Svadba september 2011
vladka, ja som na tom rovnako...ja len buduci rok skončím školu, bude treba sa trochu finančne zabezpečiť, svadba nás bude stáť tiež nemalé peniažky, budeme bývať v 1izbovom byte a v podnájme, takže dieťatko až tak za 3 roky....a šak stále sme ešte mladé , a aj za tie 3 roky, takže nič nam neujde...
) vladka, idem už spať, ráno vstávam do práce..tak dobrú noc...a zajtra pokecáme znova
pa
20. sep 2010- Sponzor fóra
Dobré ránko klebetnice, to ste tu toho riadne popísali. hneď zrána som mala čitateľský krúžok
priezviská: ja už mám uvedené nové priezvisko aj na FB. to prvé je nové priezvisko a to druhé moje terajšie. čiže o rok po novom - Michaela Vilinová. ale toto nové sa mi páči viac ako moje terajšie
mená pre deťúrence: je zaujímavé, že mám vybraté len meno pre dievčatko a pre chlapca vôbec. U mňa na plnej čiare vedie meno Laura. Keď sme sa s priateľom bavili o menách, tak chlapčenské meno sa mu páči Adrián. Akože celkom aj mne, takže som proti tomu neprotestovala. dieťa by sme chceli hneď po svadbe, ak sa podaríUž nemáme na čo čakať. po škole už máme, vekovo sa tiež na to cítim, priateľ to isté.
21. sep 2010- Sponzor fóra
ja zasa vydržím max.do 22.00 a ráno skoro vstávam. mám obavy, ako zvládnem vlastnú svadbu...asi sa budem iba Redbullom nalievať
Vladka, zajdi ku kaderníčke, nech ti poradí. aj ja som mala chuť niečo si urobiť s vlasmi...pred 2 týždňami. tak som si kúpila farbu a kamoška mi zafarbila vlasy. a teraz to straaašne lutujem, lebo farba nechytila tak ako som chcela a niekde je tmavšia, inde bledšia, takže teraz som ako chodiaci vzorkovník farieb.21. sep 2010no to určite len ku kaderníčke, sama by som sa neodvážila...párkrát ma tiež farbila kamoška ale nikdy to nie je ono... keď ja by som strašne chcela nejaký zaujímavý strih, lenže s mojimi vlasmi to nejde..ostrihá ma a po umytí strih zmizne, lebo sa stočia úplne inak atď
tak ale aspoň to máš zaujímavejšie než jednoliatu farbu
neboj sa podľa mňa budeme mať v tele dosť adrenalínu a vydržíme...aj na stužkovej bol človek dlho hore, my sme končili o pol siedmej ráno a všetci sme strašne nadávali nikto nechcel ísť domov21. sep 2010no ja tiež rozmýšlam, že zmením farbu vlasov...trošku tmavšie to chcem.....len vždy ked idem ku kaderníčke, tak tie vlasy nie sú nikdy podla mojich predstav.....a čo sa týka toho strihu vlasov, no ja mám rovnaký problem.... mna tiež ostrihá, a po umytí mi nadskočia vlasy a kudrny....takže ak chcem učes, musím to vyfúkať, resp. vyžehliť a st ým je oštara....
radka, musíš skúšať dalej, a ked ti môžem poradiť, skús najskro zavolať do tej firmy, v ktorej ponúkajú danú pozíciu, aspon si ťa lepšie zapamätajú...ono im príde neskutočné množstvo životopisov a je ťažké z toho vybrať 5 resp. 10 ludí, ktorých pozvú na pohovor....ale ked tam zavoláš a potom si budu vyberať , tak si povedia, aha jasne, táto nam volala, tak tu pozveme.....ja som to tiež tak urobila, hned ako som uvidela inzerát, tak som zavolala, šéf si ma zapamätal a potom som už len životopis poslala.... a bolo21. sep 2010pierka asi budem objednávať, ešte nviem, aká bude výzdoba, tak podla toho sa zariadim...dneska som sa dozvedela, že krstná bude oslavovať 60-ku presne tam, kde budeme mať svadbu, tak aspon okukám priestory, papanie, celkovo, ako to tam funguje
teším sa už..... len neviem, čo si obliecť....čo si myslíte, čo by sa hodilo????
21. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ivi keby bol na mne, tak hneď o svadobnej noci by som chcela skúsiť ale bohužiaľ asi až po škole, takže o tri roky.... booože neviem ako to vydržím