Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
boze vy ste tusim 100 krokov predo mnou...ja este kadernika nemam ani zajednaneho...ale vraj to staci tak 3 tyzdne vopred...ved je to piatok..
a vizazistku uz mama dohadovala...ale neviem kedy...ako som uz spominala my sa budeme fotit az v nedelu...takze casu bude hodne...aby som sa este aj nenudila
fotit sa budeme u mojho priatela rodicov...oni na zahori maju take male gazdovstvo, v blizkosti je nadherna zrucanina hradu, rybniky, polia...sad, kravky...atd..cize to bude dufam super a najma raz tam mozno budeme byvat tak to bude krasne ze mame fotky (po)svadobne prave odtial6. máj 2008majka vola sa to sukna a robi sa to bud z obrusov, takych, ake su aj na stoloch a pripinaju sa nariasene spendlikmi, je to prakticke, aby nebolo vidno pod stol, take iste by to malo byt aj s organzov a v restike by ti to aj napriek tomu, ze si vyzdobu robite sami, mali nachystat, patri to k zakladnej priprave stolov, trab sa o tom porozpravat a dohodnut sa
ja napr. riasim organzu bud spendlikmi a na niektorych miestach zlatou nitkou a tak, aby ju aj bolo vidiet
to barbike: ty nejdes na skusku ucesu?6. máj 2008skuska ucesu? no asi nie......chcem totiz ist k Jankovi molnarovi a ked som sa chcela rezervovat tak mi v studiu povedali ze to staci tak mesiac pred svadbou...ze len treba doniest fotku siat a on to uz urobi...videla som jeho prace tu u niektorych neviest a verim ze skusat asi nepotrebuje...len dufam ze prave v ten piatok nebude mat nejake fotenie...lebo robi pre Evu modne editoriale....
6. máj 2008- Sponzor fóra
ja sa modlim, aby uz bolo 15:00 a vypadla som, mam dnes naplanovane solarko a idem dokupit papier na menu, polovicu uz mam vytlacenu, tak sa tesim. A kedze je zajtra volno, tak nejak nemam az tak vela roboty, kazdy uz asi robi len tak na polovicu
a tam mam cas aktualizovat albumiky a pisat si s vami, lebo vecer ked pridem, budem pisat uz len o holokauste
nori neoslavuju koniec vojny?7. máj 2008Ahojte baby, prajem pekny slnecny den. Ja som v praci, uz som stihla 2 obhliadky (pracujem v realitke) a teraz som v kancelarii, pripravujem si nejake podklady. Poobede ideme do Metra na nakup nealko drinkov, zajtra volno a v piatok odchadzam na chatu - taku dievcensku akciu, ide nas 5, sme byvale spoluziacky z vysky a takto sa stretavame kazdy rok, vzdy na inom mieste, tento rok v Demanovej. Uz sa velmi tesim.
7. máj 2008to ericca: je to sice vitazstvo nad fasizmom, ale mysli sa tym koniec vojny v Europe, u nas je to az 9. maj - oslobodenie prahy, ale cela europa to ma 8. maja
ved ten vikend ti aj zavidim, ale ja som si vlastne vzala v piatok volno, takze si ten vikend predlzim, ale opacnym smerom
to suzi: ja som kupovala v jednom velkosklade, aj cez net, ale myslim, ze cena 150 sk za 10 m rolku nie je vela, ja davam organzu na vsetky stoly a aj na hlavny, mam 60 ludi a mam doma myslim 4 rolky (mozno 5).7. máj 2008neviem, mne sa zda, ze norsko bolo neutralne, ale neviem presne, hoci som to studovala
, myslim, ze cez nich sli len nejake dodavky jedla a zasob, ale myslim, ze nejako konkretne sa ich vojna nedotkla, preverim to, lebo ma to zaujima
9. maja by sme oslavovali len my - Cesi a Slovaci, Rusi nas chceli oslobodit uz 8., ale bolo tam nejake povstanie ci co, 8. maj je dnom podpisu oficialnej kapitulacie fasistickeho Nemecka, hlavneho agresora vojna, tak preto sa to ustalilo takTeraz pisem aj o tom tak okrajovo, tak som plna info, nie ze by som chcela poucovat, boze chran
7. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
erica nemas nejaky napad ako by som mohla pripevnit za hlavny stol organzu, aby bola tak v predu?