kadan: ty jo - tak to valim voci!!!!!!! mela jsem si jet pro saty na Slovensko!!!!!!!!!! Moje jsou ze 5000 a to jsem si je zarezervovala tyden - kdy byla 20% sleva a patrily k nejlevnejsim - a ostatni salony v okoli jsou na tom podobne...
termix: a nebojis se, ze ti nebudou?
kadan: ty nove saty - treba c 49 jsou taky nadherneeeeeee! pripominaji mi ty moje - akorat tyhle jsou v luxusnejsim provedeni
maarii - velkosti sa moc nebojim, tam som posielala miery, asi tak milion udajov odomna pytali :-D ... vacsi strach mam napriklad z farby, lebo viacero bab tu pisalo, ze cinania maju problem s cervenymi satami :-|
termix: tak drzim vsechny palecky - aj ty na noze! aby tvoje byly v pohode!!!!!! ;-) to me nenapadlo - objednavat si saty pres net.... nemam zkusenost ani s jinymi vecmi pres net - jen spacak - ale to je neco jineho... :-D
maaari - moje videl uz na fotke ... a kedze spolu zijeme, tak je aj dost nepravdepodobne, ze by tie saty doma nevidel :-( a fotit sa budeme pred obradom, tak to ma tiez uvidi .... :-S
aj mňa už videl
keď som bola na skúške líčenia a účesu povedala som mu že ich nejaká baba poškodila tak som si musela vybrať iné... 8-) , bol sklamaný
uvidí ma až pri fotení tak som zvedavá na reakciu.
Bývame síce spolu ale obliekať sa idem mame.
kadan, u nas to nejde, my byvame v BA a nasi, aj svokrovci, aj babky, tetky ... vsetci byvaju v TN :-| .... ale nejako to vymyslime, vyhodim ich aj s deckami z domu, kym sa dam dokopy :-D :-D :-D :-D
aj s detmi :-D ... joooj, tazke to bude vsetko zladit, ale ja uz vlastne na tie tradicie moc nedam. Prvy muz ma v satach nevidel a prd to pomohlo :-D :-D :-D aj modry pozvazok som mala, aj pozicane, darovane a neviem ake .... skoda reci :-D
ja se minim drzet toho, ze me neuvidi - az me teprv dovezou pred kostel - vlastne asi pujde pro pozehnani nasich k nam... to jsme se jeste nedomlouvali... ale uz me napadlo - ze bych mu fotku ukazala... rada bych se mu liiiiiiiiibila!!!!!!!!!!! :-) on teda tvrdi - ze bych se mu libila i v pytli od brambor :-D :-D :-D
Kadan - dobru noc a zatni zuby a bude dobre :-D
Mariiii - s tym majom je to divna tradicia ... vobec jej norozumiem ... maj je najkrajsi mesiac v roku, tak nech sa tradicie strcia .............
Mně už přítel taky v šatech viděl... Stejně jako já jeho v obleku :-D Myslím ale, že i když mě viděl v šatech, tak stejně to v ten svatební den bude prostě jiné: jednak jde o ten okamžik jako takový, no a navíc k tomu budu ještě učesaná, nalíčená.... Prostě celkový dojem bude určitě dost jiný, než když vás vidí v šatech před zrcadlem v půjčovně 8-)
Každopádně jsem s ním jeho vkus co se týká svatebních šatů konzultovala ještě před tím, než jsem šla do prvního salonu: cílem přece je, abych se mu líbila a ne jen, abych na sobě měla šaty svých snů ;-)
áno máš pravdu a ja sa na to hrozne tešíííímmm :-D :-D :-D
zajtra ideme znovu do salónu skúšať oblek.
Drahému totiž nesadli nohavie, potrebuje iné číslo. Tu nastáva problém :-( ten čo si skúšal je iba jeden jediný kus, ]-( ]-(
Nemajú už ani vo výrobe látku že by ušili nové a ani len kúsok že by prešili pás.
Zajtra vyskúša taký istý strih z iného čísla a ideme dať šiť. Horšie je že nemajú ani podobnú látku, drahý je sklamaný.