Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
aloha nevesty!
ste tu ale toho popisali, kym som tu nebola... az tak vela, ze ja teraz neviem, co mam napisat...
aha.. Janino, jasne, ze ti poslem oznamko, len mi hod adresu do IP :-D
julova Zuska.. boli sme v BA na vystave ze "mlada krv" (ja to sice velmi nemusim, ale uz ma ovplyvnil drahy a navyse tam mala obrazy aj jedna znama) a este som sa prebehla po Ikei (? na to, ze pisem dizertacku z podstatnych mien by som si mohla byt aj istejsia tou padovou priponou :-N ) a nakupila som latku na auto-ozdobu a zase take kadeco, ako vzdy, ked tam idem a drahy si kupil dve kosele v Avione.. ze Alain Delon a boli drahsie ako moje popolnocne saty :-N , tak sme svokre pre istotu zase zaklamali :-x
no a to je asi fsetko, co mam nove.............................................................................. x-)
joj, timobajl som si ani nefšimla :-N nechceli sme sa veľmi motať, tak sme šli vyslovene po košeliach....
a boli sme aj po vinko, je pekne nafľaškované.. etiketky drahý vyrobil ;-)
fuuuha...tak to ja netusim..na take som tam nepozerala...ale mali tam take latky typu organza...len neviem, ci to presne bola organza a ani ake vselijake farby mali... :-|
ahoj egy :-)...tak fajn...ja som akurat vytocena kvoli kytici, lebo dnes v jednom nemenovanom kvetinarstve drahemu zadreli nenormalnu cenu za kyticu...a to sa este dusovali vraj mu urobia cenu, lebo ho poznaju a chodi k nim casto kupovat kvietky...skoro ma porazilo ]-(
Kyticu mi nastastie robi jedna známa co robi vo veľkoobchode s kvetinami. Berieme od nej aj kvety na výzdobu. Ale ako vravís, ked sa spytas v kvetinárstve kolko stojí napr. kytica z piatych ruží tak povedia 300 korún. Ale ked im povies ze chces svadobnu kyticu z piatych ruži, zacítia peniaze a zadru ovela vyššiu cifru. :(
oni chceli len za ruze 2.600,- Sk a to bez aranzma este ]-( ]-( joooj...ako ma vytocili...tak aj my ideme hladat inde...netvrdim, ze to nie je umenie uviazat krasnu kyticku, ale co je vela, to je prilis...a presne...keby povedal, ze chce uviazat kyticu z 15 ruzi, tak to vyjde do tisicky a ked pocuju slovo svadba, tak uz nevedia, co so sebou..! :-S
Ako som sa presvedčila tak zo svadobneho biznisu vedia poniektorí spraviť zlatú baňu. Ja si zatiaľ zaklopem ze vsetko ide v pohode a pn masle. Až mam strach ze co nevyjde.
aj nam ostatok vychadza v pohode...a strach mam asi ako Ty, ze nieco na poslednu chvilu vybuchne :-D...ale nejdem na to ani mysliet, nech si to neprivolam-e ;-)
egy no rozumies mu? ide si ma zobrat za zenu a oslovi ma tak oficialne, ze "Julova" :-D
asi mu dam za to zahrat rock and roll :-D
my budeme mat Depeche Mode - A question of lust ;-)
a uz mas fotku :-D...joooj tie Tvoje hesla :-D...ked ma nastves, tak Ti taaak jednoducho vybielim ucet ;-)
Tvoja mama volala mojej cez prestavku z prace =-) ...si predstav...mna sa hanbi a s mojou mamou si veselo drdle :-D
no tak tomu ver..uz to mam oskusane, ze ked dam do dveri mamin kluc, tak si neotvoris :-p
a si aj rande dohodli,,,bez chlapov!..ze sa este pred svadbou stretnu..
ale to by som ta musel velmi nastvat a to by mi strach nedovolil ... a to by si mi nespravila, lebo spat na schodoch je bolestive a este by som dostal vlka