Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
no, niesom az tak dobre na tom, ale kazdym tyzdnom sa k tomu priblizujeme
to oznamenie by sme radi dobuchali tento vikend + buduci tyzden poslat, aj ked vsetci hostia vedia o termine, tak to beriem ako formalitu.. No a ja este neamam popolnocne veci, ani svadobne topanky, tiez darceky a menovky a flase na vysluzkuPane boze, asi to prelozime o rok
Tento vikend mame nauku, beriem to sportovo...16. mar 2007- Sponzor fóra
joj, aj ja by som si daco pekne kupila, ale mam setriace obdobie, tak nevymyslam velmi, hoci uz vcera som mala zase chut objednat daco z katalogu
ja tiez obcas vyhadzujem skrinu, ale niekedy zbytocne nechavam veci, ktore som uz nemala rok na sebe, ale je mi to luto, hoci viem, ze si ich aj tak neobleciemteraz sa mi zda, ze mam deficit topanok
16. mar 2007Preto chudnem, lebo uz som sa do nicoho nezmestila
a zase si nechcem kupovat nove veci, ked som taka obr
aj ked teda ze by sa mi cosi nove hodilo
ale narodeniny sa blizia, tak cosi pekne popozeram, nemozem chodit ako strasidlo, este by si to moj drahy rozmyslel s tou svadbou a musela by som kolaciky pojest sama
ale nie16. mar 2007no my byvame z drahym u nasich v jednej izbe niiiiic sa nam sem nezmesti...hlavne oblecenie naozaj uz nemame kam dat...ani nabytok ziaden nemozme pridat, lebo este aj ked z postele vstanem musim preliezat cez moju aparaturu, ktora sluzi ako odkladaci stolik
s kopou bordelu.... mno a to zajtra dotiahnem prvu kolekciu pre obchod co zrovna nie su len take hadricky ale normalne roby...takze moj drahy asi pojde spavat na balkon, vsak uz je teplo vonku a vedla mna budu lezat modely
...ale tie sa asi tak dobre nebozkavaju
16. mar 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
no nebudem si zase pisat sama so sebou, ked tu nie ste, ale aspon vidite, ze ja som sa sem prisla preventivne pozriet