Ahojte Kosicanky!
myslim ze konecne prisiel cas zacat tuto temu :-)
uz zacinate planovat? ako ste na tom?
ja stale rozmyslam ci je skoro, ci nie, no kedze s mojim drahym zijeme v Prahe a budeme chystat svadbu v KE, tak nam to potrva dlhsie a pomaly zaciname.
zatial je iste len to, ze svadba bude v evanjelickom kostole na Mlynskej a miesto na hostinu ideme obzerat za 2 tyzdne, ked budeme doma.
bude rada ked sa ohlasite junovky... tesim sa :-)
Ahojky děvčátka jsem už půl roku registrovaná na českém beremese.cz budu mít svatbu v červnu tak jsem zavítala i mezi vás mrknout nebude vadit když občas zaskočím :-)
ahojte holky tak vitajte nove aj ty barca....tak napiste nieco o sebe....inak ja sa mam dnes zle mala som vcera teploty, ale dnes som v praci - uz bez teploty, ale necitim sa najlepsie :-|
ahoj Ivetka si tu?
Mna dnes zase nastval nas hotelier kde budeme mat svadbu. Menu mame za 760 Sk a k tomu nam chce este priratat aj personal. Ako to mas Ty?
ahoj lulusy, u nas tiez platime za casnikov, ale myslim ze az po 1 hodine.
inak vo vacsine restauracii co sme boli pozerat chceli od urcitej hodiny nieco navyse za casnikov
ahoj lulu si tu??? Tak ja mam menu za cca 750 vcetne vsetkeho aj personalu.....inak to je bezne, ze sa za personal plati naviac...mozno aj nas prekvapia, ze mame platit, ale ja to mam od prevadzkarky v maily potvrdene, ze naplatime tak keby daco jej vytlacim mail :-D napisem ti potom IP, ked mi bude po praci lepsie ;-)
no Leni ja mam tu schopnost sa z toho dostat aj za den totiz mozno na mna liezla chripka, ale ja som chripku este nikdy nemala tak mam asi nejake protilatky a uz som fit....vcera som sa tvarila vecer este chorucko, aby ma trosku priatel poobskakoval :-D :-D :-D
lulu tak ja som odpytavacku hned zatrhla moji krstni rodicia vobec nie su veriaci :-D a ani neviem ako sa ta odpytavacka robi :-D kyticku mam predstavu budem mat z kal .....nejaku jednoduchu este neviem ci dlhu alebo kratku ;-)
juj tak to ti je teda fajn ...my mame s mamkou dilemu, ako to naznacit krstnej :-( bojim bojim ... je to podla mna hlupost ... ja viem ze sa rozrevem ako decko a nasi tiez a taky urevany pojdeme na sobas .. tak to teda nie :-|
Ja sa rozlucim vecer pred a hotovo. Ako by si to Ty naznacila na mojom mieste?
ja som tiez veriaca a nam farar nehovoril, ze odpytavacka musi byt tak tak im to nejako naznac ....ja neviem podla mna to s vierou nema nic spolocne skor s tradiciami aspon neviem o tom..... :-|
odpytovacky to je podla mna taka tradicia a ked si ju neprajes, tak by si ju nemala mat, ved je to tvoj den x-)
ja ju mat nebudem, ale moja polovicka trva na tom ze ju bude mat, tak neviem ci ju budem mat alebo nie , ved este mam cas na rozmyslenie :-D
yvettka kedy to mate na tej Moyzeske? my sme tiez 14 :)
babky nema niekto skusenost s Gloriou Palac? inak okrem kostola a saly este nic nemame, tak ak mate nahodou nejake dobre kontakty, prosim helfnite a poslite IP :-N
ja by som chcela ist nejako s vyzdobou spolocne, pretoze minuly rok tak kamoska sla...dalo by sa to - este potrebujem vediet niekoho kto ma predomnou ci by sa nepridal....no neviem napis mi ako si to ty predstavujes ;-) mne az tak na vyzdobe nezalezi takze ja sa viem prisposobit v tomto smere....
vies co, aj mne je to viac menej jedno, asi len nieco take jednoduche.. pravdupovediac som v tom kostole este ani nebola, tak ani neviem ako to tam vyzera.. no nieco fajn urcite vymyslime..