Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • nam ich nepokvapka - mame civilny sobas 😉...druzicku sice mam jednu malu, ale neriskovala by som...naodou sa potkne a obrucky aj s vankusikom su v haaaji a mali by sme len polhodku na to, aby sme ich nasli 🙂...asi nakoniec vyuzijeme to, co nam daju v obrad. sieni...cize nejaku tu lesklu tacku 😃

• je to prave na to ze mala druzicka ich s velkou váznostou nesie....xi 😃 😃

• tak akoze ak nastrcim vankusik, tak sa pouzije ten? ale to je divne.. ved to akoze ma ktosi len vybrat z vrecka, ci nie? ja som taka nepripravena nevesta ze az 😒 😃

• Sponzor fóra
  • improvizova nakoniec budeme asi vsetky...takze pohodaaa 😃 😃

• idem ja do postielky kuk toho zenicha....majte sa 😃

• dobru noc lucu
    ja to tu asi tiez pomaly zabalim, chcela som este nejake adresy povypisovat, nech mozem zajtra naklusat na postu 😃
    to bude asi moja najvacsia improvizacia 😃

• tak idem tiez kade lahsie, pekny zvysok vecera vam prajem 🙂

• no a pripajam sa aj ja vykupana 🙂...dobru nocku nevesticky 😉

• aojte krasavice... dolamana zatial nejsom, zajtra v noci dorazim domov takze v utorok mozeme dat tu banku... sampo mozes naskocit zajtra vecer v mikulasi 😃

• dani oukej, naskocim, ale pre efekt uz do rozbiehajuceho sa vlaku, aby to bolo viac akcne 😃
    inak kde ste boli lyzovat, ked toto pocasie uz nacvicuje jar? 😎

• No teda ste sa poriadne rozpisali 🙂 ledva som to vsetko pocitala... Snad sa teraz niekto prida a pokecam si aj ja 😃

• potvorka ja som tu, aj ked odbieham. Ako? co fotograf? 😃

• My sme totizto sli v piatok na vecer ku rodicom - dubnica 😢 nemam to rada, byvat zase u nasich, aj ked maju velky 4izbak a mame s drahym svoju izbu.. resp. po gympli som ukoncila byvanie u nasich - najprv len intrak a potom v garsonke sama a teda za nic na svete si neviem predstavit byt znova s nimi (nie to este so svokrou 😠 😦 ) teda mate moj tichy obdiv 😵
    Ale aj tak bol vikend celkom uspesny, lebo sme drahemu zajednali bledy oblek, kupili koselu a topanky a mne bizu.A moj milacik - prvy krat v obleku- aky fesak 😎 ze nech si dam aj ja saty a odbavime to tam a hned - slniecko svietilo 😃 A este sme kupili papiera amaslicky na oznamenia, tak snad to dame dako dokopy 😬
    Az na vcerajsiu polhodinu o svokry- to som si zachranila svadbu tym, ze som sa zbalila a odisla cakat do auta... 😠 😦 no my sa teda nemusime 😛
    a na fotografa mam asi 3 kontakty, tak to scem dnes obvolat a dohodnut...

• potvorka no ked si si uz takto zvykla... ja sa stale niekde presuvam, bud som doma u nasich (kde je ale mimoriadne dobre 😃) alebo na intraku alebo u svokrovcov. Tam mame oddeleny byt, ale aj tak...ten pocit. Ja si s nimi ale celkom rozumiem, akurat uz chcem tu vlastnu kuchynu, nech nemam pocit, ze ich stale vyzieram. 😬
    my sme boli cez vikend u farara, dohodnut kolace, zaplatit zalohu za ubytko pre cezpolnych 🙂 a oblek neviem kedy a neviem kde zozenieme 😶

• my sme oblek len pozicali, ale som velmi spokojna, lebo som sa bala, ako v tom bude vyzerat, ale fakt ze super!!! 🙂 kvoli kolacom musime zavolat mamine, aby som jej to pripomenula a kostol - nauky vybavime tento vikend v blave 🙂 takze sobota a nedela a mame to!!
    a mimochodom, dnes mame druhe vyrocie 😉 a o dva mesiace svadbu 🤔 😬 😉

• Sponzor fóra
  • fiha, tak to je iny system.. my mozeme len kazdy druhy vikend, tak to trochu trva 🙂 kde ste pozicali oblek?

• mi to hovor, mala som 4 soboty po sebe skolenie, od 9,00 - 17,00 tak preto sa snazime az teraz to vsetko dovybavovat 😒 no a na oblek sme bezali do trencina, lebo ked mi julovana napisala cenu v blave, tak som skoro odpadla 😒 a v trencine 1500 oblek (novy) a 700 vesta s kravatou aj to kratkou sirokou.. 😃 takze 2200 s usmevom na tvari, neoplati sa mi spekulovat ci a aky kupit...
    a je to v tom salone ako ja saty, tak nieje problem to zobrat 😉

• my sme tiez chceli ist do Trencina, ale skor asi nieco kupit, lebo pozicanie by bolo komplikovane.. nikoho odtial nemame, ze by to tam aspon siel vratit potom 😒

• ahojte 🙂

• julova nemohla si o tri minutky skor prist? (aspon 12.37?)
    idem teraz na postu... potom sa tu isto este vyskytnem 😃

• ja som bola zase papat, ale uz som tu 😃

• hl8sim sa.... 😃

• aj ja sa hlasim 😃 som tu tak priebezne.. (ako vzdy) 😃 😎

• ja som prisla y robotkz....stihla som vzvencit havka...a asi pojdem do postielkz...od rana smoklim... 😠

• chorôbka? to je blbé, ešte keď je vonku tak pekne 🙂

• sa hlasim 😃...neuveritelne...v akom hojnom pocte sme sa zisli -D

• nos uz mam cervený ako paradajku.... 😠 😞 ....

• ja som si tym presla asi pred mesiacom luc 🙂...tak nech ta nepremoze nejaka choroba...ja som to len odnadchovala nastastie...tak vela potit treba 😛 😉

• nemam s kým...drahý je doma 😞 🙂 ....musim sama 😒 ,,,,ok idem na to...sa zatial majte

• tak sa skoro uzdrav luc 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov