Svadba v Dunajskej Strede 2010. Ste tu niekto?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
03.12.2009
ste tu niekto ktorá bude mať svadbu v Dunajskej Strede v roku 2010 :-) ?
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
16.04.2010
kiskifli20: no už sa tešíme :-) nervozna este nie som..to az buduci tyzden.. dnes budem mat rozlucku so slobodou..uz som zvedava, co na mna baby vymysleli :-) aj Vám sa už blízi velky den, vsak? uz mas vsetko?
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
18.04.2010
to je fajn, aj ja budem mat, uz sa tesom cajocky uz o tom rozprávaju:) no a ako to fungovalo? kde ste boli? no uz mám vsetko asi, buduci tyzden este objednáme svadobnu tortu a zákusky uz kvety mám objednané vsetké....
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
19.04.2010
boli sme v Retro clube v DS..bolo super :-) sme mali aj karaoke..dostala som od mojich kamarátok nádherné spodné prádlo, chutnú tortu :-)))
Odpovedať
zuanda
19.04.2010
Dievčatá, kedy ste odovzdali Žiadosť o uzavretie manželstva farárovi? Lebo ja som sa dohodla s farárom na termíne svadby, ale čas svadby nám nechcel zapísať, lebo potrebuje najprv vyplnenú a potvrdenú žiadosť z matriky, ale ešte nemala som čas to vybaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
19.04.2010
zuanda: a nedal predbezný dátum? my sme isli za nim v januari..tak to cim skor vybav, aby Ti nezostali tie horsie dátumy, časy...
Odpovedať
zuanda
19.04.2010
Nemal ešte zapísaný nikoho na náš dátum a hovoril, že mu vyhovuje náš dátum, len kontrétny čas mi nechcel dať/obrad nebudeme mať v DS/, zdá sa, že každý farár má iné pravidlá, lebo viem, že predchádzajúci farár zapísal do kalendára aj čas, a potom z matriky mu poslali potvrdenú žiadosť iba 1-2 týždne pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
19.04.2010
a kde budete mať obrad? :-)
Odpovedať
lyany
21.04.2010
ahojte... pancsi drzim Ti palce, urcite budes krasna nevesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
22.04.2010
dakujem Vam velmi pekne :-) ste velmi zlate...po svadbe sa ozvem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
22.04.2010
krásnu a peknú svadbu Ti prajem... a vela zábavy samozrejme :)
Odpovedať
abrakati
22.04.2010
ahojte pancsi: aj ja ti drzim palce, nech ti vsetko vyjde podla tvojich predstav!
Odpovedať
zuanda
22.04.2010
Pancsi: prajem ti peknú svadbu a dúfajme, že bude pekné slnečné počasie :-)
Odpovedať
gabucinka
24.04.2010
Caute kocky, Ja som tu nova :-)), a citam vase prispevky, super ze viete poradit...My tiez ako uz spominala abrakati, tak chceme madarsko - slovensku svadbu, a planujeme ju na september...obrad chceme v kostoliku v DS a hostinu este nemame vybratee...Bud v penzione Hubertus´- dunajsky Klatov, alebo v kulturaku v Malych Dvornikoch...Mate skusenosti s tymito miestnostami? Mozte aj mne poradit niekto toho starejsieho? Dakujeeem :-)
Odpovedať
zuanda
26.04.2010
Ahoj Gabucinka, cez IP ti pošlem kontakty. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
26.04.2010
ahoj medzi nami, no ja ti odporucam Dodiho Menyhárta a Loránta Zalka :) mám aj ich kontakt ked potrebujes :)
Odpovedať
gabucinka
26.04.2010
fakt ste super baby, dakujem zatial za kazde info, zacinam vsetko postupne vybavovat..hlavne musime konecne doriesit nas termin :-))...tento tyzden sa dozvieme, ci je este daco volne na september..
Odpovedať
abrakati
27.04.2010
Ahoj Pacsi, ako sa vydaril vas svadobny den? mali ste krasne pocasie...
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
28.04.2010
Ahojte :-) Dakujem Vám, ste velmi zlate :-) bolo velmi velmi super, len skoda ze to tak rychlo ubehlo... aj slniecko sa na nas usmievalo .-) aj zabava sa vydarila :-) hocikedy by som to znovu zopakovala :-) akonáhle budú fotku, tak Vam ich ukazem :-) a baby, netreba sa stresovat, vsetko pojde ako po masle :-)
Odpovedať
lyany
28.04.2010
PANCSI : Srdecne blahozelám a prajem do spoločného života veeeľa lásky ;-) ... krásny život prajem :-)
Odpovedať
zuanda
28.04.2010
Pancsi: Blahoželám a prajem veľa šťastia, lásky v spoločnom živote! :-)
Odpovedať
gabucinka
29.04.2010
Pancsi, aj ja sa pridavam k ostatnym babam a prajem vam vsetko dobre v spolocnom zivote :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
29.04.2010
Gratulujem aj ja Pancsi... všetko dobré Vám prajem vela lásky samozrejme:)
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
29.04.2010
Myslím že další budem ja 22.mája:) už sa teším, a dúfam že to pojde fekt dobre, a samozrejme že sa aj my budeme mať pekné počasie.... :-D
Odpovedať
erika29
29.04.2010
Ahoj pancsi. Srdecne gratulujem :-) . Prajem vela krasnych spolocnych chvil :-) . Som rada, ze sa vsetko vydarilo :-) Kiskifli: Hej...ty budes dalsia :-) ...Uz sa to velmi velmi blizi ;-). Neboj sa, urcite bude vsetko super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
30.04.2010
dakujem Vám este raz :-) kiskifli20: neboj sa, bude vsetko tak ako ma byt :-) a uži si to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
14.05.2010
kiskifli20: aká bola rozlucka so slobodou? som videla fotky na facebooku :-) ako sa cítiš? už si pripravená? :-)
Odpovedať
zuanda
14.05.2010
Dievčatá z DS, 23.5.2010 bude svadobná výstava vo Veľkom Mederi.
Odpovedať
Profilova fotka
kiskifli20
15.05.2010
ahojte čajočky:) rozlucka so slobodou bola fantastická... úplne super bolo vsetko...tancovala som celý vecer....:D no uz sa tesim na buduci týžden, ale velmi sa bojim o počasie... :( som smutná ze aké počasie je dnes..... a aké bude 22.mája.... dlzte mi palce aby bolo dobré... a aby nepršalo....najmä štvrtok, vtedy ideme fotiť.... :/ Zuanda áno viem, počula som že bude svadobná výstava ale ja neviem ist v nedelu :( potom Vám prihlásim že aká bola svadba a nálada :) už sa velmi čakám...
Odpovedať
Profilova fotka
pancsi
Autor diskusie
17.05.2010
kiskifli20: neboj sa, bude svietiť slniečko, uvidíš :-) držíme Ti palce :-) a všetko dobre dopadne :-)
Odpovedať
lyany
17.05.2010
ahoj kiskifli...drzim Ti palce, a presne tak ako aj pancsi pisala uvidid ze vsetko super dopadne ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?