Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dani, ja som na tom podobne - hrdlo boli, nastastie ucho uz prestalo boliet a to pocasie ma fakt serka. Ale zasa na druhej strane, aspon drahemu nebude teplo. Ale nechcem aby prsalo ....
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
baby asi je voľajaký vírus na tejto stránke, lebo mňa ráno príšerne bolelo hrdlo a bolo mi strašne zle od tlaku. :-p teraz idem posledný krát skúšať šaty...som z toho akási nesvoja od soboty, čo sa mi sníval ten sprostý sen :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no ja dnes o nicom nebudem hovorit, iba o sukni :-D :-D ;-)
Odpovedať
dani...všetko sa pokazilo, čo sa dalo. celý svadobný deň: ráno pršalo (priam lialo :-p ), keď som otvorila vak so šatami, boli tam zabalené úplne iné, než som si vybrala. nevedeli sme nájsť obrúčky, v reštike nám nechceli spraviť výzdobu a aj jedlo podľa nás, že oni vedia, čo majú robiť... |-| =-) ;-( ;-( no prosto haluz nad haluze :-p
Odpovedať
no ja len dufam, ze na mna nic nevyleze, lebo lieciky ziadne nemozeme papat teraz :-| ...ale nic mi nie je - ani naznak...len to, ze mi nechuti nijake jedlo :-S
Odpovedať
ahoj žuži ja tiež nemám chuť tískať lieky :-| asi to večer skúsim s cibuľou a medom :-D drahý bude mať radosť :-D :-D
Odpovedať
inak usiplesk sa dnes prihlasil na tri tanecne hodiny ;-) :-D Jani ;-)...ked to ma vykantrit bacilky, tak to musie dvojmetrak vydrzat..z lasky ;-)
Odpovedať
fíha, to je sila...vstúpil si do svedomia? :-D :-D vydrží on všetko pre mňa, xixi 8-)
Odpovedať
ja som sa bala vcera spat, lebo som pozerala az do polnoci ci dokedy to trvalo Gothiku :-D...ale sa mi paci ten film ;-)...tak som neodolala...ale skoro vobec som sa potom nevyspala :-S
Odpovedať
dobrý film ozaj... ;-) musím zdrhať, lebo idem na skúšku šiat a potom už domkov :-) dnes som bola poslednýkrát v robotke slobodná :-D :-D
Odpovedať
Jani - asi hej :-D...
Odpovedať
jeeej - Ty sa maaaas...ja makam aj zajtra a az do piatku :-S ...ale nevadi...v piatok budem mat suknuuuu hotovu :-) ...tak pekny dnik a ked budes mat este chvilku, tak nakukni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dani - no joo - to vies kapitalisti ]-( ...sa nas nikto nepyta...proste vzdy prveho zacina uzavierka...iba 1.1. mame posun o jeden den...inak svaatek nesvaaatek - makame jak farebni...ale nevadi, sukna vsetko zahojila dopredu na vela dni :-D...a zajtra idem na Alexnadrovcov, tak to tu nejako prezijem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak ani by som nepovedala, ze by mohla byt blondina :-)....hej, ma cierne a sekne jej to..ja si ju zasa neviem predstavit v blond farbe, kedze som ju predtym nevidela :-)...aj sme vymysleli, ze mi dole na kazdy "cipik" vlecky nasije maly cvocik a ked bude treba pri tancovani, tak to tam len pripnem, dva do jednej strany a dva do druhej strany :-)...no super...a trosku mi musela rozsirit pas asi o 4 cm kvoli brusku |-| :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Slovenskooooooo :-)
Odpovedať
heeeeja heeeeeeja heja Slovenskooooo :-D...sice sa skvarim v praci, ale nevadiii, nevadiii...sme maaajstriiii :-D :-D....a drzte palce, ideme poobede vybavovat uver na bytik...tak snad sa dohodneme na nejakom slusnom percente urokovom :-S
Odpovedať
Profilova fotka
julova, vela stastia ... ja uz to mam za sebou.
Odpovedať
dakujem .. treba na to vela nervov :-S :-N
Odpovedať
Profilova fotka
už som nakukla...ja som dnes strasne ochrapana. v om salone mali tak teplo, ze som postijacky zaspavala, jek tam behali kolo mna. ani neviem, ci sa mi tie saty este pacia 8-( viete si predstavit svet bez hokeja?idem aj tam nakuknut =-) ked to este frci, ci co :-D :-D zuzi trimem paste ;-) ;-)
Odpovedať
vážne som si poslednú minutu mrkla... 8-) ale viem výsledok akuálne, to je hlavné, nie? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
haloooo! je tu niekto? :-) ci nie? :-( janino aj ja som bola dnes poslednykrat skusat saty. Samozrejme, pridem do PP a na dverach dovolenka vycapena.. Teta na mna zabudla, ale potom prisla predsa len :-) usili mi kabatik z odstrihnutej vlecky, skvely :-) ale akosi mi to stale nedochadza.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som nemala pozerat tu predpoved pocasia, lebo ma to stale viac ROZCULUJE ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...včera som padla s horúčkou do postele a vôbec, ale vôbec to u mňa nevyzerá dobre. zajtra asi idem k lekárke na antibiotiká :-S sa teším....aj pred krstom pred dvoma rokmi som takto ležala v horúčkach...ešte že ma už nečaká v živote žiadna takáto sviatosť... :-D :-D tak myslím na vás a snáď sem nakuknem, keď ma starostlivý medvedík vypustí z pelechu :-D :-D
Odpovedať
Ahojte kočky, ja som nová, ale snáď neva. Ako čítam, že ste všetky choré, pripájam sa aj ja k Vám. Včera som bola taktiež u lekára, samozrejme antibiotiká. :-( Ani by som neišla, ale do 12.5.2007 musím byť fit, keď sa vydávam :-) Pekný dník a vyliečte sa. Ja to mám ťažšie, keď aj na sviatok práce som v práci. :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?