Svadba - Máj 2011
ahojte baby...už len 19 dní
dnes ráno ma zachvátila panika
ja mám rozlúčku so slobodou tento víkend a trochu sa toho bojím, lebo neviem, čo vymyslia tie baby, čo som pozvala
my budeme mať 67 hostí a zatiaľ máme kúpených 6 kartónov malinoviek, minerálku kúpime asi aj 10 kartónov a uvidíme, čo ešte...vôbec neviem, koľko sme počítali na osobu, myslím, že sme to kupovali len tak odhadom...tento víkend som si bola skúšať zase šaty a len som sa utvrdila v tom, že som si vybrala dobre
strašnesa už tešíííím na to všetko..nie len na svadobný deň, ale aj potom na manželský život a tak
2. máj 2011- Sponzor fóra
- PRO
@majuska7111 bože že 5 dní! ja 26 a nervičky už začínajú pracovať. my ešte ani nevieme koľko vlastne bude hostí, o nealku ani nehovorím, kúpili sme ale asi nie dosť, fakt neviem ako to vyrátať
ale asi radšej nech je navyše alebo v krajnom prípade pošleme šoféra v noci to Tesca alebo čo
momentálne mám najväčší problém s tým aký účes si vymyslím pretože vôbec neviem čo mi svedčí, takže asi jediné riešenie je nechať si poradiť od kaderníčky.
2. máj 2011 jaaaaj my máme 12 dní do svadby... tiež som bola na poslednej skúške šiat, na rozlúčke zo slobodou som stratila môj milovaný svetrík a zase som získala miernu opičku
) Inak to bol super večer.
Nervy už tiež pracujú, ale je to také striedavé, raz nemám pocit, že mám nejakú svadbu a inokedy si to uvedomujem až príliš dobre,... waaaaaaaaaaaaa2. máj 2011Ahojte mozem sa pridat? My mame svadbu 21.5. a teda uz ma riadne boli brucho
este je toho dost co nemam sa aj bojim ci to stihnem... chcem sa spytat na nealko na 70 ludi asi kolko mineralky mam kupit? Zatial mam len 3 kartony ale este chcem dokupit...
@cherie25 to tesco som aj ja chcela riesit tak ako ty ale s tym ze som povedala ze ja este v svadobnych satach tam pojdem to by bolo skvele3. máj 2011- PRO
@monula535 teraz ma tak napadlo že to by boli aj skvelé svadobné fotky ako nakupuješ v Tescu
3. máj 2011 @cherie25 no ved to celkom by to bolo take extra
a nie riesit a hladat miesto ze kde bo aj s tym je dost problem
3. máj 2011ahojte, mozem sa znovu pridat?
svadbu mame 28.5.
@monula535 my mame 100 ludi a kupili sme 11 baleni mineralky - pre istotu3. máj 2011@petkaa28 Ahoj, takze nam by v podstate stacilo kupit este 4 kartony ked mame 70 ludi, ci? Ja neviem ale asi kupime tak aby to vychadzalo flasa vody ci uz perlivej al nie na osobu aby som mala pokoj a uz to nemusela riesit
Baby kde sa budete fotit? Davate prednost parkom ci? Ja som este stale neni rozhodnuta kde to budee...3. máj 2011@monula535 to by ti mohlo stacit..my sa ideme fotit do pezinskeho parku,krasne ho zrenovovali,je tam molo nad vodou..
3. máj 2011@kzuzik ahoj aj my mame svadbu 21,maja a obavam sa pocasia nakolko mame hostinu vonku tak ked bude prsat tak neviem ako to budeme riesit tak drzme si palce aby neprsalo a bolo kraaasne pocasie
3. máj 2011- Sponzor fóra
@pakopavuk1 ahoj ja sa aj tesim aj mam stres
a alkohol som kupovala tak ze co sa medzi pozvanymi tak najviac pije a mame toho bez pripitku asi 40 litrov tvrdeho alk. a este budeme mat capovane pivo bo mame vela pivarov... dufam ze to bude stacit
a o kolacoch nemam prehlad ale my sme povedali cukrarke kolko bude ludi vysluziek a ona nam poradila. Ale kolko ich bude na kusy to neviem...
Ja som chcela fotit na razsochoch v lamaci ale tam sa neda tak hladame v nasom okoli nejaku zrucaninu niecohodufam ze take nieco najdeme
3. máj 2011@monula535 nuz s fotenim ani ja neviem ako bude my sa uy fotime v piatok aby sme mali v sobotu klud ale ze kde sa budeme fotit tak to nemam predstavu, asi skoncime tradicne na hrade
3. máj 2011@pakopavuk1 noo to je tiez zaujimavy napad a kolko casu chcete venovat foteniu?
3. máj 2011@monula535 tak fotograf povedal za asi tak 3 hodinky ak sa chceme pofotit na viacerych miestach, tak som zvedava ako to nakoniec dopadne, dufam za sa velmi nezaspinim
3. máj 2011@maryennn a odkial si? Nie si nahodou z BA ja nahanam tiez take ale po okoli som zatial nic nenasla....
@pakopavuk1 ja si chcem na fotenie nechat co najviac casu som zistila ze ma bavi pozovata teraz sme boli v stupave pozret a nasli sme jednu zrucaninku len tam su bezdaci nastahovani....
3. máj 2011@katuskqa 21.maja bude krasne svietit slnko, faaakt!!
)
3. máj 2011@mmisenka si bosorka????
tak pobosoruj aj štrnásteho prosííííím
3. máj 2011@mmisenka tak tak pravdu vravis
3. máj 2011@galganka haha nie som bosorka, ale verim ze myslienkami si pritahujeme veci, tak treba mysliet na to ako slniecko krasne svieti
3. máj 2011@mmisenka však myslíííím... silno... hádam to bude fungovať
3. máj 2011@galganka neboooj, ved zatial to vyzera tak, ze budete mat pekne teplo
))
3. máj 2011@mmisenka ja v to verím... máme mať obrad vonku
3. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@maryennn ja som tiež mala včera rozlúčku - ešte teraz sa spamätávam
, o nealko sa starať nemusíme, ale alko napríklad ešte nemáme (okrem slivovice a hruškovice - to už je)