Svadba máj/květen 2010
- Sponzor fóra
je pravda, že záleží aj od kvetinárky, ale bohužial aj mojej kamoške sa rozpadla kytica. Dokonca nevydržala ani na obrad, tak sme ešte od matrikárky zháňali nejaký drot, aby jej to aspoň na tom obrade vydržalo. Mala kyticu z ruží a okolo nich boli také veľké listy, ktoré boli aj na mieste kde ich držala a tam sa to začalo rozpadávať
26. aug 2009veď práve. Niekoľko mesiacov plánujeme a vymýšlame, ladíme a prisposobujeme a nakoniec to aj tak dopadne úplne ináč
Teraz mám také surové predstavi, ktoré časom doladím do najmenších detailov a keď príde deň D, tak mi na takýchto maličkostiach nebude vobec záležať
Našťastie ma to baví a vychutnávam si to, takže je všetko ok26. aug 2009Ono niekedy všetko nenaplánuješ...skoro na každej svadbe na ktorej som bola, sa niečo riešilo...raz nevedel nájsť ženích svadobnú košeľu...inokedy sa nič nestíhalo, alebo ženích bol niekde, a mal byť inde, a kameraman ho nemohol natočiť, keď sa obliekal...alebo sa mladí nestíhali fotiť...dokonca, ale to mám len z roprávania, ženích hľadal po únose do rána nevestu...alebo, a to som zažila, bol redový až o pol tretej, lebo nevestu uniesti až po polnoci a niektorí pred redovým odišli...ale na také veci si po rokoch nespomenieš, len na to pekné...
Hlavne nech su vsetci zivi a zdravi...mojem mamke zomreli pár dní pred svadbou babka a ujo...takze ich svadba bola uplakana...26. aug 2009Tak koukám že některé z vás už zkouší šatky.. A já to mám v plánu tak někdyzačátkem prosince..A to jen vyzkoušet a v lednu ( měly by být nové kolekce pro rok 2010 ) teprve něco zamluvit.. I když už teď se toho děsím, protože nechci bílé šatky..
Květiny, výzdobu a celkové "ladění" svatby bude zařizovat kamoška, je květinářka, tak to bude snad dobrý..
Máte někdo v plánu pořídit si knihu hostů? Četla jsem tu diskuzi a docela mě to nahlodalo..26. aug 2009lucsynka, zo satami sa nemusis ponahlat, mne v salonoch povedali, ze sa mam zastavit az okolo vianoc Bude vraj nova kolekcia...vraveli, ze aj ked si teraz nieco vyberiem, nevedia mi zarucit, ze to bude v maji k dispozicii, lebo po prichode novej kolekcie, niektore saty vyradzuju, ale
bo ze mozu byt saty znicene.26. aug 2009keď mala svadbu moja sestra, tak bola klasická odobierka u nás a potom sa šlo na obrad, lenže rodičia ostali doma. Mali sa zviesť v aute (už neviem presne s kým, bolo to dávno) a ten na nich zabudol
Našťastie to dobre dopadlo a teraz, keď si na to spomenieme, tak sa len smejeme
Ja som si už tiež bola skúšať šaty, keď som bola doma na dovolenke. Skúšala som len v dvoch, pretože mi tiež hneď hovorili, že bude nová kolekcia a že mám na to čas. Žijem v ČR a svadbu budeme mať na SR, tak som to chcela mať aspoň preskúmané. Vkročila som do 5 salónov a z toho som len v dvoch skúšala
Pani v jednom salóne ma dosť nemilo prekvapila jej neochotou. Asi sa mala zlý deň a nechcelo sa jej obliekať ma. Keď som jej povedala, že akú asi predstavu mám, tak ma odbila tým, že "také nemáme". Neviem, ale keď už sa jedná o nie malú sumu, tak by som sa snažila získať si čo najviac zákazníčok. Určite by som na jej mieste aspoň nejaké ukázala "nemáme síce také, ale máme takéto". Človeku to hneď ináč padne, keď je k nemu iný prístup.27. aug 2009- Sponzor fóra
vrabciak...ja som sa tiez v jednom salone stretla s blbym pristupom (mozno to bola ta ista zenska)...ani som si nedolistovala katalog a odisla som
. Nerozmyslala si o tom, ze by si si pozicala saty v Prahe? Ja si skusim zistit, ci by to neslo v Brne, jednoduchsie by sa mi vyberalo, mala by som na to viac casu, mam pocit, ze ked pridem domov, nic nestiham
.
27. aug 2009tinka1003, tá istá ženská to asi nebola, lebo som skúšala v LV na SR
Pravdepodobne je viac takých, ktorým nezáleží na kšefte
Šaty by som si najradšej požičala v LV, pretože som odtial a neďaleko od LV bude aj svadba. Bude to jednoduchšie s vrátením (nebudem sa musieť ponáhlať spať do Prahy, alebo platiť za dlhšie požičanie) Myslím, že šaty budú o kúsok aj lacnejšie ako tu v Prahe. Určite sa pojdem mrknúť aj tu v Prahe aspoň na inšpiráciu a keď sa mi nejaké viac zapáčia, tak som dohodnutá s pani zo salónu (z toho, kde som skúšala), že by mi ich objednala aj do LV28. aug 2009Ahojky,
taky si myslím, že na šaty je ještě dost času, já už vím, kde si je půjdu vybrat, posílají mě tam všechny známé, a ani jedné se nestalo, že by byla prodavačka nepříjemná, hlavně se nenechte odradit, vemte sebou nějakou drzejší kámošku, která bude radít, které šaty si máte vyzkoušet, to ty prodavačky trošku odradí být nepříjemné pokud jste dvě. Já teď hlavně řeším zhubnutí do těch šatů, no snad mi to vyjde. Koukám že vy tady takové problémy nemáte že?30. aug 2009radulík13,
prepáč, ale nesúhlasím s tebou. Našťastie existuje veľa salónov a tak je stále možnosť výberu. V záujme predavačky by malo spraviť somnou obchod, zvlášť keď je tak veľká konkurencia a ceny v salónoch nemalé. Nebudem na niekoho drzá len preto, že niekto nestojí o moje peniaze, to je predsa jeho problém a jeho (vlastne jej) blbosť...
Niesi sama, čo bude zhadzovať nejaké to kg30. aug 2009vrabciak,
máš pravdu, že je to jejich blbost, jenže přece jen ti to vybírání znechutí a vdáváš se jen jednu, teda aspoň v to každá z nás doufáa proto bych se chtěla kouknout všude a vyzkoušet co nejvíce šatů, a pokud bude v každém druhém obchodě taková prodavačka tak si toho moc nevybereme
Jo a jsem moc ráda, že nebudu hubnout sama, jen doufám, že se nám to do května podaří.
31. aug 2009ahojte, no, myslim, ze aj tu je taka tema, ze chudnutie do svadby, ale kym nas tu idtial nevyhodiam, tak si mozeme co to o nasich planoch chudnutia napisat, nie? vsak to patri k nasej svadbe, ktora bude v maji:}hahahah...
lucsynka, ja mam doma steper, zbytocne vyhodene prachy...ono ta to bude chvilku bavit a ked zistis, ze aj ked sa snazis ako diva, nechudnes nic, tak to zahodis do kuta ako ja:}
aj ja potrebujem do svadby urcite aspon 7 kg zhodit, saty chcem priliehave, musim byt stoihla a basta!vsak to mame raz za zivot a na tie fotky sa budeme pozerat do smrti nielen my, ale aj nase deti a nase vnucata a nechcem sa hanbit, ze..do kelu, tych 5 kil som predsa mohla tak lahko zhodit ...
tak dufam sa tu budeme navzajom podporovat a pojde nam to lahsie:}
tak zatim, nevesticky...papapapapap31. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte,tak ja budem mat urcite kombinaciu maslove ruze a orchidea,pretoze je to moj najoblubenejsi kvet
a prave dnes som bola v kvetinarstve a pytala som sa ci nebude problem v maji s orchideou,tak mi povedala,ze ruze a a orchidea sa daju zohnat v pohode cely rok,len v maji budu trosku drahsie,v lete su uz vraj lacnejsie....no nevadi orchideu chcem urcite
a do vlasov pre istotu umelu...