Svadba september 2011

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj, pridavam sa. My planujeme 3.9., ja som chcela v juni, ale to je hned po statniciach, tak sme to dali na september z rovnakeho dovodu ako vy. Konecne je tu aj takyto mesiac :-D
Odpovedať
radka, jasne, dám ti vedieť, aké sú tam ceny...:)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka napism mi do IP email, poslem ti foto, uz ich sem davat nechcem:)
Odpovedať
no chvilku som tu neni {farbila som si vlasy} a uz so sa normalne nacitala :-D saty: hlavne biele a nech mi hlavne sadnu. nechcem ziadnu vlecku ani moc bohate nariasene, volanove sukne. a urcite nie kozetove...mam 163 cm, snubenec tak o 4 cm viac, sme ako dvaja trpaslici :-D takze preto nechcem moc bohate sukne, aby som nevyzerala ako velka snehova gula :-D baby, kolko asi pytaju {orientacne} eur na osobu v restauraciach, ktore mate rezervovane? mne pisala pani majitelka restiky, ktoru si chceme zajednat, ze orientacna cena je od 20 eur. ale robi krasnu vyzdobu...
Odpovedať
Profilova fotka
u nas to je asi 22 eur na osobu, pripitok, predjedlo, polievka, 3 x hlavny chod a kava.
Odpovedať
vcielka, a kde si sa info.? :-N ;-) my to mame v PKO a cena je 32eur na osobu-ALE-uz aj s vyzdobou ;-) :-) :-)
Odpovedať
my budeme mat cca 25-27 eur/na osobu s nejakou vyzdobou ale aj tak si dam asi este nejak dozdobit ivka: dakujem :-)
Odpovedať
mari, my to nebudeme mat v NR. chceli by sme v Motoreste vo Velkom Kyri, snubenec je z vedlajsej dediny a tato restika je aj prerobena a vzdy, ked ideme okolo, tak po nej pokukujem a uz davnejsie som si povedala, ze tam chcem svadbu
Odpovedať
vcielka, tak to je super, bola som uz na svadbe mimo mesta a moc sa mi pacilo ;-) :-)
Odpovedať
a kolko chodov mate do polnoci? uvazujem nad tym, ci by po polnoci neboli lepsie svedske stoly
Odpovedať
baby mne sa paci taketo nieco .. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... co vy na to?
Odpovedať
radka, krasne romanticke ;-) ja ani neviem, ake by saty mali byt. ale viem, aky chcem zavoj :-D taky husty, velky, aby mi zakryval uces...
Odpovedať
Profilova fotka
ivka k tej tvojej poznamocke ze si zirafa a ste dlhochodidlovy tak aspon ze ste priblizne vysoky lebo ja mam 164 cm a snubenec ma 196 ale uz sme si na to zvykli. a uz by som nizsieho chlapa ani nechcela :-D ;-) a baby co sa tyka svadobnych siat tak ja som bola minule v salone v spisskej belej maju saty edyyk. k a san patric ale tie uzasne dievcence mi povedali ze mam pockat na prichod jari ze budu mat novu znacku a to francuzsku ktora je na trhu len rok vola sa eliannamoore, myslim ze priblizne takto sa to pise :-D fakt su nadherne tak sa tesim ze si z nich vyberiem niektore uz aby bola jar
Odpovedať
Článok sa načítava...
miska dakujem ale aj tak mi nemusia zas sediet podla mna nie je dobre si moc robit predstavy aby sme neboli sklamane.... super :-D zavoj je ale tiez dolezity ;-)
Odpovedať
katka: tie šaty su naozaj nádherne, moc ti pristanú :) radka, tie sú tiež nádherne :) no nám prevádzkarka povedala, že okolo týdch 20 eur na osobu , takže to je celkom aj prijatelné.....
Odpovedať
vy uz po salonoch chodite...ja som bola, ale bolo to tesne po dovolenke. mali tam nadherne saty, aj by som si bola hned vybrala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak do albumu som vam aspon jedny dala co som nasla na nete, pokial chcete vidiet cel kolekciu 2011 dajte si do googla elianna moore.com ;-)
Odpovedať
no ja mam strop 25 eur na osobu, ale vsetko to zavisi od nasho stretnutia, kde si povieme predstavy a pani nam to vyrata. len blbe to teraz mme v tom, ze drahy je na vojenskom vycviku cely tyzden. sice na vikend pride domov, ale takto to bude tahat 6 tyzdnov...a pani vravela, aby sme sa stavili..no neviem kedy...a zasa sa bojim, ze 6 tyznov uz bude neskoro...
Odpovedať
miska ja som este nebola v ziadnom nikdy v zivote ale po dnesku tam asi velmi rychlo zavitam :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Barbora, u nas v NR mozem o takych satach asi len snivat :-D
Odpovedať
http://www.svatebnisaty-romantica.cz/... tak za tieto saty by som si dala aj do kolena vrtat
Odpovedať
keby len do kolena ;-) :-D ... su velmi pekne :-)
Odpovedať
miška, tak tie sú tiež pekné, jednoduché ale krásne :) v tej romantice majú fakt dobrý výber, hned by som si čosi od nich vzala :) kto vie ako to je u nich cenovo...u nás v pb máme salon, kde objednávajú svadobné šaty aj od nich...tak možno niečo budu mať aj pre mna..... som dneska tak rozmýšlala, že musím za ten rok schudnúť aspon 7 kg....na velkosť 38, lebo tých je najviac a potom nebudem mať problem si vybrať.... baby, nemáte neajkú osvedčenú dietu? samozrejme spolu s cvičením :)
Odpovedať
ivka ja ked som chcela schudnut som mala taky svoj sposob, ze som sa snazila vyhybat vyprazanym jedlam jest zdravsie a cvicit kazdy den aspon pol hodinku.... inak som diety nikdy nedrzala, tak ti moc nepomozem
Odpovedať
radka a schudla si? pre mna je to chudnutie o to ťažšie, že ja zbožnujem sladkosti a odolať im je pre mna dosť ťažké...ale minule ked som pár kíl schudla, tak som užívala chrom, ako doplnok stravy a pomohlo by to celkom zbaviť sa chuti na sladkosti.....ale myslím si že to skor bolo v mojej hlave, že ked som vedela, že to užívam, tak som si to vsugerovala, že nemám na čokoládky a iné maškrtky chut...
Odpovedať
malo a pomaly, ale citila som sa velmi dobre lebo som so sebou daco robila, ja na diety nie som ja som sa snazila raz o 90 dnovu ale vydrzala som to tak tyzden ...ale cvicenie to ma aj bavilo... ked som sa prve dni prekonala v cviceni, tak to potom uz islo samo...mne by sa tiez patrilo trocha pocvicit ani nie kvoli chudnutiu ale spevneniu
Odpovedať
no ja som držala 90-dňovku asi pred rokom a pol a schudla som teda dosť...ale som aj cvičila....no občas som si aj nejakú tú maškrtu dopriala :) držala som ju síce asi mesiac a pol, ale bolo to neskutočne vidno....každý mi hovoril, že ako som schudla.....som schudla vtedy asi 7 kg, a odvtedy som nabrala asi 2 kg....čo nie je až také hrozne....ale tak chcem schudnúť dalíšch 5-7 kg,,,,dôležitý je pohyb, len zatial nemôžem ešte, ale už sa na to normálne teším, ked začnem chodiť do posilky, resp. na zumbu a aerobic :)
Odpovedať
:-) aj mna posilka bavi..... niekedy mi celkom staci ked doma slapem tri svrte hodinu na orbitreku a mam pocit, ze som spotena aj na pate :-D
Odpovedať
no to ano....alebo na bicykli sa tiež človek riadne zapotí...... ja som skúšala aj také finty, že som skákala na švihadle ako trubka, obalila som sa potravinárskou priesvitnou foliou, aby som sa viac spotila a tak som cvičila... :-D .. ked ma mama videla, tak sa dívala, či mi nešibe :D :-D takže pohlad na mna musel byť úžasný :D :-D ale to som asi len týžden takto cvičila , potom som si prečítala forum na nete, že človek nestráca sadlo z brucha, tedda tuk, ale len vodu.....a prestala som s ním.....človeka napadnú kadejaké hovadiny ked chce schudnúť ...
Odpovedať
musell to byt zaujimavy pohlad :-D ...ale treba sa aspon snazit :-) ....nemam rada nazory typu,ze uz som sa vydala uz je to jedno ....zena by sa mala o seba starat stale a nie len kvoli muzovi ale aj kvoli sebe :-)
Odpovedať
no tak to teda bol zaujímavý pohlad, och už nikdy viac :D to je aj môj názor ,niektoré baby sa po svadbe uplne zmenia, myslím k horšiemu, jasne, majú viac starostí, povinností, ale to neznamená, že sa o seba nemôžu starať...radka, uuplne s tebou súhlasím inak, teraz len tak surfujem na nete, a našla som stránku na tieto svadobné šaty....a neviem, či vidím správne, ale zdá sa mi, že oni tie šaty nepožičiavajú ale predávajú za také ceny, aké sú uvedené pod každým jedným druhom...radka, kukni sa na to: http://www.esaty.sk/katalog-produktov...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?