Svadba v júli 2007
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Ahojteeeeeeeeee, uz som spat! Skoro som odpadla, ked som vo viedni vystupila na letisku, jak je tu teplo!
Vitam medzi nami vsetky nove julovky
to dzidzuska:: drzime palceky, aby miminko v brusku pekne ostalo a narodilo sa zdrave
to leishmania:: tak co, zmenila si saty? som zvedavaaaa!!!
to zlaty:: hej, ja som povodne z petrzkyale teraz uz som dubravcanka
25. máj 2007anairda,no vitaj späť. Sme radi, že si sa nám vrátila v poriadku.
No akurát sme sa vrátili z pozývania jednej rodiny, ešte máme pred sebou 4 rodiny, som rada že to dobre dopadlo, ešte nikdy som nikoho nepozývala na svadbuA všetkým sa páčili oznamká, taká som rada
Teraz ideme do auparku pozvať sesternicu s rodinou, lebo je v robote a neviem kedy bude doma.
26. máj 2007to uplnenaj:: poyashena - to ako ja? precoooo? som byvala presne oproti HM tesco.
to dzidzuska:: aj by som kecala, ale mam mrte prace tu doma. Musime upratovat po mensich stavebnych pracach. Dnes sme mali ist do viedne kupit oblek pre draheho, nakoniec si to rozmyslel, ze akurat dnes musi vylievat podlahu v predsieni - o co som ho prosila uz pol roka - nakoniec zaposobilo, ze moja buduca svokra mu povedala, ze je to hanba ze to nevie spravit tak dlho spravit a ze jej manzel mu v tom pomoze... ale aj tak boli svokrovci v tom, ze ideme do viedne. Sli sme rano len na mileticku nakupit zeleninku a ked sme dosli domov, tak u nas svokra aj s manzelom, on bural stare parkety a ona umyvala okna!!! Najprv som z toho bola hotova, nevedela som ako reagovat, ale potom som si povedala, ze super, ved mne sa ich nechce umyvat, uz pol roka si vravim, ze budu nove plastove, tak co budem drhnut. Tak super, aspon su cisteLen ma stve, ze ten oblek stale nemame
26. máj 2007no vsak my uz ani neviem odkedy nemame dvere na zachode a kupelni
lebo kym nie su v predsienu urobene parkety, tak nam nemozu namontovat dvere... no a parkety nemozu byt bez vyrovnanej dlazky... tak mame doma uskladnene 4 tazke drevene dvere, a parkety do 2 miesnosti, samozrejme objemne ramy na dvere, parketove listy...
no ale uz sa to dnesnym dnom pohlo... nechcem vidiet ako budeme prerabat kuchynu... pol roka to bude rozbombardovane
26. máj 2007to pavianca:: no, najnarocnejsia investicia aj rozhodnutie je zaobstarat si bytik, takze to je dobre, ze to uz mate (my tiez - mame byt po svokre, ona sa aj s manzelom prestahovali o par sto metrov dalej). Ostatne poriesite ked bude cas a korunky... ved aj pomalicky sa veci daju robit. Ale pravda je, ze ked to vezmete smahom, tak to budete potom uz mat za sebou.
to martuska:: ved uvidite, ked najdete nejaku dobru ponuku, tak potom budete kupovat... aj ked si myslim, ze cim skor tym lepsie, lebo ceny bytov stale stupaju a vyzera to, ze asi aj este budu... Ak s maminou obaja super vychadzate, tak je to fajn... urcite je super to, ze nemusite niekde platit nekreestanske prachy za najom - to by bolo jednoznacne lepsie hladat cim skor byt, ved naco platit cudzim, radsej splacat svoje...26. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no ale ja to neberiem vobec nijako
ale som na udrziavani tehotenstva miminko akosi nechce v brusku by
t