Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@lopieta my sme tiež behali od stánku ku stánku s obrúčkami a oči sa nám krížili... Hlavne sme mali úplne rozdielne predstavy - nakoniec sme urobili kompromis...
Dostali sme zľavu - 3 briliantíky z 12 zadarmo...
No aj tak stáli slušnú pálku, s tým som nepočítala... Ale hovoríme si, že je to na celý život, tak prečo nie?...
6. feb 2011@lopieta určite povolí
ale držím palce, aby to bolo bez problémov
6. feb 2011- Sponzor fóra
@nimika @alique @lindux @panaacik dievcata dakujem
dopadlo to nad ocakavania dobre. O tri tyzdne sa stretneme s panom fararom, aby sme mohli vyplnit ziadost na dispenz a priprava bude niekedy v maji. Pan farar vravel, ze to nebude problem. A ja som tak stresovala
. Vybrali sme aj menu, musia nam to este nacenit, tak dufam ze to bude v pohode
6. feb 2011@lopieta super
ja som tiež stresovala pred mesiacom a nebolo to nič hrozné. My už sme aj všetky žiadosti vyplňovali vtedy, teraz by sme sa mali vybrať niekedy na matriku
6. feb 2011@nimika nás to tiež čaká tento mesiac - teda matrika...
7. feb 2011@luciac no..
vies moja, teraz budu volni asi len ti "lacnejsi" a jednoduchsi..chces takeho? vies ono vsetci su dnes drahi, zarabaju na tom..neviem o nikom prijatelnom...ale fakt mas na case aby si objednala, je uz datum
7. feb 2011@panaacik a ty už máš? no všetko ostatné mám ale nejak sa nevieme rozhodnúť pre kameramana, a zase takého drahého za 700 euro nechceme
7. feb 2011@luciac mam.
Chapem ta..akoze ja chapem vsetky nevesty, i tie co nechcu za to dat tolko penazi, i tie co daju.
Kazdy ma svoj rebricek hodnot a veci, do ktorych vrazi tolko investicie. Ja len mam nazor, ze pekne fotky/video zo svadby sa da zajednat aj "lacnejsie", ale mnohe nevesty v tom vidia zavist.
7. feb 2011@panaacik no jasné každý si musí podľa seba
a môže mi do ip poslať kontakt? či ty máš práve toho drahého?
7. feb 2011@luciac s tými kameramanmi ťažko, nájsť kvalitného aj cenovo výhodne...my sme sa rozhodli, že nebudeme mať, iba niekto amatérsky natočí obrad. Aj tak sa nerada vidím na videu
radšej sme investovali do fotografa
držím palce v hľadaní...7. feb 2011@alohim no máme pár tipov len nevieme, ktorého z nich
no už sa budeme musieť rozhodnúť najvyšší čas
ale ďakujem.
7. feb 2011@luciac a majú všetci ešte voľný termín? lebo možno sa budete rozhodovať nakoniec podľa toho
7. feb 2011- Sponzor fóra
@nimika zatiaľ mali všetci, ale stoja tak 300-350 takže sú tí najlacnejší
7. feb 2011@luciac ja mám tiež približne s takouto cenou a veru má už celý júl obsadený, ale tak je asi najžiadanejší v našom okolí
7. feb 2011@nimika no našťastie ja mám viacej kontaktov a každý je z iného mesta
, ale zajtra volám lebo ste ma nastrašili
7. feb 2011@luciac ale no.
Ja "strasim", lebo ostatne nevesty su v tomto veeelmo akcne a rychle.
7. feb 2011@luciac my sme ťa ani tak nechceli strašiť, ale trošku ťa popohnať
7. feb 2011@luciac to asi ani ja. A takto už s prípravami žijem pol roka
7. feb 2011@panaacik aspoň si to všetko pekne rozdelím a nemusím riešiť všetko naraz
7. feb 2011@nimika
ja trošku menej
inak asi blbá otázka, idem objednávať lupene ruží a vôbec neviem koľko balíkov mám objednať, teda v jednom balíku je 100ks, a chcem to na výzdobu teda trošku posypať stoly a potom na prvý novomanželský tanec7. feb 2011- 7. feb 2011
@luciac to som riesila i ja i ked neviem na co to vyuzijem este.
Ale kupila som si 200 ks.
7. feb 2011@panaacik len trošku posypať stoly a potom už len na ten novomanželský tanec, už na nič iné. Ja rozmýšľam nad 400ks.
7. feb 2011
@lopieta držím palec, daj potom vedieť, čo ste dohodli...