no neviem ja som skusala strasne davno jedny ale uz si ani nepomatam ako presne vyzerali tak uvidim...ale v tom pezinku maju zevraj clekom slusny vyber a je to lacnejsie nez v Ba
lubi, mne sa tiez pacia tie prve viac... na tych druhych sa mi moc nepaci to okolo krku a ta aplikacia vpredu na sukni ako je spravena... tie prve su nadherne
...tolko krasnych siat je :-) v kazdom salone kde som bola by som si nejake vedela vybrat
...ahoj holky...teda vy toho popíšete...já se sem teď dva dny nedostala a tak mám nedostatky :-|
Takže jen ve zkratce....Lubi, než mít takové potíže s rozhodováním, který termín bude komu pasovat, tak bych se na to raději vykašlala a udělala svatbu jen se svědkama, ať už ve vegas nebo kdekoli jinde. Páč nevím, jestli bych po takových útrapách nebyla spíš otrávená než natěšená vdávat se :-S Držím pěstičky, aby vám to dobře dopadlo a hlavně vy dva jste byli nad míru spokojení.
K těm šatům....líbí se mi též ty první. Jsou takové jemnější a přitom nazdobené. Podobné jsem viděla unás v salonu a byly pěkné ;-)
Ahojte
Jednoznačne prvé. Sú nádherné.
Skúšala si už Gabriela Mercedes?? Je to salón v GA/SA/ DS. Ja mám rezervované šaty v GA. Je tam veľmi milá kočka, poradí ti, ceny sú v pohode. Bez vlečky cca 165eur s vlečkou sú o niečo drahšie.
Ak by si išla objednaj sa je to lepšie.
Kolegova priateľka bola teraz v DS a tiež si pochvalovala.
ja budem mat tieto http://www.gabriela-mercedes.sk/sk/sv...
to je obrazok z ich stranky, nechcem davat seba, pre istotu :-) oni maju vsetky saty tak skaredo nafotene zdola, na fotkach sa mi ziadne nepacili, v skutocnosti mi velmi pekne sedeli
Tie som pozerala aj ja, sú milé.
Máš pravdu, niektoré fotky sú naozaj zlé.
Hlavná vec že na nás tie šatočky vyzerajú dobre, a cítime sa v nich ok.
Čo myslíš ktoré sú lepšie??
no veru, mohli by si ich dat aj lepsie pofotit, ale hlavne ze su pekne a sadnu nevestam.
ja budem mat: http://www.fantasticflower.sk/mainPag... len budete musiet hladat..saty cislo 35 - vivian.
zajo, krásný výběr- jsou fakt nádheré:))
lubi- hlasuju určitě pro ty první... nevím jak tobě, ale třeba mě moc nesedí ty střihy za krk, dělá to docela velká ramena ( a to jsem docela štíhlá, ramenatá rozhodně ne)... taky jsem si zkoušela takový tip šatů a přišlo mi, že zdaleka nevypadají tak noblesně a krásně, jako ty s tím klasickým dekoltem... a hlavně ta výšivka na prvních šatech je úžasná:)
zajo:
taky ty jsou úúúúúúúúúúúúúžasné!!! ;-) fakt oroginální! Jsem zvědavá, jak budou sedět na Tobě ;-) ! už aby byl květen :-)
kadan:
určitě ty první ;-)
kadan: i kdyby byly cerne, tak by to nevadilo, v posledni dobe zacinaji pujcovat i bilo - cerne, ja jsem mela vybrane bile s cernou vysivkou, ale v salonu je meli s ruzovou =-) ale i tak byly nadherne.. :-D A druhe favoritky jsou bile s jemnou vysivkou v cervene.. :-D A tyhle asi vyhraji.. :-D Jen bych podle nich chtela mit sladene doplnky, jen abych vystihla ten odstin, premyslim, jak to mam udelat =-)
Mate jeste nekdo v planu vyzdobu do cervena? ;-)
Taky to vidim na ty bilo - cervene a k tomu vsechno do cervena - kytku, vyzdobu, priteli kravatu,..
Ted jsem si udelala zabal na stehna a zalezla jsem do postele a jdu kouknout na prstynky, celkem se mi zacinaji libit z titanu.. :-)
kadan - mne sa viac pacia tie do ruzova... jednak s ciernou mi to pride moc drsne, bordove by mohli byt lepsie, ale zda sa mi ku tvojej postave lepsie, ked tie saty budu trosku asymetricke...
lucsynka - mne sa pacia oboje... a vyzdobu podla mna v pohode zvladnes aj do ruzovej, aj do cervenej :-)
ja mela v planu kdybych mela bilo cerne bud bile ruze, nebo kaly, pripadne pridat jeste nejakou barvu, napr. ruzovou.. S fararem jsme domluveni, nez bude priprava, tak nam da vedet, budeme chodit i s kamaradkou, ktera ma svatbu koncem srpna :-D
ahojte kocky.
dnes nam blbol net cely den..iny abstak :-D
som rada ze sa Vam saty pacia, blba som sa v nich zabudla vyfotit.
ale neviem ci nepojdem sa cisto len v nich pofotit, lebo aj kadernicka aj kvetinar :-D chcu vidiet ako v nich vyzeram, aby ma mohli urobit uces a aj zladit kyticu.
aj tie cierne su zaujmave..ja som niekedy chcela cervene, ale kedze ich je malo a vsetky su na jedno kopyto, tak budu maslove.