Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
no, ved to asi bude mat :-S a vy tak kolko date za fotografa?? lebo u nas (trencin, dubnica) je to tak 5-6 tis. no tu v blave som mala aj ze 20tis. :-N a ten "nas" z banoviec je okolo 10.tis =-) tak neviem, platime si to sami, kazda tisicka je fajn pri tom co vsetko sa da kupit x-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, kolko dame za fotografa, lebo je to kamarat draheho.. len dufam,ze na to nepozabudol :-) ale asi tak okolo dvoch tis, lebo bude aj medzi pozvanymi. Potvorka mne sa zda 10tis dost vela. Aj tak ta svadba vyjde dost vela penazi :-S a ja sa v atelieri aj tak fotit nechcem
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
no ,tak asi idem zavolat tomu chlapovi ze detaily :-| lebo som uz obvolala aj vsetkych znamych, ci nemaju znamych, no nic nove :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
ty kokso :-( tak manik ze 14 aj s kamerou :-( ktoru sme my nechceli ]-( ááááááách ;-( ideme do kina s drahym, tak to preberieme, snad neodpadne, ked mu dam nove info :-D
Odpovedať
Profilova fotka
potvorka mas veselo. Dufam, ze niekoho najdes, za normalnu cenu aj kvalitu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
hmm, ved to :-S len su to brutal prachy :-( no tak po vikende mu dam vediet... a asi dame teda aj to video, ved je to raz za zivot.... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
?? ja som sa dnes pozerala a mame "este" 65 dni :-N ale mam pocit, ze by som nestihla vsetko na 100% zariadit ani keby som mala este pol roka ]-( no nic, ved dako bude - satocky mam, hudbu tiez, kostol aj salu :-) takze ludia sa budu mat kde a zcoho opit a zabavit :-D a to je zaklad. a uz sa aj tesim kedy bude moj drahy hovorit "dobre rano zena moja" opravnene x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani nestras :-) moje pripravy tomu velmi nenasvedcuju :-S ale uz budem mat oznamenie hura hura! dam potom do albumu ;-) potvorka mne uz teraz hovori drahy zena moja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved aj moj mily mi tak vravim, ale ja mu vzdy ze este niesom jeho zena - nema na to papier :-D aj ked o tom to nieje ;-) ale najviac sa tesim na saty :-) :-) ááááááá, to bude :-N
Odpovedať
ahojte majovky :-) :-) doma mame pokazeny modeeem...vcera som mala volno a bola som ako bez ruuuk :-D a kam sa nam stratila fomarik??? :-( ;-( potvorka mame to rovnako za 65 :-) x-) x-) mne moj Petulo vravi mamina :-D
Odpovedať
Profilova fotka
=-) ste v tuzobnom ocakavani??? ;-) ]-( asi by som uz aj brala, aj ked tie saty... :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
potvorka este nie :-)...len tuzobne ocakavame, ze coskoro budeme v tuzobnom ocakavani :-)...ale on rad "predbieha" a uz mi tak dlho vravi, aj ked sme sa este nesnazili ;-)...aj minule mi vravi, ze sa mu snivalo, ze vydaval nasu dceru a ze bola krasna :-)...a to sme este ani vlastnu svadbu nemali a uz nam dceru vydal :-D...asi to uz nejako vydrzime do svadby a potom pracujeme o 106 na mimi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno, suhlasim aj ja :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no a kedze sme rovnaky termin, tak mi prezrad,ako na tom stojite s oznamkami :-S teraz rozmyslam, ci si mala v albume, ale zda sami ze ee =-) a v sobotu ideme objednat drahemu oblek, tak som zvedava ako v tom bude vyzerat :-o take totizto nenosi, maximalne nohavice, koselu a kravatu, tak uvidime :-D
Odpovedať
Profilova fotka
veru, aj ja som si vsimla, ze fomarik zmizla. inak ste tu vobec? som espéšl kvôli vám chcela dať oznamko do albumu.. no ale vy nikde :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
tak si dobre zalyzujte, hlavne sa nedolamte :-) a mozes mi zamavat :-) nebyvam daleko od trate ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
KAM STE VŠETKY ZMIZLI???? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiez som pozerala cely den, ze nikde nihoho.. A teraz sme na vikend u rodicov, tak obiehame rodinu a dohadujeme veci k svadbe :-D no a zajtra este taka dolezita vec - oblek drahemu, tak som nervozna =-) no a na oznamenie nemame stale stuzku, tak aj to by sme chceli pozriet :-|
Odpovedať
Profilova fotka
cafte majovky..... ;-) :-D
Odpovedať
ako upravim fotku z mobilu aby mi sem isla vlozit??? :-( ]-(
Odpovedať
:-D :-D...Dani na zdravie aj dnes ;-).. ahojte majovky...nuz nejako sa truusime :-| ..ale ja mam stale pripravene oznamka pre Vas nase...tak ktora si najde jedno aj pre mna? ;-)..samponik...ukaz Vase...som zvedavaa |-|
Odpovedať
zuzi caf....akosi nemam cas...ale dnes som tuuuuuu ;-)
Odpovedať
jeeej mamine to sekne,,,,pochvál ju aj za mna ;-) :-D :-D ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?