zajo skús sa dohodnúť na deň pred, budeš mať o starosť menejvo svadobný deň a keď sa ti nedajbože nebude páčiť, tak stále je čas ju dať prerobiť. Len dúfam, že do druhého dňa prežije :-S To sa tiež dohodni s kvetinárkou, že čo bude treba spraviť, abz vydržala čo najdlhšie. Ja som zvyknutá z toho kvetinárstva, z ktorého budem mať kyticu na kvety, ktoré dlho vydržia, takže až tak veľkú obavu nemám...
ćo sa týka papierov, tak som sa bála (keďže my musíme na dve matriky) aj po tvojich skúsenostiach, ale nakoniec nám to našťasite dobre dopadlo :-)
kadan, zajo: diky za ohlasy! Ze bude kyticka moc vyrazna - me nenapadlo. Jeste zvazim...
Muj drahy porad stavkuje a kdyz se zminim o zarizovani cehokoliv, je zle... ]-( Si me chce vzit - i termin vymyslel, ale nejak psychicky nedava - ze se vse musi zaridit predem... :-|
Jo jeste se divim, ze si populnocky mate tmave - dokonce cerne... :-. O tom jsem nikdy neslysela...
At vam vse vychazi, jak ma!!! ;-)
zeby tu strasilo?
tie saty maju akoby vtkanu zlatu nit..tak su take ine, niesu take smutne.
ale ved ked nieco este padne do oka,tak kupim este volaco...
zajo, pivonie su OK, dnes som bola v jednom skvelom kvetinarstve, kde mi garantovali, ze dobra kevetinarka MUSI urobim svadobnu kyticu, aby 12 hodin vyzerala tak, ako ked si ju kupila a aby 24 hodin vydrzala bez vody bez toho, aby zacala vadnut :-)
vrabciak
toto tvrdenie si dovolí povedať asi málokto, asi je fakt dobrá a vyzná sa v kvetoch
mari
je divné že sa ti stratili fotky, každá z nás má v albume niečo čo si skopírovala veď to by sme už mali prázdne albumy
skús ich tam dať znova a ak sa zase stratia tak sa obráť na admina v ľavom spodnom rohu máš linky.
aj ja mám tmavé šaty, hnedé, kúpila som si aj červené no nebolo to ono tieto sa mi zapáčili tak som neváhala.
ja to beriem, preto to som dala. tiez som nenapisala vzdy pozitivnu kritiku, ked sa mi to nepacilo. A kadan, v tvojom pripade si super vymenila satky...tak hadam aj ja vymenim za nieco pekneee. :))
zajtra idem do nitry, v salone mali dostat nove modely..tak za seba nerucim.
botičky sú perfektné ak by si zohnala šatočky k nim bolo by to super.
máš na viac.......
inak zostala som dosť prekvapená keď som ťa uvidela. Keď si dala do albumu fotky líčenia myslela som že si troška pri sebe ale pozerám že si "kosť" ;-)
Zhrnutie: behaj ďalej a zháňaj niečo lepšejšie
Zajo, ty musis byt najkrajsia, sak mas svadbu na moje narodeniny !!!! :-D :-D :-D :-D
v Nitre sa nevyznam, co sa obchodov tyka, ale vacsinou som ja osobne najviac prekvapena, ze kupim nieco co zhanam v takom obchode, v ktorom by som to nikdy necakala ... tak sup sup, nakukni aj do masiarstva, papiernictva a second-handu :-D :-D :-D :-D :-D