Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
tak mate pravdu holky, aj ked v Prahe su niektore veci drahsie, ale aj platy su tu vyssie...u nas kolegovia chodia nakupovat do Nemecka
, ale s Londynom je to ine tam som nakupila tolko siat, ze az je to tam o inom a pri ich platoch sa im aj lepsie zije, ked aj potraviny stoja par libier
14. máj 2008tak uz viem preco maju tolko oblecenia
podla mna sa ceny tiez nezvysia kvoli euru ale kvoli tym roznym krizam na svetovom trhu.
ja tiez rada platim kartou, nemusim mat pri sebe tolko penazi. ale v kn to nie je taka samozrejmost ako v ba. takze ak nieco chcem musim ist stale do bankomatu. tu som tusim okrem hypernovy a kauflandu terminal ani nenasla. ludia to nevyuzivaju a pri tom je to bezpecnejsie ako mat pri sebe niekolko tisic v penazenke a behat tak po meste.14. máj 2008- Sponzor fóra
je v albume, take klasicke, len nazvy sme dali take "zahadne", mame tam predjedlo: prsut, syr, sunkova rolka a ovocie, klasicku kuraciu polievku, bravcove kotletky na hubach s baby hraskom a cherry paradajkami, kuracie na bylinkovom masle, potom mame zmrzku a po polnoci plnenu kapustu a rebierka
ozaj, pacia sa mi tie tvoje menovky, su netradicny, take stylove14. máj 2008tak to som rada, ze to doslo v poriadku, dufam, ze to pomoze
milujem masko na bylinkovom masle alebo bylinkach celkovo, tak som to tam musela zakomponovat, tatko trosku dudre, ze je cele menu take lahke, ze budu hostia hladni a tak, ale ja som rozhodne nechcela nic nezdrave a tazke v tom teple a okrem toho som nazoru, ze slusne vychovani budu najedeni tak akurat a ze je nevychovane ocakavat, ze v dnesnej dobe bude na svadbe kopa jedla, budu tak zakusky, mozu doplnit medzery14. máj 2008baby, som cela nestastna
teraz mi pisala mamka, ze jej na matrike povedali, ze nase papiere nie su v poriadku, ze nam tam este to a to chyba a na mna teraz prisla riadna depka, ze to urcite nestihneme vybavit a nebudem sa moct vydavat
som celkom na nic z tych debilnych uradov, uz ich mam po krk! a este nam aj oficialny tlmocnik odriekol...no spica, vsetko sa mi zacina rucat
14. máj 2008neboj kleopatris, iste vsetko stihnete, je to este dost dni, iste natrafite aj na ochotnych ludi, co vam pomozu, len sa netreba poddavat, na kazdu z nas prisla presne taka nalada, ale to treba prekonat, spravit si radost niecim malym a pustit sa do riesenia
ja osobne si myslim, ze menu by nemalo byt nejako extravagantne, alebo netradicne, predsa len tam pridu rozny ludia s roznymi chutami, starsi a deti, tak by to jedlo malo byt take, aby nikto nemal problem14. máj 2008aj my mame klasicke menu predjedlo nieco take ako Mirka, potom 2 druhy masa a na jedno ide broskyna a ryza a pol hranolky a obloha a potom mame akurat teply a studeny bufet - ak by niekto namietal tak ma smolu - myslim, ze toho je dost
kleopatris - tak to urcite vybavite neboj sa ty mas cudzinca vtedy treba nejake ine papiere sa mi zda, ale uz neviem presne ake14. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja sa k euru vyjadrit neviem, priatel robi v banke a povedal, ze ak sa ceny zvysia, tak isto nie kvoli euru, ale kvoli tomu, ze sa proste budu zvysovat s eurom alebo bez neho, napr. pre potravinovu krizu alebo pre nedostatok ropy, ja som to skor myslela tak, ze ked pride euro, budem viac platiti kartou, elbo mensie euro su mince a vyssie sumu su v penazenke nebezpecne, ja som si proste strasne zvykla na kartu a ak ju v niektorom obchode nemaju, tak to pvazujem za antizzakaznicky pristup (v istych obchodoch mi to samozrejme nevadi, napr trafika)
neviem sa s tymi nechtami rozhodnut, najprv sa mi hrozne lamali, ale teraz sa to nejak zlepsilo, takze som prestala upratovat s nejakymi extra cistiacimi prostriedkami a modlim sa, aby to vydrzalo, ja som videla nechty tych bab, co si tie nechty nechavaju robit a ich vlastn su tenke ako papier a makke, ale to asi preto, ze to robia casto