Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
dani ale si na dobrej ceste :-)
babu ja jarny kabat nemam ani jeden ;-) ale mam asi 5 sák (no iba dve podsite).. no sa mi zda, ze som zase mimo trendu ;-) ja to vzdy tak obidem (tu modu) niecim klasickym 8-)
ved prave aj ja mam saka , ale nas liptov nam ich dovoli nosit o cosi neskor :-| a ten prechod medzi kabatmi a niecim lahsim neznasam, nikdy neviem co si mam obliect :-|
babu ja som prisla v saku uz aj vcera vecer. Bola mi sice dobra kosa, ale sla som tak rychlo, ze kym som prisla domov zo stanice, tak mi bolo teplo :-) ja neviem vtedy ani co si mam obut :-| tiez neznasam tie prechody, v bunde teplo, v saku zima
ani mi nevrav... prisla som do BA v kabate :-D ... nechcem ist ani von :-D Dnes musim nieco kupit , inak pozeram, ze su tu baby z BA ;-) Baby neviete poradit, kde by som isla dnes mrknut nejaky jarny kabatik? ;-) Verim tomu, ze sa milacikovi nebude chciet behat so mnou po obchodoch :-(
tak mozno by to stalo za vyskusanie ;-) , ale som rada, ze som draheho nahovorila aspon do avionu , ze skocime na kavicku a tiramisu :-) aj ked drzim dietu 8-)
moje chudnutie spociva v tom, ze chcem prave obmedzit sladkosti . a to je dost tazke :-( milujem sladkosti :-) a potom sa to odzrkadluje na jednej partii tela ]-(
hm, ja sa obycajne vyhadzem z penazi vo vypredajoch :-) kupim aj co mi netreba ;-)
ja by som asi namiesto postenia mohla skor cvicit, nech nemäknem :-( a tiez sa to usadza na jednej casti tela ]-( (keby mi ine narastlo, napr. prsia, sa nenahnevam :-))
no ved aj ja sa tvarim, ze cvicim.. ale tak pobiednejsie, lenze nevidno nic ]-( sa mi zda, ze namiesto spevnenia to este viac zmäklo ]-(
dani my nemame ziadne temy, ked ideme na faru. Akurat viem, ze nabuduce by mala byt uz doktorka. boli ste uz na matrike? :-D
ja teraz - ako som prisla do prace - teda uz pred 2 hodinami, ale nie som schopn aexistovat...len sedim, cumim doblba a spim s otvorenymi ocami :-)
idem si zaliat kavu ;-)