Svadba máj/květen 2010
- Sponzor fóra
kadan, havo je naadherny, musi to byt iny vymyselnik!
a k oznamku...este chcem vidiet ako to ciernobiele bude vyzerat v hnedom - sepia, menej srdiecok.. a ine pismo. akoby pisane rukou.
ked bude vsetko do kremova..tak aj oznamko nech trochu ladi. a ak to bude na p.d tak potom upravime to prve.24. feb 2010ja mam taaaaaaaaaku hlavu z oznamka...netusim ktore vyberieme, skusila som hodit do albumu este verzia sepia...plus jasne ze upravit text a aj pismo. som si to nevsimla s tymi bodkami
ked je vyzdoba do kremova... bolo by fajn ak by aj oznamko bolo v podobnom style, ci nie? ta sepia sa mi pozdava najviac...co vy nato?24. feb 2010- Sponzor fóra
ja oznamko nebudem ladit, to uz je fakt detail....
kadan, ake kolace ste nakoniec vybrali?
mamina je uz doma, ma sa fajn, tesi sa, je so sebou spokojna..... ja som dnes bola u zubara na taky mensi vacsi zakrok...... viac ako bolest ma trapilo to, ze mi treba cikat.....
zabrala mi az 4 injekcia, museli mi umrtvit nielen zub, aleumrtvila sa mi aj polovica nosa, lave oko a hltan....ani som prehltat nevedela, rozpravala som ako retardovana.....25. feb 2010habibi
koláče ideme riešiť v sobotu, ja idem zubárke 18teho, už sa "teším".
Poriadne ma sprdne.
Dnes som mala pokec s kolegom ohľadom hostiny.
Rozmýšľam nad tým že spravím aj grilovačku pred reštikou, bude to super.
Normálne sa na to teším, zmenia sa čašníci, budú moji čo som si vybrala, aj kuchár, konečne sa to rysuje tak ako chcem ja25. feb 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
zajo, tak ty botky jsou luxusní!!! Kdybych zvládala tak vysoké podpatky, tak je beru všema deseti