Svadba máj/květen 2010
termix: tak to mate fajn, ze si to takto pekne sami porobite, no a uplne ta chapem, co sa tyka chlapov...daj im nieco vybavit...ehm
niekedy im to trva vecnost.
A babyyy, kazdy ma strasi ze nebude pekne pocasie, obzvlast toho 15.5.len nech nie je zima a nech neprsiiii, aj ked slniecko nebude svietit nevadi, len nech neleje
11. mar 2010Zuzi ... mas na saty nejake bolerko, alebo co ?????? nestras s tym pocasim
... ja si na saty nic davat nechcem, maloco by mi tam pasovalo
inac, ani ma tak netrapi pocasie na toho 15.5. (aj ked dazd by ma moc nepotesil) ale skor na 16.5. ... svadba bude malicka, predpokladam, ze taky nejaky obed/vecera len s rodicmi a surodencami a o 21ej som doma. Ale na druhy den sme naplanovali opekacko-grilovacko-gulasovacku so vsetkymi nasimi kamaratmi na jednej luke tu v BA - a tych ludi tam bude cca 120 !!!!!! cize, tam nam pocasie MUSI vyjst !!!!!!!11. mar 2010- Sponzor fóra
ahojte pridam sa este k vasej teme, my s priatelom byvame tiez spolu, takze ja budem v jednej izbe a drahy v druhej, a moji rodicia pridu na hotove, takto sme sa dohodli, lebo nasi byvaju na byte a my tu mame velky dom,...takze asi tak
a este co ste pisali niektora o tych pancuskach, moja kamaratka mala tiez cele pancuchy a potom este tyzden mala otlaky medzi stehnami, tak tie pancuchy by som asi neodporucala11. mar 2010mam bolerko, ale take iba akoze
pre zimou neuchrani, ale asi ho aj tak zmenim, nepaci sa mi
idem si do salonu poskusat este ine a uvidim, mozno si vezmem aj take hrubsie ked bude tyzden pred tym chladno, to sa da aj par dni pred dohodnut.Ale pevne verim, ze nam bude krasne svietit slniecko, vsetko kvitnut, jar ako sa patri
11. mar 2010tiez sa pridam - s drahym byvame spolu, ale nie na Slovensku - takze to spravime pekne tradicne, on u svojich rodicov, ja u svojich, a pride ma vypytat
Aspon oficialne "odidem z domu" - uz som prec sice 3 roky, ale neratalo sa s tym od zaciatku - sla som na dovolenku a nevratila som sa
Akurat sa bojim jedneho - otec fajci v byte, aj rodina ked pride na odpytovanie bude fajcit, a nechcem smrdiet od dymu este kym vyrazim z domu( Neviem ako to zorganizovat - zakazat fajcenie jednoducho nepojde, prosila som ich nech nefajcia aspon kym som skusala svadobne saty cez Vianoce doma a ani to nevydrzali
11. mar 2010radka, uz som vymyslela, vystahujem muza ku kamaratom, nech sa pooblieka tam
a aby sa cely den nenudil, tak mu dam aj obe deti
ozaj, cos a tyka samodrziacich pancuch - mala som ich na prvej svadbe a bolo to uuuuplne vpohode, nic otlacene, drzali "jak hluchy dvere" .... akurat, ze biele by som si uz nedala ... teraz som si kupila telove, ale take, co skoro vobec nieje vidiet na nohe a co je najdolezitejsie - musia byt co najtensie !!!! najlepsie su 8 DEN11. mar 2010zuzikka, presne to je problem, ist na WC s normalnymi panucskami ... inac, toto je vtipne, http://www.temnota.sk/index.php?main_page=popup_image&pID=813&zenid=5hnjeh49jsofovj9p24bvoptd2 - ja by som si ich dala - nech je sranda
hej, hladke bolerko musim kdesi najst ... saty som si objednavala cez mimibazar, tam uz nebudem doplnat objednavku, tak ho musim najst niekde indenemas tip ???
11. mar 2010- Sponzor fóra
ahojte, vás dočítať dá poriadnu fušku
kočky, ak sa bojíte, že vám silonky nebudú držať, tak si ich poistite podvazkovým pásom. Ja som si ho už obstarala, mám to sérku k nohavičkám
Tiež sa mi nepáčia biele silonky a naviac mám šampáň farbu šiat, tak by biele silonky vyzerali fakt blbo.
u nás odobierka nebude, ale bude skorej poďakovanie rodičom a len si pripijeme a vyrazíme na cestu. Pred naším vchodom bude totiž zhromaždenie, kde si všetci dajú pierka a dajú stužky na autá, potom vyrážame na zámok, my dvaja sa budemem fotiť a hostia sa budú vybalovať na izbách, len dúfam, že na nikoho nebudeme musieť čakať
inak máme nové to, že už máme vytlačené oznámka, len som ich ešte nevidela. Nechala som si ich tlačiť na SR, takže už sú u našich a vraj vyzerajú veľmi dobreteším sa ...v utorok ideme na SR na matriky a aj na zámok povyplácať a dohodnúť čo treba
11. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
habibi
nebuď ako ja nestresuj
pokiaľ si spomínam ešte ti zostávajú cca 2 dni tak si ich uži