Svadba september 2011
barbora a čo máš za školu? lebo ja po Bc. nebudem mať v podstate šancu sa zamestnať..
ja chodím na Fakultu humanitních studií na Karlovke, a máme 4 štátnicové skúšky rozdelené do 2 rokov, plus obhajobu bak. ale preťahujem do 4 ročníka, asi so 70 percentami nášho ročníku kvoli jednej debilnej skúške8. sep 2010- Sponzor fóra
ahojte, tak ja som len pred chvílkou dorazila z práce...to bol dnes riadny zaberák....hlavne na moje nervy. preberáte školy? ja mam strednú potravinársku školu a na VŠ som vyštudovala environmentalistiku, ukončila som Bc. (krvopotne...ale to je dlhšia kapitola) a pracujem teraz v odbore potravinárstvo v jednom malom obchodíku vo velkom nákupnom centre
mala som denné štúdium. naopak snúbenec mal externé štúdium popri práci a bolo to riadne o hubu...a ukončil Bc. a povedal, že už nikdy viac
je profesionálny vojak a vyštudoval sociálnu prácu.
8. sep 2010no možno ked pojde drahý po teba domov, tak by strážili dvere a pustili ho len za nejakú protislužbu
ja mám 8ročný gympel, a táto výška je tiež niečo ako gympel, takže nič vlastne neviemlen filozofovať a kecať.. uvidíme ako zvládnem kombinovaná (externé) štúdium, ale ja aj tak moc do školy nechodím tak to asi tak veľký rozdiel nebude..
8. sep 2010ahojte kočky,
dnes je teda nádherne vonku....strasne sa mi nechcelo vstávať...fujto....
čo sa týka témy škola: tak ja mám OA, a teraz som piatačka na "slávnej" Trenčianskej univerzite..... akurát zajtra idem na zápis....chodím na denné, ale máme dobrý rozvrh, kktorý mi umožňuje aj pracovať, síce mám tu robotu len na 6 hodín....robím ekonomku v jednej firme , ktorá sa zaoberá projektovaním stavieb.... ale som spokojná, nie sú tu stresy, teda len občas, a umožnia mi chodiť aj do školičky....9. sep 2010ono je to teraz tak vo väčšine prípadov, že pokial nemáš známosti alebo veľké štastie, tak dobrú robotu človek nedostane...a čo vieš, možno motyka vystrelí a vezmú ťa
ako aj mna do tejto firmy, v ktorej robím
som sa čudovala, že ma vôbec vzali
..... a stačilo na to mať OA a vodičák...a dobrý rozvrh v škole
no môj drahý dopadol velmi dobre, včera bol na druhom kole a dnes ho zavolal riadeľ jednej z pobočiek v ZA, že má prísť o druhej, tak si myslím, že ho chce vidieť a snad by ho už mali zobraťja mu to strasne prajem, aby mu to vyšlo....len to dochádzanie bude naprd...ale tak možno ho časom preložia aj sem do považskej
9. sep 2010- Sponzor fóra
Vladka, ďakujem, aj ja mu budem držať palce, potom vás budem informovať, ako mu to dopadlo
je pravda, že z pb do Za cesta trvá 20 minut, len neviem, či sa mu finanče oplatí cestovať autom.....skor asi busom....alebo vlakom..ved sa ešte uvidí...
no ja som rozmýšlala tiež o fotení v prírode, len si myslím, že toho 10. septembra, kedy máme my termín, tak to asi bude podobné počasie ako dnes..... alebo potom prichádza do úvahy jedine fotenie v nejakom ateliéri alebo v kaštieli kúsok od pb9. sep 2010http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4064902&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOrderBy%3D1%26vOffset%3D360
táto fotka sa mi veľmi páči
v žiline som počula o nejakej ville nečas, vraj sa dajú urobiť pekné foto9. sep 2010
miniepha a preco mas rozdelene statnice? kde studujes