Svadba v Dunajskej Strede 2010. Ste tu niekto?
Cavte baby,
aj ja som bola v Gyori na výstave a neuveríte, vyhrala som na tombole poukážku na 50% zľavu na svadobné šaty v jednom svadobnom salóne v GyoriAle pravdu povediac, ich šaty sa mi vôbec nepáčia a aj tak už mám vybraté z Mercedesu
...takže uvidíme ako to bude..možno dostanem zľavu na popolnočné alebo šaty pre maminu
Keď budeme mať svadbu 11.septembra kedy musíme ísť na faru sa prihlásiť?1. feb 2010ancsikae: aj my sme vyhrali na tombole
) tri sme kúpili a na dvoch sme vyhrali
večeru v Gyoru a druhá cena boli perlové náušnice
poslali poštou
my sme išli za farárom začiatkom januára..povedal, že máme do apríla ešte čas..a nakoniec druhý aprílový týždeň nás zavolal že máme školenieale ešte určite máte čas..len si treba zarezervovať termín a čas v kostole..vyplniť papiere, aj z matriky a potom oni sa Vám ozvú...
1. feb 2010- Sponzor fóra
Caute baby
. Super, ze ste vyhrali na tombole
. Gratulujem
. My sme mali tiez tri vhodene, ale nevytiahli nas.
ancsikae - aj my sme si uz zarezervovali termin, ale na skoleni sme este neboli...to este ma cas.
Ozaj pancsi vy o kolkej budete mat obrad? Lebo my sme chceli o 17.00, ale sekretarka nam povedala, ze vtedy je omsa...tak sme si to dali na 18.00.1. feb 2010Diky za odpovede
. Aj ja by som sa chcela ist najradsej az po obrade...ale neviem ci sa to bude dat realizovat. Rozmyslala som, ci by sa to nedalo tak, ze kym hostia budu jest olovrant. Kazdopadne nechceme chybat vela z vlastnej svadby, preto rozmyslame, ze iba niekde blizko by sme sa isli fotit. Tiez vonku v prirode by sme chceli
.
4. feb 2010- Sponzor fóra
ahojte, my sme tiez rozbehli pripravy na oktobrovy termin. Svadba bude v okoli Samorina, este sa to upresnuje...
Chyba mi este hudba (ak by ste mali tipy a pripadne aj tel. kontakty, napiste, budem rada) a potrebovala by som poradit aj s vyberom starejsieho. Ktoreho by ste odporucali z uvedenych?
- Lorant Zalka
- Attila Szajner
- Adrian Gal
- Attila Nagy
- Laszlo Kocur11. apr 2010Ahojte,
my sme tiez na zaciatku s pripravami, svadbu planujeme na 25.9.
Svadba bude madarsko - slovenska, hladam hudbu - skupinu, ktora ma siroky repertoar aj slovenskych aj madasrkych pesniciek. Viete mi niekto poradit?
Zaroven by som potrebovala aj ja poradit s vyberom starejsieho, v nasom pripade by mal byt dvojjazycny...
Za vsetky tipy vopred dakujem12. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja som bola v Gyori na veľtrhu..bolo pekne..zabudla som že bude aj v BA..no nevadí
minule sme prebrali tému - hétszentség 
ešte teraz ideme v sobotu na posledné školenie