Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
alex - no my sme boli tak trosku netypicka svadba... rodina z mojej strany alkohol velmi nemusi, tak sme mali iba zopar flias biele a cervene vino a z druhej strany rodiny toho tiez vela nepopiju - iba tak s mierou... este ti zistim kolko toho vina bolo ale bolo este aj zopar plechoviek piva a tvrdy alkoholo mozno iba do 10 flias rozne - palenka, fernet a tak... nepijem alkohol, tak moc nemam prehlad, ale popytam sa... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no, tak som zistovala... u nas bolo asi len 10 litrov vina - biele aj cervene - co sa minulo... 8-10 flias tvrdy alkohol + neviem kolko plechovic piva... ber to ale tak, ze minimalne 35 ludi nepili ziadny alkohol a dalsi sa dost krotili lebo sme nechceli mat na svadbe opitych ludi... tak asi to je na slovakov trosku neobvykla svadba... :-N - ale nam to tak vyhovovalo! nie sme totiz moc za pitie alkoholu... -preto si ty musis odhadnut zhruba ze ktory z hosti asi kolko je schopny vypit, trosku este nadhodit a mas vysledok - ako vidis je to velmi individualne... malinovky sme brali 2 litre na hlavu, ale sa nevypili... to ale nebolo tak teplo ako budes mat ty...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Mia ďakujem za info.
Odpovedať
*alex* my sme mali 50 ľudí...20l červeného (ostalo 7 l) 20 l bieleho (tiež asi 7l ostalo) 6 l fernetov (2 celé a 2 načaté nám ostali) 4 l slivovice (asi 2 l ostali) 3 l vodky (ostal 1 l) a plechovkové pivo....to sa vypilo všetko (1 kartón bol) :-) u nás sa ale v rodine málo pije takže i tak sa mi zdá, že nám veľa ostalo. hlavne sa popýtaj hostí, čo chcú piť. tak si ušetríš veľa veľa prešlapov. hoci aj u nás boli hostia, ktorí iné povedali a iné pili. ale smädom nikto netrpel a čo sa zvýšilo sa nepokazí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
ahojte, dana_viktoria, tak ako herpes a choroba na svadbe, fotky máte krásne, nič nie je vidno.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dani :-) bolo kraasne! slniecko nam vyslo druhyx - raz na fotenie a potom ked sme isli na obrad... my sme to mali na tej druhej, mensej casti dediny u Baptistov v kostole, ale v tom istom case tam bola na Alzbetinom Dvore svadba aj v tom novom katolickom kostole... :-N tak som sa smiala ze svet sa zblaznil a zosvadbil! :-D inak ja som tiez ochorela riaaadne uz v pondelok vecer mi nabehla teplota, nos mi tiekol, hrdlo bolelo ako des, tak som nabehla do lekarne a ze nech zachrania nevestu aby nebola soplava! :-p tak mi dost dobre poradila teta lekarnicka a do soboty som bola ako-tak znesitelnejsie... len mi strasne schlo v hrdle a pocas obradu ked som uz docmulala cukrik mi zacala zasa taka sucha faza v krku tak som kaslala, slzy mi vohnalo do oci... ludia si asi mysleli ze ma to dojalo! :-N :-D ale potom preslo a bolo super... dani alebo aj nie 5majovky - neboli ste sa niektora fotit na hrade okolo 1-2 poobede? boli sme tam 3 pary a jednej neveste som aj stihla s auta zakyvat, ale netusim komu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
pardon - preklem - ine 5 majovky som myslela... :-D :-N - bola som veelmi rada ze sme tam stretli dalsich na hrade... ako ste si uzili svoj velky den? ja som mala v kuse pocit ze je to o niekom inom a ze svadbu chystam niekomu uplne inemu! este stale mi to miestami nedochadza a v kuse si pletiem stare meno! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám kočky ešte raz za všetky info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tour de kosice zacala dnes- uz máme sobášny list...hurráááá ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte babule ZUZULKA DRZTE SAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!zajtra na teba od rána myslím :-D :-D
Odpovedať
luc- dakujem :-) o pol hodku idu zo mna urobit peknu :-D inak dnesny sen = hollywoodsky horor :-D :-D
Odpovedať
a modlite sa za pocasiiicko...zatial nam praje :-D
Odpovedať
halooooo :-D ;-)
Odpovedať
haloooo...už si krááásna? :-D
Odpovedať
Jani ...vraj ano :-D a este mame kooopec casu :-)....Petulo isiel s mojou maminou rozostavit menovky do restiky a ja si surfujem :-D a hladnaaaa som jak vlcik malicky :-D
Odpovedať
joj treba sa napapať a aj hlavne veľa tekutííín...ja som celý deň len pila a potom tie zážitky v šatách :-D :-D :-D myslím na vás celý deň, u nás je zas š´karedo...fúka vietor a včera bola búrka. je dosť chladno...tak nech sa to nepresunie k vám ;-) jáááj určite budete superovskí :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jul moja, veľmi na teba myslím. Hneď ako som vstala, tak som pozrela z okna, ako vám krásne svieti slniečko. Drž sa! a uži si to.
Odpovedať
už tískaš do tekvičky? ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
no mladsi bracho zahlasil ako ma zbadal, ze "To co mas na hlave?" :-D :-D...no zlaty je :-) a na hlave mam taku helmu nepohnutelnu prelakovanu, ze dovidenia :-)...a sest zivych ruziciek :-) Saška - dakujem moja zlata :-)...asi to tak fakt je, ze par dni pred su tie navjacsie stresy...ale ten den D...no uuuuplna pohoda...nastastie tu ani nikto nie je, kto by umelo vytvaral stres :-)...takze pohoda, klidek, tabacek :-D a vcera bola sranda s vleckou...ze pre istotu si drahy ide nacvicit, ako sa vypina, aby boli fotky aj take aj take...no vyse polhodiny s mojou maminou maturovali, kym na to dosli, takze som povedala dost, ze vlecka ostane vypnuta, lebo potom nemienim stresovat :-D...je to pekne aj tak :-)
Odpovedať
a este Vam idem aspon kyticku ofotit a peirko :-)
Odpovedať
že je to tak? v deň D už nie je nad čím stresovať...treba si ho užiiiiiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jul aj sebaaaa!
Odpovedať
presne Jani :-)...Alex , no skusim samospust, som sa doma :-D
Odpovedať
to skoro ako ja...na mňa v kvetinárstve tak čudne kukali, keď som si sama prišla pre kyticu...možno si myslei, že sa len hrám na nevestu... :-D :-D čakáááme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
OK, tešíííím sa
Odpovedať
joooj zienky strajkuje mi modem ]-( a samospust nehrozi, som nemehlo :-D...o chvilu, ked pride drahy, tak ma ofoti on :-) zatial len kyticka...snad uz to teraz naciita ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?