My už naštěstí oblek máme... moc mu to v něm sluší:) Ještě je potřeba koupit novou košili. Prosazuju košili s manžetovými knoflíčky. Ani nevím proč, ale přijde mi to hrozně pěkné:) A kravatu v barvě svatby už taky máme.
Držím palce s tím oblekem, je mi jasné, že to není lehké... U nás to teda vyjímečně šlo celkem snadno :-)
Tak me pritel v satech jeste nevidel, protoze cekam, az dojdou.. Snad uz to bude brzo.. A potom bude hned zkouska a dam ( docasne) foto do alba, at muzete posoudit.. :-N
Jinak Kadan - co jsi to udelala, takove krasne saty si dat do alba, kdyz uz mam vybrano?!?!?! 8-( :-D Ale jeste se uvidi, porad se trochu desim, ze nakonec budu obihat salony a hledat necele 2 mesice pred svatbou saty na pujceni.. ]-(
kočky pokiaľ viem písala som mari kuk album, nie všetci tak sa nesťažujte 8-) ;-)
ja viem som taká istá :-D :-D :-D
Viete čo sa stalo večer?? drahý má kamaráta a jeho švagriná mi ponúkla šaty z novej kolekcie úplne zadarmo!!!!!!!!
TO ČO JE?????????????!!!!!!!!!!!!!!
teraz keď som bola 100% rozhodnutá dá mi takého chrobáka do hlavy ]-(
Kašlem na to nebudem meniť! Zamotám sa zbytočne.
Dnes ideme skúšať to druhé sako, dúfam že sadne veľkosť.
ahojte.
co noveho?
mam topanky po polnoci..celkom fajn, a hlavne..vyuzijem neskor.
Cierne satky po polnoci som si dala upravit krajcirke, lietaju mi na "cici" a na pase mi robia bublinu....som zvedava co z toho bude...no ked tak, kupime neake ine :-D
Su jednoduche, kvalitna cierna latka sice.... no neviem neviem, asi pozriem nieco ine.
A zmenila som kvetinara...bola som v HC, maly spal v kociku, tak som behla do takeho sikovneho kvetinarstva, z pivoniek objednala kyticku, mam doniest neaky obrazok, a kvetinarka pochvalila vyber. Kus vychadza na 1,5 eura, takze aj cena za kyticku by mohla byt celkom fajn.
nooo..len neviem ako toto zariadit: kadernicka ma ucese, pojdem sa bratovi obliect - byvaju asi 25km od nas, mi tam pomozu sa obliect, tam bude aj vizazistka nakoniec, takze leren salon rusim, a s nimi pojdem domov, ma pravdaze odvezu...nech nesoferujem, to by som mohla sposobit nehodu - nevesta za volantom, by niektorym soferom mohli vypadnut oci. :-D
Po ceste ked pojdem brachovi mam HC, je blbe ked si ja pojdem zobat kyticu? nie v satach..len ucesana... xixi...hm... musime to neako zariadit. alebo to necham ked sa budeme vracat,tak vybehne brat to zobrat??? Alebo poslem sofera z autom???
zajo79: ted sem se zasmala - predstavila jsem si nevestu ve svatebnich satech, s obrovskou kruhovou spodnici, napasovanou za volantem.. To by byla podivana.. :-D
:-D esteze velku kruhovu spodnicu mat nebudem..no ale aj tak... :-D ja som vecny sofer, vzdy zo vsetkych akcii soferujem ja..no ale nech ma odvezu,nie?
a na auto nebudeme davat ani cez cele auto organzu....asi len na zrkadla... moooozno len cez prednu kapotu dame bielu s kremovou...ale to uvidime.
čaves zajo
ja osobne by som to nechala na neskôr, aspoň sa jej nič nestane pri tých zhonoch doma, a určite by si sa tam zakecala na čo asi nebude čas, chlap to predsalen iba zoberie a frčí sa ďalej.
mimochodom prečo by to divne vyzeralo? Ja keď som išla na skúšku líčenia, účesu a potom hneď na šaty som bola v rifliach a prežila som to.
Pozerali na mňa veď na to majú oči, nech čumia :-D
Ide o to aby si mala na sebe také veci čo si ľahko vyzlečieš hoci aj zásteru.
Načo hodiny u kaderníčky keď si to pri vyzliekaní pokazíš.
len to musim dohodnut v kadernictve, ze pred jedenastou to prideme zobrat, o pol dvanatej sa ideme fotit...tak to bude inaaaaaak natesno vsetko =-)
jasne, nieco na gombiky, nech si to nepokazime
aj ja chcem iba organzu s minimom kvietkov. Videla som fotku kde svadobné auto vyzeralo ako truhla obložená ikebanami, hnusnéé.
Boli všade v predu cez celú kapotu, divím sa ako mohli šoférovať, na streche 3 a ešte aj kufor.
akurát sa čudujem že doteraz som stále niečo riešila, a teraz na všetko kašlem.. dúfam že sa nezobudím deň pred svadbou.
To nie vtedy príde brat a musíme mu rýchlo kúpiť oblek, to bude zábava.
V sobotu mám konečne voľno po mesiaci tak chcem vyskúšať niečo upiecť, dúfam že sa podarí
zajo, super kyticka, nadherne saty, tesim sa na fotky z tvojej svadby.... x-) x-) x-)
kyticku by mal vyzdvihnut drahy.... sak ho zaukoluj...ci bude s detmi?
auto chceme tiez zdobit tak minimalisticky, tak uvidime, ako to vypali.... :-p
kadan, to s tou truhlou, dobreeeeeeeeeee...... :-D :-D :-D :-D :-D
ja sa uz tesim domov, ze konecne sa posunieme s pripravami niekam dalej, nabrala som nove sily..... :-D :-D :-D
habibi, ako to dopadlo z hotelom? zostavate v kamile? ci? ba? :-D
my sme vcera obehli blizku rodinu z oznameniami a pozvali ich na svadbu..raz naliali becherovku, dvakrat vino..potom som uz tri krat vino a dva krat palene nechcela... uf, aj to som mala dost. Budem mat v pohari na svadbe stale naliatu asi vineu, nech to vyzera ako vino a ze si z kazdym pripijam :-D
a tiez neriesime teraz nic...neako ani nieje co riesit. O mesiac ma brat svadbu, tak to sa tesime..a na nasu...no..tiez sa tesim na tortu a tak podobne....ale mam z toho stiahnuty zaludok.
drahy by mal byt z detmi... i ked co budeme mat jednych kamaratov, chlapec zo svojou frajerkou - on nas bude viest, ona mat pod dozorom deti - ale len tak zbezne. tak doobeda by ich uz v sobotu mohla mat na starosti ona a byt u nas. Nech sa trosku "zziju"..a pojde sa s nami aj fotit, nech tam niekto ma strazit deti.
a dakujem za pochvalu...dala som to tam, nech to svagrina mi vytlaci v praci, nech mam co ukazat kvetinarke, kadernicke.
zajo: nadherne kyticky, ktoru budes mat? V akych farbach sa daju zohnat pivonky? vascinou som videla take ruzovucke, co sa mi velmi nehodi, aj ked veeelmi paci
zuzikka ... vcera som bola s malou dusickou v kvetinarstve tu v LA a bola som sa pytat na to, ze co je pravdy na dom, ze pivonie nevydrzia.
Tetuska mi povedala toto
1.ak bude velmi horuco, tak ano-rozkvitnu rychlejsie, ale to ti rozkvitnu aj ruze
2.oni ich objednavaju z holadska, cize tie su nejako slachtene, vydrzia proste dlhsie
3.nejakym sprejom ich akokeby "balzamuju" cize vydrzia
4.do kytic si ich nedavaj uplne rozkvitnute
tak mi odlahlo a ja pri pivoniach rozhodne ostavam ;-)
hej to viem termix, to mi aj moja kvetinarka vravela, ze aj ruze sa rozvinu, len u pivoniek by som sa bala viac...neviem sa rozhodnut, ale moja srdcovka su ruze, ale ked pivonie su tak kraaaaaasne :-D
dilemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ale uprimne povedane, budes to ma tak hodinu na foteni, na obrade a potom to bachnes do vazy .... tak to je vpodstate jedno, kolko tie pivonie vydrzia ;-)
ja som to pochopila :-D ... ja budem mat asi tiez zivu kvetinu, s najvacsou pravdepodobnosotu taku malu pivoniu - resp. je to iskernik ale velmi sa to podoba
baby, poradte...pridala som si do albumu kyticky favoritky :-) , neviem sa rozhodnut. Budem mat snehobiele saty, celkom jednoduche, bez vysiviek a caciek maciek, hodila by sa mi asi vyraznejsia kytica.
Vyzdoba bude jarna, majova, sviezo zelena, uvazujem, ze by som ju ozivila smotanovou, alebo jenunko zltou farbou.