Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • kde zase ste? ha?

• hodila som tam nase oznamko, ale zajtra asi pojde zase prec 🙂 takze sa tu pls. objavte este dnes 😎

• Ja som tuuuu...oznamko super....si ho ty vymyslela...a tie saticky tiez 😉 ....tak ako to ze budu ine 🤔

• Sponzor fóra
  • ahoj lucu 🙂 saty budu tie, co su na tej modelke. Budu ine, lebo je neprakticke trepat saty z Presova a este boli aj drahsie, ako tie, co som zarezervovala. Oznamko som sice vymyslela, ale kreslila ho jedna znama 😃 lebo ja by som to nezvladla

• jee aj tie su pekne...a ty v nich niesi ofotena...ja mam moje vyfotene mobilom...a nejde mi to sem vlozit 😠 😠

• a teraz som tu ja 😃...snad sa tu uz stretneme 😃..jaaa si pockaaam 😉

samponik - oznamko je uuuazsnee 😵 ...tak mi jedno usetri...prosiiiim 😉 😴

Luc - dakujem, odkazem mamine 😉

• julova jasne, odlozim ti 🙂 mame ich dost (aspon teraz sa mi to tak javi).. oco nas "zdrbal", ze kde su holuby? prstienky? 😃 ale srandu si robil.. no viem si predstavit pohorsenu babku, ze ake predstavenie? a este v kostole! hehe 😃
    ozaj, mamina je kocka, dobre ste vybrali. 😉

luculka ja mam tiez svoje vyfotene mobilom. Teda seba v nich, ale kvalita je dost mizerna... preto som ich tu ani nedala.

• no cafteeeeee....ja mam moje vo výklade....krááááása..... 😉 pekne ich tam nacancali.... 😵

• lucu a ake si nakoniec vybrala?

• caute 🙂...este ste tu? 😠 😃

dakujem samponik 🙂

• julova som tu 🙂 tak sporadicky sice, lebo som si povedala, ze doma trochu pozehlim 😃

• moj drahy akurat dozehlil....ja som ho podporovala z postele 😃...odkedy sme spolu, je to jeho parketa 🙂...bezne sa vooobec nebrani, ale teraz sa mu nazbieralo za mesiac, tak ku koncu uz penil...moooje zlaticko...ale zvladol to na jednotku s hviezdickou 😉

• aj u nas oco dost casto zehli 🙂 castejsie ako mama. Pozera pri tom telku a tak 🙂 ako ja teraz.. bavi ma to celkom, ale ked je toho privela, tiez ma to trochu znervoznuje

• ja mam taky zehliaci zachvat maximalne 4x do roka 😃...ale zasa rada varim a umyvam riad..to mi nevadi...ale neutieram...necham odkvapkat den a potom odlozim 🙂...

• umyvanie riadu ja neznasam 😞 a tiez utieranie prachu, to je neskutocne otravne.. ale zase ked sa chytim vysavaca, tak lozim po kolenach a odtahujem nabytok 😃

• Sponzor fóra
  • tak aj s vysavacom rada beham, ked dobre taha...donedavna sme mali taku staru rarohu a velka bola ako pol izby 😠 ...s tou som zasadne odmietala pracovat 😃...ale teraz mame take male zihadlo a to mam rada...dokial mi chrbat dovoli, tak sa ohybam, lozim a odtahujem tiez 😃...a prach utieram rada, a kupujeme tie nove prachovky Pronto - co sa na taku zelenu nasadku nasuvaju...su super...a nemame doma vela "pracholapacov" a moju zbierku mačiek milujem, tak tam mi to nevadi nadvihovat 😃

• ja dufam, ze nebudeme mat potom vela kusov nabytku, kde to bude vidiet 🙂 a obcas utriem policku 🙂 nech si svokra stale mysli, ze som poriadkumilovna (ako teraz) 😃 haha

• my mame bledunky nabytok 😃...tak obcas ked mi prst zavadi, tak zistim, ze treba 😃...a budete byvat u svokrovcov po svadbe?

• no kiez by aj moj zehlil....no a na umývanie mame mycku.....nastastie 😃

• no ahoj luc...tristorokov sme sa tu nestretli 😃...ako mrcha? nakoniec dorazila?? 😠

• dorazila.... 😐 😉

• no v podstate ano, v dolnom byte. Oni budu v hornom. Casto nam tam nechodia ani teraz, ale viem, ze ked tam nie sme, tak sa tam buduca svokra obcas prebehne 🙂 ma tam totiz este veci v skriniach, kym tam oficialne nebyvam. Ale povedala mi, ze si vsimla, ze ja nemam neporiadok, na rozdiel od jej druhej nevesty 😃

luc vy sa mate 🙂 my hadam tiez budeme mat umyvacku v tej novej kuchyni, ked uz konecne bude...

• no....zatial je nasich...ale az RAZ 😃 budeme mat vlastne hniezdocko tak mycka bude 😉

• lucu a kde budete byvat?

• zatial u nasich....a potom sa uvidi...riesime to.... 😠 🤔

• takze ciernu ovcu rodiny uz mate, samponik 😃....ja by som umyvacku nemala kam dat..ale raz mozno vo vacsom byte....uvidiiime 🙂

mrcha mrchata...takze asi budeme plodit az v Egypte, zda sa 😃 😃

• ani nie, ona tam aj tak nebyva... 🙂 a vies ako to je,ked ma svokra vlastnu dceru... 😃

• no mojho draheho svokra ma dceru...naopak to nepoznam 😃 😃

• obycajne je lepsie, ked ma synov 😃 ale mne je to v podstate jedno. Nemienim sa s nou porovnavat, tak dufam, ze to nikto robit ani nebude 😐

• no ked je kus normalna, tak to nebude robit...este by mohla dojst k zaveru, ze dcera sa jej v porovnani s Tebou nevydarila moc a to by asi nadsena nebola...treba ju "varovat" 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov