Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
krasne ranko a slnecny dnik, nevesticky
droby... dakujem za tip, twigy pozriem ... ako si to opisala, tak si to priblizne predstavujem
... v tom vidim trosku i vyhodu, kedze hostina max do 20 ludi, taka obedo-vecera a potom after-party, tam vsak tych ludi bude o dost viac
ericca, dakujem za privitanie, dufam, ze to stihnem, s pripravami zarezavame od pondelka
... takze album a infosky este nemam, ale zato vy mate kraaasne, idem si oci vyocit4. apr 2008myslis ako nejaku konkretnu znacku?nebudeme mat znackove.vy ano?to este ale nemame zajednane.na hostine budeme mat vino v dzbanoch,tie etikety budeme davat na flase,ktore budeme roznasat spolu so zakuskami.
4. apr 2008- Sponzor fóra
ahojte
normalne nestiam citat,co vsetko ste uz popisalividim,ze s pripravami uspesne pokracujete
my momentalne dako stagnujeme ...no nastastie aspon oznamka uz mam doma - su skvele
trutka, aj by som ti odporucila kadernicku,ale kedze to mame naraz, vtedy je uz obsadena, lebo bude cesat mna4. apr 2008seagull2404 a pojdes este na skusku aj ked budes mat doma zavoj?Mne vsade hovorili ked som sa bola popytat,tak ze skuska staci tyzden pred.Ale si myslim ze je lepsie skor,aby si vedela co mozes od kadernicky cakat.to mate fajn ze uz mate vsetko.
baby vy ste kludne?no myslim to tak ze ja som ako tak kludna,ale minuly tyzden ma jeden den chytila taka panika a strach z celej svadby...a stale sa mi snivaju take hrozne veci spojene zo svadbou...4. apr 2008ja neviem,to bolo len ten jeden den.inak som kludna,aj ja sa tesim.len niekedy sa pred nas postavi nejaka prekazka...ale uz sa tym velmi nazatazujem ako volakedy.nase pripravy neprebiehali az tak lahko ako som si predstavovala.To co si vysnivas nikdy nedopadne presne tak isto
4. apr 2008ahojte, baby ja som dnes zas zarezávala v škole, budúci týždeň mám tiež hustý. s kamarátom sme dokončili tie etikety a menovky. mne chýba ešte vizážistka. víno máme tiež tak riešené ako vy. bude v džbánoch a k výslužkám bude 0,75L. tiež som na tom ako trutka, drahému treba oblek,koselu,kravatu. mne nohavičky a samodržky
. ešte som si spomenula, že sviečky musím kúpiť, čisto biele hrubé by som potrebovala.
4. apr 2008
ja som to urobila tak isto a slecna kvetinarka bola statna, ze som jej priniesla obrazky