Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
julova - jedinu radu ti dam - co ma najviac mrzi teraz.... zozen si niekoho z rodiny co ti nafoti vsetky tie detajly a prkotinky okolo... mne svagor nafotil vyzdobu saly a tak - inak by som nic nemala... dostali sme straasne moc kvetiniek a to nikto necvakol! vies ako ma to mrziii
proste ze foti nie ludi, ale tie male drobnosti okolo... na ktore nechces zabudnut! lebo ty na to cas mat nebudes a ani drahy... tiez nam zabudli doniest kvety do saly na hostinu a tiez dat prstienky von z krabicky na tacocku - a tak som si ju pekne vyzdobila!
ale to su iba malickosti - na tom svadba nestoji a nepada!
11. máj 2007booze alex...my sme mali cca 100 ludi... do 21:00 bola rodina 67 ludi, potom prisli kamosi, ktori rozhodne nejsu abstinenti
34 ich bolo najmenej a mali sme :
18x fernet litrovy,
6x borovicka 7dcl,
6x vodka 7dcl, a potom asi
3 flase slivky a
3 flase marhule domacej... asi 3 flase fernetu som rozdala chalanom z kapely, darovala som aj dve vodky tusim, jeden fernet este mame do roboty...a napriek tomu nam ostalo toho tooooooolko, ze ked doberem antibiotika budeme dopijat este asi hooodne dlho....
neviem ci ludia pili vino (mali sme 100L) ...aj toho nam ostala polovica... alebo pivo 4 prepravky...ostala jedna... ale vsetci boli v nalade a nikto smadom netrpel.... priznam sa velmi tazko sa to odhaduje....
ale my sme to prehnali...11. máj 2007
anoooooooooooooooooooooooooo