Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
ahojte moje drahe majovky... dnes som uz hadam posledny krat tuto na nete pred svadbou, buduci tyzden mam uz totiz dovolenku - pokial este neskocim dakde do kaviarne ak to nevydrzim bez vas buduci tyzden... doma PC nemam a bude toho taak vela...! tak vam chcem popriat nech sa vsetko dobre vydari na vasich svadbach - od pocasia az po najmensi detajlik... nech vas fazulky a usiacikovia posluchaju a nech ste co najmenej vystresovane a viac oddychnute - ak sa to vobec da!
Mne toci v zaludku uz druhy tyzden od nervozity a este k tomu ma dorazaju aj niektore "drobnosti" ako napr. ked mi kvetinarka zasekne ze vyzdoba ma vyjde zhruba na 9tis. - tak potom aby som nemala nervozitu!
este som pridala zopar fotiek do mojho albumu tak ak vas bude zvedavost nutit urobte kuk
Nech sa vam dari a po svadbe 10 maja som tu ako na koni! ahojteee27. apr 2007- Sponzor fóra
Ja mam napisanu taku kratku verziu, ktoru by som chcela, aby sme povedali sami - ked sa pyta, no ale toto (co som dnes stvorila) by som tam nepovedala, ani keby ma tam nechaju stat tyzden... by som plakala a keby sa mam pozriet mamine do oci... to nie! Rozmyslam, že to napisem na nejaky taky pekny pozdrav a potom im to len podam... no este neviem.
27. apr 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
už sme doma...
máme úplne naj super farára