Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
ved ja viem, to su take sny, viem presne, ako to myslis, ak to odhalis len ty, lebo len tebe to robia a ostatni maju pocit, ze je vsetko v poriadku, tak je to tazke a ak by si aj nieco urobila, isto by ti neverili alebo by si mysleli, ze si nejaka hasteriva a malicherna, preto sa treba sustredit len na tych, ktorych mas rada a ktori ti neublizuju a hlavne na to, ze mas pri sebe spriaznenu dusu
2. jún 2008hurááááááááá ja mám tu geografiu konečne za sebou!!!!!!!!!!!! ani sa mi nechce veriť! som taká šťastná. už mám len 2 skúšky a 2zápočty, tie zvládnem.
baby ak sa podarí tak toto budú moje svadobné len biele! http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1476481&vReferer=2. jún 2008to ikuska6: myslim, ze na jedno prieko, ktore ma jednoduchu maslicku, potrebujes asi 14 cm, na druhu, ak ju tam chces, potrebujes asi 10, ta je vacsinou mensia, ale ked som bola stuzky kupuvat, tak sme normalne s tou pani jednu maslicku spravili a zmerali sme, kolko treba, lebo to zavisi od velkosti, aku pre maslicky chces
to ericca: ak mozes mat take, po akych si tuzila, tak je to len dobre, prezrela si aj ine salony?2. jún 2008- Sponzor fóra
no ja som tam naposledy bola koncom februára a vtedy ich ešte nemala. a teraz som tam bola prehodiť poslenú skúšku z utorka na pondelok a boli vystavené. som sa jej pýtala, ale sú rezervované. vravela, že jej sľúbili, že budú aj v bielom, neboli tak ide do skladu ešte túto nedeľu. ak budú biele ich kúpi. vravela som jej, že ak budú tak ich chcem.
2. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
inak barbike to som sa zasmiala