Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Zuzi ved aj ty uz budes vysmiata o tyzden takto :-D a luculka bude pripravovat.. aj s lubu ;-)
janga ja som si to neuvedomovala ani v sobotu... si pozriem videjko potom, aby sa mi pamat osviezila x-)
budem na vas mysliet, nech vam vsetko vyjde podla vasich predstav 12-ky :-D my ideme na vikend do Prahy, takze vam to zelam uz dnes a v pondelok cakam nove albumy ;-) :-D vysmiate, krasne novomanzelky x-)
12.-tky všetky: :-)
prajem vám, nech vám svieti slniečko, nech ste uvoľnené a šťastné po celý deň, nech si užijete ten váš deň D v najväčšej pohode a spokojnosti. a tá radosť a láska nech sa odrazí aj na fotečkách...na ktoré už teraz netrpezlivo čakáme :-D :-D :-D :-D
JUL uži si to, budem na teba veľmi veľmi myslieť! Hlavne bez stresu a s úsmevom na perách, budete krásny. Držím palce nech je všetko ako má byť a nech fazuľka nehnevá mamičku ;-)
A fotečky čím skôr poprosím ;-)
julova - jedinu radu ti dam - co ma najviac mrzi teraz.... zozen si niekoho z rodiny co ti nafoti vsetky tie detajly a prkotinky okolo... mne svagor nafotil vyzdobu saly a tak - inak by som nic nemala... dostali sme straasne moc kvetiniek a to nikto necvakol! vies ako ma to mrziii :-( proste ze foti nie ludi, ale tie male drobnosti okolo... na ktore nechces zabudnut! lebo ty na to cas mat nebudes a ani drahy... tiez nam zabudli doniest kvety do saly na hostinu a tiez dat prstienky von z krabicky na tacocku - a tak som si ju pekne vyzdobila! :-( ale to su iba malickosti - na tom svadba nestoji a nepada! :-N
Saska - dakujem velmi pekne, zlatiicko ;-)...a vykonam a aj fazulke dohovorim ;-)
Miri - dakujem ;-)...uvidime, coho vsetkeho budem zajtra schopna, ale urcite si na Teba a Tvoje rady spomeniem ;-)
mia pravda pravdúca...na toto som mala ja švagríka palyho a evku moju sestričku :-D hoci tiež celkom všetko niebolo pofotene, ale nevadíííííí
užívajte si babule váš svadobný deň....idem robiť ;-)
Inak kočky májovky, vy, ktoré to máte tak čerstvo za sebou. Chcem sa vás opýtať, koľko tvrdého alkoholu sa u vás popilo. Stále neviem, či plánujeme dosť objednať. My budeme mať 77 hostí, ale aj deti a aj taký, ktorý nepijú. Tak neviem...