Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
veď vravím východ západ
babenky skutočne zdrhám, aby som si potom nevyčítala zajtra...a aby som si s vami zas zajtra písala a nemusela sa zas učiť...páááááááčkooooo
teším sa, že je tu vždy fajn debata...
zuzi...aj dnes večer hovorím s PB a nezabudnem spomenúť aj naše dvojčatá z BA (zuska a peťko), ktoré čakajú na 6. zmysel
papa a krásnu nôcku žienky májové13. apr 2007- Sponzor fóra
aj mne čiarkuuuuu....ajojteeee....
urobila som obideve skúšočky dnes, hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
jednu za B a druhú za D, ale mne to stačíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
*zuzi1* aký príbeh? zas som niečo nepostrehla?blonďavá
ahoj aj zuzi2...len sa nerež, nech máš na svadbe krásne ruky...14. apr 2007- Sponzor fóra
jaaaaj...ahoj Jani
...zapisana bez meškania
no sikulka si - vidis - ine som od Teba ani neocakavala...tak blahozelam
no Zuzka2 mi dala mackofilnu stranku www.mackysos.sk a tam sa pisu aj pribehy so zvieratkami, tak chem vzdat hold mojej Nastenke a chcem napisat, ako sa nase zivoty preplietli14. apr 2007nejde o zivot, mas cas
, to len ja sa na to taaak tesim.
a mi teraz napadlo, ze presne v den tvojej svadby bude v Poluse druhy macaci den (prvy bol minuly rok) a budu tam dievcata zo zdruzenia, ide hlavne o vyvracanie mytov, prezentaciu zdruzenia, predaj darcekovych predmetov a tak.. Ja by som tiez rada vtedy dosla, ale asi budem v domacej pooperacnej liecbe, takze neviem, ci to bude realne.14. apr 2007
no vraj ze chodi...ze stale ma nutkanie sa pridat, ale strach z tolkych zien mu asi nedovoli
...je v praci este, tak smiruje na dialku...ale uz asi dorobil trzbua ponahla za mnou...ale ved on si ten pozdrav najde pripadne zajtra...dokonca je tu aj zaregistrovany
...a tie taniere su super

Jan(gk)a - hej hej...aspon budem vediet ako sa volam
ale sme sa tu zisli - Janka-janino a Janka-janga, Zuzka-julova a Zuzka-schnauzee, Lucka-luculka a Lucka-lubu...no fajn...ze?