ahojteeeee, nestiham pozerat vase albumy, zareagujem vecer....
len sa chcem pochvalit...kupila som dnes krizik do kostola, odfotim vecer.. no a objednala som si svadobne topanky..... krasne,len mali kremove, tetuska sa ponukla, ze mi objedna v bielom .... budu o tri tyzdne, videla som ich v nejakom pripravnom albume, ak najdem fotku, vlozim.....tesiiiiiiiim x-) x-) x-) x-) x-)
no a nakupila som si nejake oblecko na seba, je cas obnovit satnik.... :-p
zajo, stale som na vychode, v nedelu idem do BA...normalne sa tesim na dalsie pripravy.... no a musime sa co najskor rpozhodnut kde to bude, lebo od toho sa vsetko odvija... nabrala som nove siy... :-D :-D :-D
piste babenky, vecer si vas pozriem ... :-N
Ahoj holky!!! Tak jsem tu den nebyla a docela nestiham cist...
My to mame trochu slozitejsi - dnes jsem se poprve zminila pred milym o obleku a on protocil panenky a vypadal, ze bude zle, toz jsem uz nic nerikala a byla rada, ze schvalil "oranzovou" svatbu - teda - musela jsem slibit - ze tam bude tez cervena a zluta - protoze u nas maji oranzovou ČSSD a pry to nechce politicky a zrovna 29. - kdy se bereme - jsou u nas volby... Mne je fakt ukradeny, ze si tu barvu vzala nejaka politicka strana!!! Ale za tu cervenou a zloutou jsem rada, bude to takove vesele...
Uz si domlouvam pomocnice na zkouseni satu - bude to asi pristi tyden.
Ted zkusim vlozit moju veselou kyticku - co jsem nasla na netu (jeste ji nemam potvrzenou od kvetinarky). Jinak ozdobu auta chci tez malou, rakev zatim neplanuju :-D :-D :-D
kadan: cokoladovy oblek zni velmi zajimave!!!!!!! jeste jsem o tom neslysela...
Jo a jdu tez mrknout na ty kytice a vyzdobu... ;-)
mari
chýbajú tam už iba mandle.... ale nie.
je to krásny čokoládovo-hnedý oblek
mari máš nejakú fotografiu spomínanej výzdovy?? Neviem si to až tak dobre predstaviť.
kadan: ne - to nemam - predpokladam - ze to necham na restauraci - jen reknu barvy... predstavuju si to uplno normalka. nemam v umyslu nakupovat ani svicky ani nic - mozna kyticka na stul by byla dobra... mozna mi ukazou nejaky fotky v restauraci nebo mi reknou, abych si nejakou dovezla... ale oranzovo-cerveno-zlutou vyzdobu jsem jeste nikdy nikde nevidela - chci - aby to bylo vesele - ale ne kriklave nebo moc divoke... :-D
maarii, tie veci v strede stola su take priesvitne akoby sklenene kamienky... ;-)
nahdelnik mat nebudem, nechcem, radsej vyraznejsie nausnice...ale ak mi v obchode brnkne nejaky do oka, tak mozno nazor zmenim.... :-D
satocky si bola pozriet?
habibi: jeste ne - asi pristi tyden... pred velikonocema budu mit jasno!
napad s vyraznyma nausnicema a bez nahrdelniku nezni spatne... jj, kaminky a jsou asi na oranz.prusvitne latce... no - jestli toto zvitezi - ukazu v restauraci a oni mi to pripravi - snad... :-)
jakou ty sis vlastne vybrala kytici a vubec barvu svatby? nebo to nemas vyhranene?
mari, zatial u mna vedie kremovo zlata vyzdoba.....
ale u mna sa to meni podla nalady, nic nie je iste do posledneho dna.... :-D
no a kvety som chcela pivonie, frezie alebo ruze..... necham si poradit od kvetinarky... ;-)
ty nechavas vyzdobu na restike?
habibi, asi jo - meli by tam byt sikovni absolventi hotelove skoly :-) domluvim se tam...
ja premyslela aj o svatbe s modrou - nase restaurace je z venku uplno cela modra, i o fialkove - ale pak se mi zdala spolu s bilou pro me takova studena a tak mi zatim zvitezilo to veselo, co jsem psala. Do sveho kyti-mixu bych frezijku tez rada...
Koupila jsem si papiry na vyrobu jmenovek - odstiny oranzove, cervene a zlute - toz uvidim, co z toho vyleze :-D
ahojte.
mame menovky - som objednala motylikov na pohare, napisem len mena...kto by to tlacil na pocitaci a vystrihoval? :)
mam saty po polnoci...isla som okolo pietro filipi, mali jedny zlacnene, cierne po kolena, z fajn latky, padavej, akoby prepletanej zo zlatym. http://www.pietro-filipi.com/d-1779-d... len ta masla mi tam lezie na nervy...s tym mozno nieco poriesim. A vyraznejsie nausnice urcite k tomu. ci nie? co myslite?
ja som si tiez kupila satky po polnoci...kratke, petrolejovej farby...uz minule som ich okukovala a teraz ich zlacnili z 2200 na 1000...no nekup! :-)
Dali sme usit koselu na mieru, ked bude hotova doladime kravatu, uz "iba" topanky a zenich je komplet
V utorok sme absolvovali poslednu nauku...trosku sa to hybe :-D
som neplanovala, som myslela ze dam si tie co som si dala upravit... no neako som nemohla odist bez nich z obchodu. take obycajne... no neake extra nemusim. na tych par hddin....
mari, kyticka je pekna...no si si ista ze chces taku z jasnych farieb? samo osebe je pekna, no ty budes mat biele saty...budu vsetci pozerat na kyticu a nie na teba
Ahojte kočky, tak po dlhej dobe som zas tu, ale tentokrát píšem zo SR. Prišli sme na týždeň kvoli daniam a povybavovať nejaké veci na svadbu. Poviem vám, že tento týždeň bol veľmi úspešný akurát, že veľmi rýchlo ubehol a zas budeme cestovať :-(
Moj nastávajúci má od utorka nový rodný list, bohužial sa potvrdili moje slová o neplatnosti jeho rodného listu, ale našťastie veľmi zlatá teta matrikárka v LV nám ho vystavila bez akýchkoľvek naťahovačiek a pripomienok hneď na počkanie :-) Vybavili sme aj vodičák a občianskz a dobrá správa pre nás je, že od utorka do dnes ho stihli vzstaviť.Už som sa informovala aj na matrike v Topoľčiankach, že sobášnz list dostaneme hneď, takže doklady by som mohla mať do týždňa aj ja vybavené, čo sa veľmi teším.
Okrem matrík sme už porozdávali aj zopár oznámení a tým, ktorých chceme na svadbe sme už porozdávali aj pozvánky :-)
Na zámku sme dohodli menu a ďaľšie veci a vyplatili poslednú zálohu. Ešte dotiahneme dokonca raut a zámok je na kompletku vybavený...
včera som si zarezervovala v kvetinárstve svadobnú kyticu a pierko, tak sa vztešujem, že to už mám z krku. Nakoniec budem mať kyticu, čo som chcela od úplného začiatku, len trošku upravenú ku mne a k mojim šatom. Bude viac do oranžova a je to tá, čo mám v albume
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
zajo, my ideme pre kyticu deň pred svadbou, resp. ja si odnesiem k našim jeho pierko a on k jeho rodičom moju kyticu, v deň svadby mi on dá kyticu a ja mu zas pripnem pierko