Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
ahojte babenky, tak uz som aj ja mlada pani
... ale nejako mi to stale nedochadza a podpisujem a predstavujem sa starym menom...
Sobota dopadla uzasne, pravdupovediac nad nase ocakavania... mali sme nadherne pocasie, vsetko vyslo podla planu, uzivali sme si najma fotenie ktore trvalo cez 3 hodiny a cely den prebehol tak velmi rychlo ze sme sa ani nenazdali a bolo po pol noci, odcepcenie bolo o pol jednej a prezliekali sme sa o pol druhej! Hostia sa zacali rochadzat po stvrtej, isli spat o piatej a rano vstavali o osmej...
V pondelok sa nam podarilo vybavit sobasny list, vcera mi vydali novu obcianku, tak uz to mam aj papierovo... v nedelu ideme na svadobnu cestu, velmi sa tesim
...
1. máj 2008- Sponzor fóra
smaily, ked sme vybavovali sobasny list a doklady, tak vsade ma upozornili aby som sa podpisovala novym menom... aj knaz pri zapisnici
... no a bola som u zubarky, kde mi vystavila doklad na nove meno, podpisala som sa a ona na to, Zuzinka, vy uz mate nove meno
... tak som pod to supla este druhe a bolo to
... este ze v UK sa nepouzivaju priezviska, ludia sa oslovuju krstnymi menami... ideme na Kubu, neviem sa dockat... pocasie v anglicku nas nesklamalo, od vcera ako sem prisli tu stale prsi... tesim sa na slniecko, na vodu, doma sme si pocasie fakt uzivali, bolo krasne teplucko...
1. máj 2008uankab dakujem za IP. my sme boli na predsvadobnej dovce v oktobri 15 dni....a v lete planujeme este na sk ist aspon na 10 dni.....
a pofotte pekne.....a mate aj fotky z thajska? mozes mi niekedy na mail poslat par?tie chramy...a tak....
ti potom v ip napisem mail...ale teraz musim ist upratovat,lebo to zas nestihnem......papa zatial...1. máj 2008Ahojte babulky, tak gratulujem aj poslednym aprilovkam, myslela som na vas, aj pocasicko bolo krasne. Strasne rychlo uletel ten mesiac, ved my mame v sobotu 4 tyzdne!!!
doklady uz mam aj ja konecne vybavene, takze uz sa oficialne aj predstavuem ako cubikova, tak uz mam novu identituAkurat nam pisal Rofo, ze bud.tyzden uz by sme mali mat fotky, zajtra ide pre album,takze to snad aj spacha cim skor a tak si urobiiiim konecne aj tuto na MS poriadny albumik!
tesiiime sa . no a ja zajtra nastupujem do novejprace, takze ak budete mat cas, spomente si a drzte mi palceky, nech to vstko dobre dopadne.
tak pekny vecer zelam, idem manzelikovi skontrolovat projekt na manazment
papaaa
1. máj 2008Ahoj Sugi. Aj ty útočíš na novú prácu. Nové meno - nový začiatok? Ja som na tom podobne. I keď zatial len hladám, ale do starej práce sa už dúfam nebudem musieť vrátiť.... Momentálne som na 2 mesiace na marodke
Ešte som doma len 2-hý týždeň a už ma poráža... Zajtra budem na Teba myslieť. Pa
1. máj 2008- Sponzor fóra
Baby, ja som srandovala, jasne ze sme mladuchy!!!
ale leti to strasne, ja ked som mala sweet 18, tak mi 27 rocni ludia prisli byt strasne uz stari
na svadbu som tiez ani nepomyslela.
Uankab - pekne fotecky, tie satocky boli na tebe velmi krasne!!!
olifw - teraz som si pozrela vas albumik - waaaaaaaaaw, nadhera, babulky vidim, ze aprilovky boli nadherne nevesty!!!
Ja albumik urobim bud.tyzden, dufam, dnes mal ist Rofo pre nas fotoalbum, tak duuuuufam, ze uz budu fotecky, lebo sa na ne hrooozne tesime.
...........len tak mimochodom............zajtra som 4 tyzdne pani.........leti to strasne rychlo.
2. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Dakujem fifitko, mam z nich veeelku radost