Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
julova jasne, odlozim ti
mame ich dost (aspon teraz sa mi to tak javi).. oco nas "zdrbal", ze kde su holuby? prstienky?
ale srandu si robil.. no viem si predstavit pohorsenu babku, ze ake predstavenie? a este v kostole! hehe
ozaj, mamina je kocka, dobre ste vybrali.
luculka ja mam tiez svoje vyfotene mobilom. Teda seba v nich, ale kvalita je dost mizerna... preto som ich tu ani nedala.11. mar 2007- Sponzor fóra
tak aj s vysavacom rada beham, ked dobre taha...donedavna sme mali taku staru rarohu a velka bola ako pol izby
...s tou som zasadne odmietala pracovat
...ale teraz mame take male zihadlo a to mam rada...dokial mi chrbat dovoli, tak sa ohybam, lozim a odtahujem tiez
...a prach utieram rada, a kupujeme tie nove prachovky Pronto - co sa na taku zelenu nasadku nasuvaju...su super...a nemame doma vela "pracholapacov" a moju zbierku mačiek milujem, tak tam mi to nevadi nadvihovat
11. mar 2007no v podstate ano, v dolnom byte. Oni budu v hornom. Casto nam tam nechodia ani teraz, ale viem, ze ked tam nie sme, tak sa tam buduca svokra obcas prebehne
ma tam totiz este veci v skriniach, kym tam oficialne nebyvam. Ale povedala mi, ze si vsimla, ze ja nemam neporiadok, na rozdiel od jej druhej nevesty
luc vy sa matemy hadam tiez budeme mat umyvacku v tej novej kuchyni, ked uz konecne bude...
11. mar 2007
kde zase ste? ha?