Svadba v júli 2007

29. júl 200820240
  • uplnenaj tak tá električka by bola dobrá vec 😃

• hej, vydrazila som ich. Uz mam jedny doma - mam ich v albume, kupila som ich v brne a su mi male - ked som ich videla bola som z nich taka nadsena, ze som ich vyskusala veeelmi zbrklo a az doma som zistila, ze su mi trosku male. Nevydrzala by som v nich cely den, urcite by som po par hodinach skuvinala 🙂
    tak som ich zacala zhanat na nete a podarilo sa, esteze mi kamoska z NY takto pomohla. Inak dosli uz minuly tyzden a esteze som ju poprosila aby ten balik otvorila, lebo boli tam uuuplne ine boty, skoro man porazilo ked som ich uvidela na fotke!!! Taky mejl som napisala predajcovi, ze si ho teda za klobuk nestrcil a hned ich isiel menit 😃

• an: a ako s oblekom? zohnali ste nieco?

• Sponzor fóra
  • martuska dik o tom som nevedela,tak to budeme musiet vybavit, dufam, ze stihame,budeme mat nato len dva tyzdne. a zenich je nastastie slovak, ale z druheho konca slovenska ako ja, tak vlastne on ani pred svadbou vobec nepojde domov. On myslim tiez potrebuje nejake papiere od ich farara, ci ma sv.prijimanie a tak. To tiez urcite neviem, ale keby, tak by mu tu mama priniesla, ked pride na svadbu.

• to andryy:: vitaj medzi nami 🙂
    to leishmania:: nieee... nikam sme nakoniec nesli - betonovali sme dlazku v predsieni 😒 BTW ako ide ucenie? 🙂

• an: hrozne!!! som na 115 str. z 1400 😃 mam co robit

• an

adi, si este tu?

• andryy, hej ty aj tvoj drahý potrebujete krstné listy, v nich je uvedené aké sviatosti máte. 😉
    Počujte akurát som rozposlala mailové oznámenia, dúfam že Vám prídu, ak nie tak napíšte pošlem ešte raz. 🙂

• tak uz som zistil kolko stoji ta elektricka 🤔 vzhladom na to som sa rozhodol ze je mala 😛 😃 😃

• no prezraď, som zvedavá

• 6 na hodinu 😛

• ty vole to je sila 😮

• coooo??? Pocujte, podla mna veci okolo svadby su najlepsi biznis 😠

• aairda presne, to je biznis 😒

• hej, kebyze mam kapitalik a uz ma nebavi tato dusevna praca a sluzba vlasti, tak otvorim svadobnu agenturu 😃

• Sponzor fóra
  • presne tak, služne by si si zarobila, žila by si si na velkej nohe 😃

• baby dajme prachy dokopy a urobme to 😉 ja si beriem na starosti grafiku, tlac a marketing. kto sa prida? 😎

• ja budem robiť účtovníctvo a dane 😃

• verim tomu ze nakoniec sa dohodneme 😉 ja mozem zabezpecit aj web a reklamu 😎

• ja som posero, ja na to nemám aby som odišla z roboty kde mám pravidelný príjem, do roboty o ktorej neviem či bude vynášať 😬

• ja budem S E F O V A T !!!!! 😃

• strachopud 😛 😃

• hej hej máš pravdu 😬

• anairda figu borovu, ty zabezpecis odbyt na zapade 😃 😃

• ale teraz vazne, fakt by ma takato praca bavila 🙂 vyberat satocky, pomahat nevestickam zariadovat veci, vymyslat vyzdobu... ale moja praca ma bavii viac, aj ked sem-tam riadne nadavam 🙂

• tak tu neprovokuj a makkay 😛 😃

• ja neviem či by ma to bavilo, ja vôbec nie som taký kreatívny typ. A tiež ma baví robota čo robím 🙂

• martuska, netreba sa bat zmeny... podla mna zmena je zivot, vravi sa, ze clovek pocas prvych desat rokov svojho pracovneho zivota by mal menit pracu najmenej kazde 3 roky...

• hej ja som to tiež počula, len kde ma vezmú keď nemám vysokú školu? ja by som najradšej robila mzdovú účtovníčku odjakživa mám rada peniaze a čísla 😃 😃 😃

• ale, to ani nevrav, ze kde ta vezmu... ked vies uctovat, tak nemozes mat problem! 🙂 BTW vzdy si mozes urobit vysku dialkovo 😉 ked si hlavicka na cisla, tak Ti ekonomicka nebude robit problem!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov