...mam ich aj v pripravnom albume na sebe...
...no a snad rychlo najdete ten spravny oblek, drzim palce :-) ...a ved sak este mame tri mesiace...
ahojte, takako vidim tu su uz pripravy v plnom prude :-) ja sa tiez uz pomaly musim obracat a zhanat vsetko, lenze co kde a ako?? saty by som uz mala, aj kameru, fotografa, dj-a i salu ale co dalej??
...no ved vsetko dolezite uz mas :-) vyzdobu si ides robit svojpomocne, ci si to das spravit? ...este kolace, kuchara...kadernicku, kozmeticku...pozvanky a tak :-)
My budeme mat bielo striebornu vyzdobu,takze po polnoci budem opat v bielom/ked uz som ta nevesta/ so striebornymi detailami...
Smeja,a ake budete mat svadobne auticko?My sme povodne chceli Audi Q7,ale nikto v mojom okoli take nema,takze nas asi kamos odvezie na A4...
Monika,tak to uz ti vela casu neostava,ale to najdolezitejsie uz mas...
A vyzdobu si budete robit sami?my ano.... ;-) Najlepsie si vyzdobim podla svojich predstav...
...v podstate by som to auto az tak nutne nepotrebovala, lebo to nemam nikde daleko, ale tam, kde sa pojdeme fotit, tak sa budeme musiet nejako presunut, tak pravdepodobne to bude bratov VW Passat alebo Mercedes (neviem presne aky typ) od znameho, to este uvidime :-)
...a my si vyzdobu robime sami, celkom sa na to tesim, uz mam nakupenych milion veci :-) bude to vo fialovo-kremovych farbach :-)
Ahojte, som rada ze sa to tu zase trochu ozivilo ;-) my uz mame na svadbu vybavene vsetko, teda nenapada ma nic, co by bolo este treba objednat :-D hlavne moj drahy si dnes konecne kupil oblek, tak uz je vsetko v poriadku ;-)
Inac ked si predstavim, ze tuto temu som zakladala minuly rok v aprili a to si kazdy myslel ze mi uplne sibe, ze uz tak skoro planujem svadbu, tak ten rok tak rychlo ubehol ze ani neviem ako a este ked teraz statnicujem to ide este rychlejsie a onedlho uz tu ten jul aj bude :-D
Smeja ja mam vyzdobu zajednanu, urobi mi to firma co budeme mat salu a vlastneaj jedlo od nich, chcela by som taku smotanovo bielu vyzdobu, ale saty po polnoci budem mat skoricovo oranzove. baronessa a my budeme mat BMW X6 ale na to este nemam predstvu ako si ho presne vyzdobit.
Zo mna sa tiez ludia smiali,ked som zacala organizovat svadbu viac ako pred rokom,ze...naco tak skoro...?
Ale ten rok nam ubehol strasne rychlo a o necele 3 mesiace je tu nas den"D"....
Monika,tak to mate krasne auticko...U nas take v Sp.Novej Vsi "este" nie su... :-( :-D :-D
A na svadobnu cestu sa kde chystate,kocky?Uz mate nieco rezervovane?