Svadba september 2011
- Sponzor fóra
ivka my sme nad nim velmi uvazovali a jedine co som si zistila od jednej baby z MS,ze hostiny tam uz nerobia ale obrad ano... a my sme to tam chceli ale len keby sa tam konala hostina aj obrad.... pretoze ist zo ziliny do bytcel len kvoli obradu mi pride zbytocne...cesta tam sice netrva dlho ale aj tak sa mi ta cesta nepozdava ....a k tomu priatel je z dediny pri ziline takze on a jeho rodina by sa teda nacestovali....
9. sep 2010- Sponzor fóra
caffte krasavice, ako vidim, debatujete vo velkom
no a ako tak citam, kolko ste kupili alkoholu, tak mi napada otazka: idete robit "ozran party"?
sorry za moju uprimnost, ale neda mi to
my este nemame vyrieseny alkohol, ani neviem, co a kolko sa ide kupovat. a so zajednanim saly je to tiez vselijake, lebo ak tam chcem ist so snubencom, tak ten bude mat cas asi az tak o 3 tyzdne...som z toho na nervy.
ktora z vas spominala gumaky? pred chvilkou som v 1 svadobnom albume zahliadla foto so svadobnou kyticou a s gumakmi...ale s takymi peknymi kvietkovanymi9. sep 2010no tak mne sa tie gumaky voooobec nepacia a ani tie gumene slapky co su take oblubene v poslednej dobe, takze sa asi nepripojim
a co sa tyka alka, u nas sa toho na oslavach popije celkom dost, a pije sa hlavne konak. a vzdy radsej viac ako menej, ked ostane neskazi sa. mnozno to trosticku zredukujeme ale zase o moc nie... nerada by som sa hanbila, ze ludia nebudu moct pit to na co maju chut, pretoze sme toho menej kupili. vychadza to tak pol flase tvrdeho na osobu co nieje az taky problem vypit za celu noc ked sa stretne partia. A kto nebude chciet tvrde, ten bude mat vinko. Je pravda ze vsetci pit nebudu, pretoze budu soferovat ale myslim ze 100 ludi toho vypije dost.9. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kraaaaasna take by som chcela
.... vidis vladka ja som na tu villu necas uplne zabudla
dakujem