http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5... alebo toto..
hej, saty mam, tak sa vysantim na topankach a doplnkoch to sa zide vzdy
co to je aka pozicovna? hod kontakt do IP
maly spi,tak sa vrtam na mimibazare :-D na obed ideme svokre,tak som si nalakovala po sto rokoch nechtiky,musim sa o ne starat, gelove nechcem,tak ked mam dobry lak na nich, vydrzia sa potom nelamat.
ktory sa ti lubi viacej? prvy ci druhy?
no najprv sme mali s obruckami,chceli sme bile zlato so zltym,ale to zlte tam bolo iba take ako potiahnute aked sme i to vsimli doma ze to potahnute ze nebolo vsade ako malo byt tak sme isli ich reklamovat a dali sme si nove sptavit...tie mam aj v albume........
a potom sme mali aj s casami,povedala ze budu stat 40E obidve a ked som prisla pre ne tak si pytala 80E,...tak som im ich tam aj nechala---
som si skusala tie cierne saty... odvtedy co som si ich kupila som schudla, su mi velke, tak bud to krajcirka spravi..alebo skor pohladam nieco podobne. nieco co neskor vynosim. :-p zatial sa mi pozdava prvy naramok...ale tento tyzden este pozriem nieco po obchodoch
ja som prave urobila inventuru v rodinnom trezore..... :-D :-D :-D :-D
zatial sa mi najviac pacil taky rodinny diadem..... je to vyraznejsie, takze keby som si dala toto do vystihu, tak potom uz nic ine.... hmmm..... :-S :-p
ja rozmýšlam nad inými šatami ako som si kúlila, neviem čo presne, uvidíme čo mi padne do oka.
Akurát som vyhodila 4tú návštevu, som ko.
Kamarát mi doniesol zákusky už som hotová, asi prasknem.
caute baby, straaaasne dlho som tu nebola lebo mam toho v praci vela ]-( co mate nove ako pripravy???
ja som bola na skuke ucesu a doadlo to chvalabohu uspesne :-) pochvalte sa co mate uz povybavovane! :-)
ahooooj lubi, vsimla som si, ze nas zanedbavas..... :-D
ja poslusne hlasim, ze som vooooobec nepostupila....v nicom..... mam tvorivu pauzu..... :-D :-D :-D :-p
ale zajo, tak ta si u teba splhne, ta toho stihlaaaaaaaaaa :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ako si na tom ty?
kadan, tie popolnocne nie su zle, ak by si to doplnila sperkami.....
ahojte. sme marodi...tak dufam ze to nedostane najmladsi syn.
Tento tyzden chcem vypisat obalky, a snad dat do oznamka.
kto si u mna splhne? si sedim asi na vedeni od rana...
kadan, satky samo o sebe niesu zle, al pripominaju mi pyzamo,zbytocne deformuju postavu a celkovo nesedia..nic v zlom, je to moj nazor. |-|
ahoj, zdravím:)
Tak jsme včera ještě v nočních hodinách odesílali oznámení... a dovymysleli ten seznam dárků, takže si něco zase můžeme odškrtnout:)
Teď už začínají chodit jen reakce na oznámení :-D
A na konci týdne nebo spíš na začátku dalšího by měly být hotové prstýnky, tak se na ně těším:)
Koukám, že už toho jinak většinou máte celkem dost zařízeného... Mně přijde, jak když máme spoustu věcí tak napůl... :-|
Někdy brzy se musím vrhnout na nákup bot, punčoch a spodního prádla... Ať se to zase pohne kupředu ;-)
ahoj lubi
aj u mňa je to divné, mám všade niečo ale dokopy nič. Do stredy uzavriem kapitolu zákusky, snáď sa mi podarí vybaviť foto na oznamko, neskoro večer sme začali riešiť alko a nealko to je dilema.
Nealko rátam tak 1,5-2 l. / os. alko vôbec netuším.....
-som zvedavá na tvoj účes.
zajo nie u teba si niekto šplhne ale ty u lubiduch... ;-)
svokor ma zacina nahanat, ze neake menovky na flase...ten to neako preziva :-D viacej ako mi dvaja dokopy :-D
a neako sa mi nechce do dovybavovania par veci, ktore este zostali...
Jinak mě do všeho začíná čím dál víc mluvit babička... má dojem, že bychom výslužku měli dát tak asi půlce Prahy... to že žádná výslužka nebude pořád ještě nějak nepochopila. Nejvíc mě teda dorazila nedávno, když prohlásila, že akorát nechce, aby pak přítelovi rodiče řekli, že to byla chudá svatba... Tak to by museli pomluvit tak akorát vlastního syna... Je fakt občas děs bavit se o svatbě s lidma, který žijou někde 60 let zpátky :-S A člověk ji samozřejmě nechce nějak urazit- je to přece jen babička, k tomu nemocná.. NIcméně z toho, že je nemocná plyne, že fakt nedělá nic, než že přemýšlí nad naší svatbou a plánuje za nás... Ještě, že nemůže nic zařizovat, to by mě asi kleplo :-|
svokor minule v noci nemohol spat, ze pisal zasadaci poriadok :-N ved to uz zhruba mame, uz sa to len doladi, ked budeme vediet kto ide alebo nie.
a vcera sme zistili ze objednali cca 2700 zakuskov, plus suche, plus pagace... no ale nemienim uz na tuto temu povedat ani slovo. nech aj 10000 kusov, je mi to fuk.
pekne dievčatá...
môj drahý včera povedal že kašle na každého, nikoho nebudeme počúvať, spravíme to podľa seba a basta.
a to sme sa bavili iba o zákuskoch..... našim je divné že dáme výslužky pred svadbou, /našťastie je ich iba 14/
kto na to bude myslieť počas hostiny???!!! Budem v strese pozerať či náhodou niekto neodchádza, budem behať po kuchyni a baliť?? dosť blbé. Takto sa nebudem starať či zostalo dosť, či majú všetci a tak.
Nechám to na utorok a bude pokoj.
Ja som tiež nechcela etikety no drahému som včera ukazovala pár oznamiek tak sa mu to zapáčilo, uvidíme.
Dokonca som skonštatovala že máme doma fľaškové víno čo sme kúpili tak do výslužky dáme to, nebudem umývať a odlepovať etikety z fliaš len pre to aby tam boli naše ksychtíky.
Dám im originál aspoň nebudú hovoriť že mi dáme 5 korunové.