Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • Keby ste nemali inu...teda lepsiu moznost...byvali by ste so svokrou? 🤔

• julova tak to by som si teda nikdy nedovolia vyslovit nahlas, aj keby som si to myslela 😃

• no s mojho draheho svokrou celkom rada, ale s tou mojou...neviem...sme dost odlisne 🙂...aj ked je veeeelmi mila...ale ak by sa inak nedalo kvoli okolnostiam, tak by som si to vedela predstavit 🙂..je to o dohode...a neverim na svetovy fenomen "svokra"...😉

samponik - ved hej. preto tie uvodzovky 😉

• Sponzor fóra
  • julova ja si inak dost neskromne myslim, ze drahy si lepsiu svokru ani nemohol zelat 😃 ta moja je uz trosku zlozitejsi pripad, ale je tiez dobra 🙂

lucu, asi by sme byvali radsej sami. Ved to vlastne aj budeme,len akurat v jednom dome, cize aj tak budem mat stale pocit, ze chodim po "ich" dvore 😐

• samponik - som na tom podobne 😃...a my budeme sami, hoci moj drahy bude mat este nejaky ten rok tu svoju svokru vo vedlajsom byte...😉

• no samy....ale vzdy to nejde.... 😉

• my by sme chceli byt samy...ale platit do konca zivota pozicku....fuuuuj az 😦 😦 😠

• no ved to... tie pozicky... aj my budeme musiet nejaku zobrat, aby sme dali ten byt do poriadku 🙂 ale horoskop na tento rok mi "zakazal" brat pozicky 😃

• no nemam strach, ze ty si z tych, co sa riadia horoskopmi 😉 😃

• ja sa riadim iba dobrym 😃 ale prve co chcem, je vlastna pracka.. to musi byt, ten gaucik este chvilku ozeliem

• tak to hej 😉 ....a my sa nasho gauciku musime zbavit 😞

• my to chceme riesit bez pozicky.... 😉 😠

• my ziadny este nemame 😞 a asi to nebude ani take jednoduche zohnat, lebo ta obyvacka je dost mala a je len jedno miesto, kde moze byt. Vlastne my nemame este nic 😎 😐 😒 aj postel by sa nejaka zisla.. A vobec si neviem predstavit, kam tam spracem tych mojich milion veci, co mam doma kade-tade

• luc....a to je dobre, ze sa vam to tak podari 😉

• ....ved vies ako by sa nam to mohlo podarit 😉 🙂

• Sponzor fóra
  • luc tak to je super, to by som aj ja chcela, ale tazko na to zarobime... ibaze .. zeby predsa len nejaky lup z banky? 😃

• my uz toho mame dost....nábytku.... 😉

• Sampo....este stale som pripravena 😃...a Danka sa nam hadam na lyziach nedolame a prida sa 🙂

luc - hej...a je to fajn...aj s Vasimi a potom, ked uvidis, ake je to krasne prerobene, tak sa tam budes tesit 😉

• no to by sa teda nemala dolamat 🙂 ako bude potom utekat?
    .. len ako ja budem fungovat v tej trochu non civilizacii 😒

• sampo mate stavebko?

• lucu ja asi uz nie 😒 nasi ho pouzili, ked sme robili nadstavbu na dom. Oco mi sice hovoril, ze si to mam dat, ale nevychadzalo by mi to nijako a drahy ma odhovoril, nechala som to potom tak...

• my mame obaja...a predvcerom mi prisiel výpis....som vysmiata kolko som tam naskrabala 😉 😃 😃

• luc tak to je super 🙂 mas ho dlho? moj brat si za to kupil byt... Teraz uz asi nenaskrabem nic, takze sa spolieham, ze bude v lete dobra sezona a daco nasetrime 😒

• a mne vcera zvysili splatku za spotr. uver a neviem preco 😠 ...musim kuk do zmluvy...dufam, ze ma neporazi, co som to vlastne podpisala 😦

• nepozerate zenich na uteku???? 😃 😃 😃

• ja si idem umyt lebku 😃

• ja splacam zatila len vysokoskolsku pozicku 😃
    lucu nie, lebo brasko pozera smrtonosnu.... 😒

inak mozno sa mi budete teraz smiat, ale neviete mi nahodou vysvetlit, NACO su tie vankusiky na obrucky? 😒 😃

• 😃 😃 😃 my asi budeme mat strieborný podnos s bordovýmy kamienkami.... 😉

• samponik - to mas asi ako so svadobnymi poharmi 😃 😃 😃...my ho mozno ani nevezmeme...uvidime 😉...bol to prvotny pripravny osial...je to pekne...o tom potom, ale.. 😉

• ale farar "pokvapka" 😃 tie obrucky na tacke, nie? tak naco tie vankusiky? ja ho mam v cene pozicovneho, ale netusim, naco mi bude.. nemam ani druzicku 😐

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov