Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
Veri - waaaw, dobra cena si myslim, a vela veci je "inclusive"
Uankab - v diamonde maju 4 nove satky? jeeeeeeeej, tak chod a vsetko nafot a daj sem na web, uz sa tesiiiim! Kamoska si jedny tam zajednala ako popolnocne - aj ma album, len neviem ako sa volaale boli nadherne - biele a cez bedra ide bordova stuha, no nadhera! Zajtra si to uzi, je to uplne super, ked sa mozes obzerat v kadejakych satockach a hladat tie prave, ja som bola z toho nadsena
19. okt 2007Olivf obrucky nas visli do 15000sk. Ja mam s 12-timi zirkonmi a draký hladku. kuk v albume.
Veronikab sice je apríl mesiac v ktorom nie je vel svadieb, ale diamond je asi az moc oblubeny. Ved len my sme tu 3 či 4 ktoré maju od tial šatky - však sugiTakže ja by som sa poponáhlala.
Sugi neboli tie šatky s tou bordovou stuhou nahodou svadobne? Ona tam písala, že su to sice svadobne,ale použije ich ako poolnočne pretože sa nevie rozhodnút pre jedny. ale velmi jej pristali a hlavne ten strapatý zavoj. Ja som tam bola začiatkom tohoto mesiaca a skušala som si ho. No bol otras na mne. tak som zostala pri perličkovom20. okt 2007- Sponzor fóra
Ahojte,
Lupienka: ja som sa už začala aj nudiť, lebo už nemám čo vybavovať, dôležité veci už sú vybavené a na tie ostatné je ešte čas. Ale dnes idem ku krajčírke, ktorá mi bude šiť popolnočné šaty, tak sa teším, už nech sú hotové. A ešte som si stihla kúpiť bižu, len som to nestihla dať do albumu.
No a do svadobných príprav ešte prídu vianočné prípravy - nákup darčekov23. okt 2007vybavené máme: kostol, reštiku, kameramana, fotografa, hudbu - myslím že je to najdôležitejšie.
Sranda, na šaty som sa tešila najviac z celých príprav a doteraz som nebola. Ale už musím isť, chcem tento piatok, len musím prehovoriť sestru, aby si našla čas..
A aký typ šiat chceš, také čo máš v albume? Mne sa strašne páčia také velké, princeznovské. Len uvidíme či sa mi budú aj hodiť.23. okt 2007Ja som nemala predstavu o satach, tie, co mam v albume, tak tie mam momentalne odlozene, len som zvedava na tu novu kolekciu, vraj si isto vyberiem. Chcem take, aby sa mi v nich dobre tancovalo, aby boli krasne a aj prakticke. V tych velkych by som sa asi citila ako buchticka
No ja nemam este kostol...musim tam ist s mamou, ja vlastne ani neviem, za kym by som a kam mala ist. Som sice relativne samostatnaale v tomto sa radsej spolahnem na mamu, ta vie lepsie komunikovat s fararmi
23. okt 2007- Sponzor fóra
Kocky,ja som dnes mala na plane zbehat salony v KE s kamoskou.Z kavy sme sa do prveho vytrepali az po dvanastej-Maggie Sottero-a inde sme uz ani nesli.Par som ich poskusala,dvoje mam vybrate,ale kamosky zhodnotili,ze tie extravagantnejsie sa ku mne viac hodia,ze niesom babika
Aj mne sa asi o malu trosku viac pacia,ale nepasuje k nim zavoj
Davam hned do albumu,ked sa vam bude chciet,napiste,co vy na to
Len nech uz nemusim ist inde skusat
23. okt 2007stanka, jednoznačne tie favoritky.. si v nich úplne úžasnáááá
ja som ešte nebola v žiadnom salóne, nejako sa k tomu neviem dokopať.. to by som potrebovala naplánovať kvôli stráženiu malej a aby mal niekto čas, nech ide so mnou (sestra je v TO a najlepšia kamoška má tiež malé bábo a nemá ho kde nechať...)23. okt 2007sssimi:dohodli sme sa na aj na kozusku,ale zatial len tak,lebo je v cene siat,aj keby som ho nechcela- doplnky vseho druhu su v cene..
Baby,ja to mam ohrozene.Boli sme dnes na fare a neoddaju nas,nakolko drahy je rozvedeny a civilny rozvod neplati.Musel by to dat na cirkevny sud,ktory sa taha cez rok.Idem pit s kamoskou,neviem,co mam robit a civilny sobas sa mi nepozdavaKrasny vecer
24. okt 2007stanka, záleží od farára.. nemá niekto známy nejakého známeho?
my sme takto krstili.. najskôr že nie, lebo nie sme manželia a nakoniec sa našiel jeden, ktorý v tom problém nevidel.. tak sme po pol roku pokrstili našu malú...
my budeme civilný sobáš (na cirkevný by som drahého nenahovorila) .. budeme ho mať v hotely kde bude svadba.. nám to vyzdobia (buď vonku - na brehu jazera) alebo vo vnútri, podľa počasia..
ale každá máme iné predstavy.. záleží na tebe..24. okt 2007caute baby.,...ja som tu jedina luteranka, ale evidentne viem o tych "vasich" zalezitostiach ovela viac, ako vy
Veronika...a ako suvisi krst nezosobasenych rodicov zo svadbou rozvedeneho? hovoris o jablckach, kym stanka o hruskach....
simonka....nezalezi to od farara, to si mozes byt ista....
v cirkvi existuju tak ako v state zakony a tento (ze ten kto sa uz raz ozeni v kostole sa nemoze 2x) je dost sledovany a dodrziavany....myslim, ze cirkevne rozvody musi povolit "sam Vatikan"....ale to je nazor luterana z toho co som pocula a citala
stanka...drzim palce nech to vyjde podla tvojich predstav25. okt 2007Ahoj Babky,
stanka - suhlasim s Hankou, pokial je drahy rozvedeny a bol sobaseny v kostole, tak vas neoddaju - napr. vid halo okolo rozvodu princezny Diany a Charlsaa ked si bral Camillu , tak im to musel odsuhlasit nejaky Arcibiskup, alebo dokonca VAtikan? neviem....
Nuz a tak si urobte sobas civilny - ved dnes uz sa daju najst pekne miesta na civilny sobas, len skus popozerat aj MS, pripadne nieco na google....my mame obrad vonku, u nas kostol nemohol byt, uz som to pisala, drahy je buddhista a kostol, resp. nauky by nezvladolHlavne nezabudni, ze to, ci Vam bude manzelstvo fungovat a bude stastne rozhodne nezalezi na tom, ci ste sa brali v kostole, alebo na urade
Simi - no ja nemam este podbradnicky, idem tam zavolat, vcera som nestihla...dam vediet, inac tie vase su KRAAAAAAAAAASNE, aj my budeme mat take istelen v ruzovom, ved ich sem hned nahodim..
25. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
oliwf, to si teda uzijem
... uz som si dohodla termin, pisala som im mejlik a su ochotni otvorit mi salon hned rano pred otvaracimi hodinami, co je super... inak to je jediny salon v ktorom som bola a maju tam naozaj kraaasne satocky a vsetky mi sedeli, to zasa bude tazky vyber... skoda ze si tam nestihla ist, urcite to stoji za, v decembri podla mna to bude v pohode, pretoze april nie je taky vychyteny mesiac... my ideme potom domov az koncom januara, co by uz mohol byt problem... taktiez ideme skusat aj oblek pre zenicha - mne sa velmi pacia svetle, ale nejdeme ho kupovat, pretoze by ho potom velmi nevyuzil, ma uz niekolko tmavych a hlavne teraz do prace musi nosit uniformu...