Svadba v Dunajskej Strede 2010. Ste tu niekto?
- Sponzor fóra
Nemal ešte zapísaný nikoho na náš dátum a hovoril, že mu vyhovuje náš dátum, len kontrétny čas mi nechcel dať/obrad nebudeme mať v DS/, zdá sa, že každý farár má iné pravidlá, lebo viem, že predchádzajúci farár zapísal do kalendára aj čas, a potom z matriky mu poslali potvrdenú žiadosť iba 1-2 týždne pred svadbou.
19. apr 2010Caute kocky,
Ja som tu nova), a citam vase prispevky, super ze viete poradit...My tiez ako uz spominala abrakati, tak chceme madarsko - slovensku svadbu, a planujeme ju na september...obrad chceme v kostoliku v DS a hostinu este nemame vybratee...Bud v penzione Hubertus´- dunajsky Klatov, alebo v kulturaku v Malych Dvornikoch...Mate skusenosti s tymito miestnostami? Mozte aj mne poradit niekto toho starejsieho?
Dakujeeem24. apr 2010- Sponzor fóra
ahojte čajočky
rozlucka so slobodou bola fantastická... úplne super bolo vsetko...tancovala som celý vecer....
no uz sa tesim na buduci týžden, ale velmi sa bojim o počasie...som smutná ze aké počasie je dnes.....
a aké bude 22.mája.... dlzte mi palce aby bolo dobré... a aby nepršalo....najmä štvrtok, vtedy ideme fotiť.... :/
Zuanda áno viem, počula som že bude svadobná výstava ale ja neviem ist v nedelu
potom Vám prihlásim že aká bola svadba a náladauž sa velmi čakám...
15. máj 2010
kiskifli20: no už sa tešíme
nervozna este nie som..to az buduci tyzden..
dnes budem mat rozlucku so slobodou..uz som zvedava, co na mna baby vymysleli
aj Vám sa už blízi velky den, vsak? uz mas vsetko?