Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Ja nechcem strasit sampo ale som pracovala v labaku kde sme chlamydie vysetrovali a tam nejde o velke a male mnozstva ale o to ze ju mas a to treba liecit,lebo su s tym rozne komplikacie(zrasty,opatovne infekcie a v tom najhorsom aj neplodnost).Tak by som ti radila sa preliecit a aj partnera.
katramau ved ja viem, liecili sme sa obaja. Len mne to preslo a jemu nie a kym prisli vysledky, strasne dlho to trvalo, takze isto to uz mam zase :-( musime ist znova obaja na testy
dani cez vazec som dnes akurat isla :-) smerom na vychod ale.
Zase som trochu nakupovala dnes :-) kupila som si topanky k satam popolnocnym :-) aj bizu :-D hurahura
jeej ja som napisala plne meso neviest...to chcelo byt mesto, ale t zdrhlo...
aj my sme dnes nakupovali...drahému topánočky...krokodílky a rovno dve rôzne 8-) jeeeej...mne sa to strááááášne lúúúúbi :-N :-N
a malinký janinko si kúpil aspoň čelenku :-D :-D :-D
dnes sme sa bavili s miláčkom o hak a dohodli sme sa, že ešte doberiem poslednú sériu a končíme...jejeje x-) x-) x-) bude maličký škriatoček.... :-D :-D
ajojte ;-)
ano ano :-)
ja do konca marca doberiem tabletky co mam, pojdem k doktorovi a dam si napisat posledne 3mesacne balenie, takze do konca juna budem brat (alebo iba 2 mesiace???) no a v lete by sme chceli nieco podniknut =-)
boli sme na navsteve u znamych, maju svadbu v ten isty den ako my a ta kamoska ze ci aj dietatko planujeme a moj drahy hned ze "plodime v aguste" ;-) :-D x-)
:-D to by bolo fajn :-p
aj ked potrebujeme riesit byvanie, tak aj podla toho :-( aj ked keby mam cakat dokedy nebudeme mat krasny domcek v tichom prostredi a vyplatene vsetky uvery, tak asi neporodim nikdy :-S ]-( no a snad to nebude problem z pohladu zdravotneho, kedze som mala aj infekc. chorobu :-.
dani ja budem tiez este bezdetna majovka, sme sa dohodli s drahym, ze si dame najprv do poriadku byvanie, skoncim PhD a potom mozeme vystrajat :-) ale keby sa nahodou prihodilo, tak sa nebudem hnevat :-D
ahojte :-)...celodenna porada ]-(
no jo bezdetne majovky-Vas netalcia rocky este az tak moc :-D :-D :-D...apropo, ked urobime statistiku, asi som z Vas najstarsia :-D...
dani živočíšnu :-D heh
julova helou! si prišla akurát, keď som odišla učiť ]-( no netlačia, ale ja som toho názoru, že treba radšej skôr poskúšať, aby som potom neprišla na nejaké problemos :-( to nič, ja mam možno najstaršieho ženícha :-x
a som doma...a hej s tymi problemos chapem...aj ja mam nejake - ale hadam to boli len skreslene vysledky vplyvom inych veci, ale v pondelok ma to u doktorky dost vzalo :-( ...samponik - a mozno je mladsi odo mna :-D...
my sme = ja 30 a on 28 v den svadby, ale tento rok 31/29 ;-)
hmmm...a ked som pozorne čitala, tak sme aj podobne na tom co sa tyka vzťahu...po mesiaci sme začali spolu bývať a rok aj 8 mesiacov a je tu svadba :-N :-) či u vás to tak nebolo? 8-)
hej...doost podobne...prakticky my by sme byvali spolu hned, ale dali sme sa dokopy v lete, ked uz sme mali naplanovanu dovolenku kazdy svoju zvlast este a este som nemala dorobeny bytik...ale inak to sedi :-D...my mame teraz rok a osem mesiacov a 13 dni ;-)...
my rok a 6 mesiacov a 7 dni...hned sme spolu nemohli byt, lebo palino bol v KE a ja v Nitre, ale prišiel za mnou...romantik...a už sme tam spolu bývali.a od augusta min. roku sme sa presťahovali do KE :-D
takze doooost podobne :-)...a ak si pozorne citala, my uz sme stihli aj riadnu ponorku zazit :-D :-x ...ale asi to chcelo len zvyknut si, ze niekoho mam po dlhej dobe ;-)...a ten NIEKTO je uzasny x-)
u nás to bol zas z oboch strán skok zo vzťahu do vzťahu...obaja sme boli čerstvo rozídení a našli sme sa... :-D
palino by hneď povedal, že on mňa našiel a až do Nitry musel po mňa ísť...to je jeho obľúbená frázička, ale je supiškový a niekedy to aj u nás iskrí :-D ...to bude vekom...človek si už navykol na to "svoje" a tak ľahko sa toho nevzdá...len naučiť sa s tým žiť a milovať... :-N
tak tak..kooonecne niekto kto ma na "iskrenie" rovnaky nazor ako ja :-D...my sa stale nevieme dohodnut, kto koho prvykrat pobozkal :-D...kazdy tvrdi opak ;-)...