Svadba október 2010
aj u nas takto:
- tanier
- prihovor
- pripitok
- predjedlo
- polievka
- prve tanecne kolo (aby hostom trocha vytravilo a zvladli zjest hlavne jedlo, ked sme boli na svadbach, tak jedlo davali jedno za druhym, myslim predjedlo, polievka, hlavne jedlo, a malokto to vsetko zjedol, vacsinou to len pobabrali, tak preto sme sa rozhodli ze po polievke dame prvy tanec) kupila som si elektricky bublifuk, tak ked budeme tancovat, dufam ze ho nezabudnu zapnut
- hlavne jedlo
- druhe tanecne kolo
- okolo 20:00 cokoladová fontanka
- tretie tanecne kolo
- druha vecera
- metlový tanec (to je fajn zabava, osvedcena)
- vencekový tanec
- pojdeme sa prezliect
- okolo 01:00 tretí chod
- no a zabava do rana11. aug 2010- Sponzor fóra
no zase takto dopodrobna som to zase nepisala, ze rozkopavanie taniera (inak mne sa to zda vyslovene zlomyselne, ked do taniera niekto kopne).
prihovory budu dva - obaja otcovia sa budu chciet vyjadrit
u nas sa mozu vytratit len domov, lebo nas hotel je v lese))) ten nacviceny tanec - wow palec hore! mne sa to hrozne paci, len ja nie som habliva a moj nastavajuci nie je nejaky tanecnik, takze to nejdem ani skusat.
prezentacia fotiek - svagor to mal pred 2 rokmi na svadbe, bolo to fajn, bolo to vtipne, akurat ze my nemame skoro ziadne spolocne fotkyzase nezrealizovatelne.
balony stastia - velmi sa mi pacia, ale v oktobri u nas nezrealizovatelne.
metlovy tanec je co? ja poznam ten so stolickami, len neviem ci je to dost dôstojne, aby tam nejake tetky padali na zadok...11. aug 2010sydnuska: ak mas rada Bon Jovi, tak pozri aj I`ll be there for you...rozmyslala som nad touto skladbou, ako aj nad Far Away od Nikelback-u, tiez I just can`t stop loving you od Jacksona, ale nakoniec vyhralo One od U2. Je to srdcovka nas oboch.
Co sa tyka programu, u nas bude tiez tanier, prihovor, vecera (sunk.rolka, polievka,hlavne jedlo), novomanzelsky tanec, neskor druha vecera, potom prezentacia z fotiek, radovy tanec, po polnoci budeme mat jedlo formou tepleho a studeneho bufetu. myslim si, ze je to najlepsia vec, pretoze malokto tu porciu po polnoci je a uz vobec nie vsetci naraz a na mnohych svadbach som to videla takto ako bufet a bolo to fajn, pretoze niekto si nabral o 1h rano, niekto o 3h rano...kazdy kedy mal chut. bude to vzdy teple, bude tam obsluhujuci casnik, takze no problem.
dezerty neriesime, kedze celu noc budu na stoloch kolace a ovocie.
co sa tyka financii, tak jedlo, alkohol, kolace a moje saty platia nasi (nasi na tom trvali, kedze cele svadby platili aj mojim sestram), ostatne si platime my, nakolko sme povedali, ze si to chcem spravit podla nasich predstav a nechceme, aby sa nam montovali do veci ako fotograf, kameraman, dj, dalsie oblecenie atd....ved viete, co vsetko to este obnasa11. aug 2010susibjork: my budeme mat fotky nie ze spolu ale od narodenia ako vyrastame, raz moja fotka raz draheho, preto slzy v ociach, ze sme boli aj malinky a teraz sa berieme, az potom poslednych 10 fotiek bude spolocnych a potom to dame tak rychlo za sebou nech to ide a ukaze sa nasa najkrajsia spolocna fotka na dozvuky hudby...
a balony stastia nemusia byt nezrealizovatelne, ved ide len o to aby neprsalo a prsta ti moze tak v lete ako na jesen)) ale jasne, ked sa nechces stresovat kvoli pocasiu tak nie
my ho vypustime len kvoli tomu aby si ludia povedali ze nuuuuda a potom dojde ohnostroj a to sa im uz asi bude pacit
11. aug 2010folklorna skupina je super, to sa mi velmi paci, ked pridu dievcata v krojoch v tme so svieckami okolo nevesty a spievaju, to je super! to by som mozno vedela zrealizovat.
balony mas pravdu, budem sledovat pocko a mozno na poslednu chvilu ich kupim.
a este som tu vycitala klobukovy tanec, na to by sa nasi chlapci dali nahovorit.
a po polnoci bude budeme premietat fotky uz nafotene na svadbe a potom bude aj karaoke (ked uz tam bude ta premietacka). a je to. diky baby, normalne brainstorming11. aug 2010susibjork: metlovy tanec je tanec s metlou
pocet tanecnikov je vzdy nepar, ten co nema partnera tancuje s metlou. Ked vypne hudba, musi metlu pustit a najst si partnera. A tak sa to opakuje. Co sme boli na svadbach, tak to mali, dobre sme sa zabavili. Bratranec bol hokejista, tak mal hokejkový tanec, niekde sa to vola valaškový.
11. aug 2010- Sponzor fóra
ja by som povedala len slobodnym bezdetnym... no ale to je na vas ako sa rozhodnete
u nas budu vacsinou manzelske pary, len 3 pary budu slobodny... a to je moja sestra, 17 a 19 rocna neter. A ako ich poznam, tie sa budu hanbit... u nas to nebude...
chcete si svoju svadobnu kyticku vysusit? niekde som citala ze to prinasa smolu. Ale nastastie nie som poverciva11. aug 2010u nás sa hádže ked tak závoj alebo sa odovzdá závoj a ženíchovo pierko páru u ktoréhé sa čaká že do roka budú mať svadbu. ja sa chcem spýtať drahého sestry lebo oni rátajú so svadbou budúci rok na jar. aj tak závoj mať nebudem. iba kvet vo vlasoch a toto by sa teda preplo jej a pierko by sa dalo jej frájovi
11. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
my mame take super priestory ze tam moc nemaju kam zdrhnut, takze to je super
potom budeme spolu jest polievku, este predtym bude prihovor mojho braceka a neviem este kto sa prida, asi skor nikto, vsetci su sedlaci od nas....
uz vidim ze kazdy v soku
medzitym jasne ze budu svedske stoly a jedlo a pitie
to staci nie? my mame neskoro obrad, az o 4-tej, takze kym dojdeme na hostinu bude aj pol siedmej takze do polnoci to vyzera na program tak kazde dve hodky 
program bude ze pri prichode klasicky budeme tanier zametat, tak to vidim tak na pol hodku sak neviem kolko krat nam to rozkopnu
potom bude nacviceny prvy tanec, to nevedia ani nasi rodicia, takze prekvapko velike, do toho bublinkova show, potom tanecky, potom si hodime krajanie torty a kavicku, potom budeme mat taku prazentaciu z nasich fotiek...vcer sme to na necisto skusali, akoze jedno oko neostane suche, to mozem garantovat...
potom zase nejake tanecky, potom ohnostroj s tym ze vsetkych nazenieme von tak ze akoze ideme pustit balon stastia a ked ho pustime tak zacne salva
no a potom volna zabava a dufam ze nas nechaju aspon 2 hodiny vyspat sa