Svadba máj/květen 2010

23. dec 201357370
  • uz som mala 30 minuly rok...uz to bude len pribudat.

• ja predminuly ... to sme take vysluzile nevesty - 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• 😃 to uz zavoj by mi na hlave sa postavil kolmo, ze nemam ho co mat... 😃
    esteze ho nechcem

• Sponzor fóra
  • baby to sú ale reči 😃 😃

• Zajo, ja ho mat budem a este ten spanielsky, drhy 250 cm ... tak ten, ked sa mi postavi na hlave, tak neviem neviem 😃 😃 😃 😃

kadan, kruta realita .... ale nam tonevadi, my sme stale krasne a svieze, ani obciansky preukaz to nezmeni 😛 😛 😛 😛

• termix, aka je ta podprda co mas v albume? som ju nasla na mmb.

• nooo...ja som rozvedena uz...takze u mna urcite. radsej to neskusam.

a teda...posledny krat sa vydavam, dufam ze to vydrzi.

• zajo, aj ja som 😉 a ta podprda je genialna ! a dokonca mali aj moju velkost, ze 70A 😃 😃 😃 😃 😃

• nemám vrásky ako dôkaz.......aj ja pozerám TV 😎

• čaute kočky
    akurát sme dorazili z fotenia /na oznamko/, bolo celkom fajn, v pondelok mi pošle pár ks na mail.

Dala som foto obleku do albumu.

• Tak koukam, ze porad pilne pisete.. 😃 Ja dneska pulku dne " budovala" - zarizujeme s pritelem bydleni, aby sme od 22. kvetna zacit bydlet spolu 😬 😉
    Zajo: Satky sem nestihla, ale boty jsou super! 🙂

• caute.

mam depku, nemam saty po polnoci. a vyzera to ze ani mat nebudem...hovno maju. bud dlhee, co nechcem, alebo vselijake divne...

este to nechavam na jednu cestu do auparku, ked nekupim tam...tak uz nekupim. a dam si co mam. bud cierne puzdrove, alebo cierne tie druhe - co bola vcera foto. ale v nich vyzeram ako stara baba.
    ale teda...ved som mlada, tak nech su neake vyraznejsie, sexi. 😃

• @zajo79
    Nesmut. Ja si bud dam zo stuzkovej, alebo si dam elegantne nohavice a top. 😉 Aj tak sa v "gatoch" citim lepsie ako v satach.

• ved nieco mi hadam brnkne do nosa

•  aha, zaujimave.

• Sponzor fóra
  • zajo: super to je!!!!

• potrebujem 70C... kde mam hladat, ked mi vsade povedia, ze take nemaju?????

pojdeme zaciatkom leta do prahy...si nakuupim. 😃

• zajo, to je super odkaz čo si poslala 😉 inak, tiež som ťa nevidela v tých čiernzch šatoch, čo ti vraj nesedia, ale topánky sú super. Predsalen si sa rozhodla, že sa prezlečieš? Ja som stále pevne rozhodnutá, že sa prezliekať nebudem iba ak do rifiel, ale to až dobre nad ránom ak bude dobrá zábava. Užijem si čo najdlhšie svadobné šaty...tanec za peniaze aj tak nebudem tancovať, tak v mojom prípade je to zbytočné sa prezliekať

• vrabciak...ze si to ty, este to sem dam nachvilu... nesmej sa 😃

• su take smutne...

este bratovi na svadbu su ok...

• sa prezliekat nechcem.... ale neaku rezervu musim mat. deti ma zaspina, budu mi liezt na nervy saty - co dufam ze nie.

a hlavne...vsetci na mna tlacia... ze sa MUSIM PREZLIEKAT. 😠 ako...ja si rada nieco kupim, z topanok sa uz vytesujem. uz len saty.

tie co mate biele saty...v deichmanne maju biele baleriny, asi za 16eur, kozenne, z bielou satenovou stuhou popretkavane. fakt chutne, skoda ze nemali kremove.

• teda zajko, vobec to nieje tak hrozné ako som si myslela podľa opisu. Si v nich smutná a je pravda, že si možeš dovoliť dať na seba čokoľvek, ale zas na druhej strane nič nepokazíš aj keď si dáš tieto. Ono to bude úplne ináč vyzerať, keď budeš nalíčená a budeš mať účes. Škoda, že nieje viac vidieť detail, žiada sa mi niečim ich oživiť, aby si v nich tak smutne neposobila. Možno kočkám pripadali staro to riešenie ramienok, keby boli nie tak široké, tak by to asi lepšie vyzeralo. Nemáš nejaké jednofarebné výraznej farby bolerko? Možno by to pomohlo...

• prepáč, že mi to tak dlho trvalo, ale hladala som v bazére nejakú ozdobu do vlasov...nič ma neoslovilo 😞

• to som tiez uz pozerala tam... nic tam nieje.

bude kvetinka.

• v pohode

• drahý má košeľu od pietro filipi 😉 Tá stužka sa dá odtiaľ odstrániť? Len neviem, že či by to potom nebolo moc obyčajné, alebo tamdať niečo iné...len neviem čo 😐

nad kvetinkou uvažujem, len neviem či si ju nezničím pokial dám závoj dole...neviem, neviem

• ee, to je tam prisite

• zajo
    ten odkaz je super
    dám do albumu pár fotiek na oznamko z dnešného dňa

• nevadí, ak máš ešte energiu peniažky a chuť vyberať lepšie šaty, tak popozeraj, ale ak nie a ty sa v nich cítiš dobre, tak si ich kľudne daj. Si pekná baba, ty si možeš dať aj vrece 😃
    Inak jedna kočka má nádherné šaty popolnočné, už neviem ktorá to je asi habi a tie by sa hodili aj tebe. Sú nádherné, tiež do čierna obtiahnuté a na spodu sú širšie. Fakt neviem, ktorá kočka to má v albume, ale skúsim ich pohľadať.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov