Svadba v Košiciach - jún 2008
- Sponzor fóra
no lulucertik je to tazke, ale myslim, ze sa to zvladne....inak kackacc - ja idem domov este na konci aprila, tak ak chceme agenturu mozem dohodnut s tou pani co nam bude robit celu vyzdobu miestnosti..., ale nato potrebujem vediet aj co ty chces v tom kostole....
skusim ti najst nejake fotky z toho kostola...
2. feb 2008cauko babky,
pravdupovediac my neplanujeme pouzit ziadnu agenturu na nicale Yvett, ak vy planujete, tak len povedz a mozeme vam nieco prispiet.. kolko by vysla ta vyzdoba cez agenturu? skus zistit, daj mi vediet a mozeme sa dohodnut... inak mate tam len sobas, alebo aj bohosluzbu? ked my sme o tej stvrtej, tak ktovie ci vas tam niekde nestretneme este ..
4. feb 2008ahoj Kackacc tak my tam mame len sobas bez bohosluzby...., pretoze si myslim, ze s bohosluzbou by sme tam boli dlhsie a mozno aj po stvrtej
inak neviem co ty chces aj navleky na stolicky v kostole, alebo nie??? Ja asi nie neviem totiz rozmyslam len nad nejakymi kvietkami vo vazach + ozdobit lavice tak na konci nejakym kvietkom a stuzkou - nieco take... a ty napis mi ako si to predstavujes a sa dohodneme - idem ti najst foto toho chramu
inak ahoj Leni a kedy si si prelozila skusku na akeho??? Drzim palce potom uz budes mat pohodu4. feb 2008vies Kackacc, aby som to nespravila jednoduche a ty budes mat nejake ine naroky
mne hlavne zalezi na sobasnom obrade a nie az tak na vyzdobe
ak mi napises ci si to tak predstavujes ja napisem tej agenture co mame u nich vyzdobu saly a spytam sa na rozpocet na ten kostol a ti potom napisem do IP, alebo na mail ak mi ho posles do IP
4. feb 2008vies co, tak sa mi zda ze na to mame rovnaky nazor. ani mne na tej vyzdobe az tak nezalezi. pozrela som si to foto, tie stolicky nevyzeraju zle, ale pre mna byt nemusi.. stuzky sa mi pacili, som si vsimla, ze oni si to zvladli vyzdobit sami.. si myslim, ze kytice vpredu a stuzky, alebo nieco na bokoch lavic a je to fajn..
opytaj sa na ten rozpocet a potom mi daj vediet4. feb 2008- Sponzor fóra
ahoj kackacc tak dublin ja som tam nebola este, ale bola som v Londyne aj v Skotsku v Edinburghu a sa mi pacilo
nakoniec som vsak skoncila v Prahe
inak uz mi pisala ta pani z agentury, ze je teraz busy, lebo sa stahuju do novych priestorov, ale ze mi co najskor urobi kalkulaciua ti potom napisem
7. feb 2008ahoj no nestudovala, ale chcela som, ale rodicia ma nakoniec prehovorili, aby som studovala v KE ale aj tak som sa tam dostala - proste som vzdy vedela, ze tu chcem zit ...povodne som chcela zit v Londyne, ale priatelovi sa tam nepaci tak kompromis Praha
, ale chystam sa mozno buduci rok na navstevu LND mam tam totiz vela kamosov
7. feb 2008tak to je super, ze sa vam tam paci. Praha je krasna, sice pre mna trosku preplnena turistami.. rada tam chodim na vylety, preto by som tam nikdy nechcela zit
my sa uz chystame tohto roku domov, sice zatial nie do KE, ale aspon na Slovensko.. uz nas to tu prestava bavit
cez den som dost busy a doma nemame internet, tak len stale jednym ockom mrknem, kto co pisal a nieco pridam, tak ak nahodou sa neozvem dlhsie, to je vysvetlenie..
inak uz ma celkom chyta ta svadobna nalada, najlepsie je, ze sme to este ziadnym kamaratom nepovedali - chystame prekvapko na velku noc7. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
moja problem je v tom, ze ja zijem v Prahe a preto som to chcela nechat na agenturu, ale mne je to jedno najblizsie budem v KE az ku koncu aprila a to mas svadbu v kostole kde si este nebola???