Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • ahoj rybka 🙂...veru...uz sa to blizi...my to mame za 29 😉...

• joj, krasne fotecky zuzka 🙂 a este krajsi ich obsah. A Nastenka, boze, ten pohlad by roztopil aj kamen, kraaasa. Presne takych mam kocuriskov.

• hmmmm...začiatky....ale aspoň je na čo spomínať, nie? 😉 mala by som sa ísť učiť, lebo palino keď dojde domov a uvidí, že som pri nete...ma vycápe po riti 😃 😃 😃
    povedal, že chce vidieť ako sa učím... 😃 😃 😃 ale veď o tri týždne budem deň pred svadbou....juchúúú 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj rybulienka 🙂 veru sa nam to blizi, vsak len nedavno sme sa o svadbe zacali bavit a uz je to pomaly tu...ale sa tesiiim, uz budem manzelicka mojho draheho

• ahoj julova no a my 43dni

• Joj ale ma to celkom unavilo... a drahy je uplne hotovy, uz mi tu spi 😃 😃 Ale ja som uz takaaaa spokojna... Ozaj som aj zabudla, obrucky uz mame doma ... a su v poriadku!

• veru - spomienky nam nikto neukradne 😉

Zuzi a ono to bolo vlastne tak, ze ja uz som spala - bola noc a zrazu pocujem, ako mi vtedajsi priatel sepka "Zuzi, Zuzi...vstavaj...pozri, co som Ti priniesol..." a tam malinke uslzene klbocko - nasa Nastenka...ze cestou z prace ju nasiel pod stromom ako mnauci a srdcemu nedovolilo ju tam nechat...ja som bola hned prebrata a svieza a takmer do rana sme ju len pozorovali a nevedli sme sa vynadivat 🙂..na dalsi den sme leteli na zvieraci trh a kupili sme jej vybavisko ako hrom...akoby prvemu miminku 😃...

• Jani - nechooood este 😃...kedy ma prist Pali? 😉

• ahoj rybka... 😉
    jani...tak gratulejem k obrúčkam...joj už ani písať neviem...naťahujem uši...či nejde domov 😃 😃

• joj, ano nehovor o vybave...vsetci, co k nam pridu, tak pochopili, ze nie macky ziju u nas, ale my u nich 😃
    Ale tie Nastenkyne ocka, kraaasa, milujem tie pohlady, vsetkych by som ich hned popapala 🙂

• uuplne nadherna vznesena dama to bola, ten pohlad bol uchvatny...a verim, ze stale niekde aj je a robi stastnymi dobrych ludi 😉

• ja mačky nemusím, ale keď sa nejaká ku mne priblíži...hneď by som si ju nechala...skoro som tak minule prišla domov so psíkom...ale my zvieratká nechceme...máme rybyčky a chceme dieťatko 😃 😃 😃
    neviem key palino príde, lebo o siedmej hovoril, že ešte hodinu sa zdrží v robote 😬
    asi nemá pojem o čase 😃 😃

• ved hodinky uz mate...tak mu daj prednasku...aha Pali, tak toto je sedem hodin p.m. a toto osem - to znamena, ze devat hodin rozhodne nie je hodina od siedmej ale dve 😃 😃

a keby Ta "vymakol" tak mu povedz, ze si sa sama bala a ze my sme Ti robili spolocnost, kym on prisiel, aby si zabudla na strach 😃

• ty si podarená... 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
    hodinky máme, ja už mám tri, ale dnes sme si také parádne kúpili ja esprity a palino festiny...no veď babka nám chcela dať svadobný dar, tak sme si šli kúpiť to, po čom nám pípali srdiečka...a čo sme ušetrili doložíme k svadobnej ceste... 🙂

• Jang(k)a - peknucke su 😉...ta draheho je trosku ostrejsia na fotke...a ty mas vpredu asi nejake kamienky, ze? peknucke su fakt 😉

• Sponzor fóra
  • Mile, my si asi kupime otvarak na konzervy a 1 hrniec 😃 😃 😃 (zaciatky su tazke)

• akurat som volala s Petulom, ze nas chodi citat, ale ze sa boji pridat, lebo by sme ho vraj "prevalcovali"...asi sa boji davu zien 😃...co je len dobre...pre mna 😃 😃 😃

• prajem vam krasny vecer, majovecky 🙂 pustam mojho draheho k pc, nech si rychlo spravi robotku a potom aby sme mohli byt spolu.

• janga 😃 😃...veru zaciatky su tazke, ale uvidis, ked budete na to po nejakej dobe spominat a ako budete vsetko detom rozpravat 😉

• Zuzi - dakujem a prajem krasny vecer aj Vam...a pohladkaj vseeetky zvieratka aj za mna - pohladeni nikdy nie je dost 😉..pa pa...

• No śu vlastne ako na tom obrazku predtym, len ja mam 3 kamienky (ziaria - sa moc odrazal blesk) a zvnutra sme si dali vyryt: Odteraz až naveky

• pohladkam pohladkam, jaj, ale budu natesene vsetky cicusky, dakujem za ne 😉 papa

• No budem tym detom rozpravat, ako chcel dusan dnes kupit papierove taniere 😃 (ze ved staci zatial). Ale vybral celkom pekne - slnecnickove

• Ahojte kočky aj ja sa môžem pridať?

• tak to take skosene hrany su super...velmi sa mi to tak paci...aj my mame take hranatejsie, ale uzsie, tak to az tak nevidno...my tam mame datum sobasa a nase prezyvky a Petulo to doplietol tak, ze nakoniec ja mam na svojej moju prezyvku a aj on svoju 😃...no co uz 😉...

• Vitaj Lubu.

• Lubu - vitaj...jasna vec - pridaj sa 🙂...vitam Ta medzi nami super majovkami 😃

• Zuzi to mate ako podpisane, si ich budete poznat

• babule, veď ja normálne nestíham...umývam riad...ahoj zuzi s. a pekný večer s drahým 😎
    jani...krásne obrúčky máte... 🙂 🙂
    zuzi...takže máme tajného sledovateľa? ahoj peťulo 😉

• No dik. Ked sme ich boli 1-krat zobrat, moja bola zlta a dusanova biela. a navyse som ju skoro nenavliekla na prst. Som bola taka nastvana, ze sa mi ani rozpravat nechcelo...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov