Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • veru veru, uži si ich...mne bolo dosť ľúto za nimi, dobre som sa v nich cítila 😬 😬

• aj ja sa v nich hrozne dobre ciiiitim.... 😉 aj si mala ráno stresy....krce a tak 😃 😛

• vieš čo, vôbec. som si v pohode vstala, sprška...kaderníčka....až keď som došla domov a obliekať sa na fotenie...vtedy som si hrkla štamperlík becherovky na žalúdok...a potom už pohoda 😃

• Sponzor fóra
  • PORAZIIII MA 😠 😠 😐 chistám si veci na výzdobu a tak aked som vytiahla svadobne poháre zo duflíka....moj je na polovicu rozbitý 😠 😠 😠

• Ahojte majovecky 🙂
    sice trosku neskoro, ale predsaa...blahozelam vsetkym 12-tkam, popozerala som si aj albumy, kraaasne fotecky a vsetkym prajem vela vela stasticka.
    Sorry, ze az teraz, ale tak trosku som bola mimo a asi este aj budem, ale budem teraz mysliet aj na 19-ky, drziiiim palceky 😉

• ahoj schnauze......tak mysli aj na mna... 😃
    ooooch co spravim s pohármi 😠 😠

• luculka, si pis, ze aj na teba 😃 aj na fazulku, nech je cely cas poslusna 😃
    Och, tych poharov mi je luto 😢 asi nemas vela moznosti, bud narychlo kupit nejake nove alebo pohare nemat 😞 my zrejme mat nebudeme, aj ked v posledne dni som zacala uvazovat, ze by som kupila nejake dva obycajne pohare a namalovala na ne nieco farbami na sklo, bolo by to originalne a celkom lacne, len casu mam teraz straasne malo, pomaly ani doma nie som 😞 Ak si aspon trosku sikovna, aj takto by sa to dalo vyriesit

• som rozmýslala spravit sablony a nastriekat 😃

• no vidis, aj to sa da 😃

• uz som to pomali predýchala 😛

• Ahojte májovečky. Ďakujem ešte za priania. S tými pohármi to veru nieje bohviečo, ale snáď niečo vymyslíš. 🙂 Vítam aj potvorku, ako sa máte ako manželia? Držím taktiež palčeky všetkým 19-kam, nech Vám víde počasíčko.
    Nám síce bolo striedavo, ale ja som vďačná aj za také počasie aké bolo, stihli sa aj niake fotečky porobiť. Len ešte nemám, ako ich získam, iasto vložím. 😃

• ajojte...schnauzee poslal som ti IP 😉
    luculka...poriešiš to voľajako s tými pohárikmi...veď na tom až tak nezáleží 😉 záleží na tom, aby ste tam boli vy dvaja a nie poháre 😃 😃 niečo vymyslíš, veď si májovka....cmuk 😶

• Ahojte moje májovečky. TAk ja som už v plnom prde príprav, ani neviem kolko času m ostáva, nestíham to sledovať 😒 , ale už sa teším na sobotu. DRžte sa mi 19 ky budem na vás myslieť.PAPA

• lubu ja ti budem drzat...ale musis aj ty mne 😃 😃

• joooj...19-ky drzim Vam moc moc paluuuchyvsetky a dohovorim aj fazulke 😉

ako sa citite? 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahoooj ZUZ aj fazulienka....ja supeeer...zatial... 😃
    len ten pohár ma serie...ale uz len mááálicko 😛 ...som ho aj dala do albumu xudáááááka 😃

• a ved crepy prinasaju stastie 😉

hlavne ziadne stresy - to je super, ze si taka vysmiata a uvolnena..a to je najpodstatnejsie...takmer nikto si ani nevsimne z akych poharov si budete pripijat 😉

• ja fviem len sa my hrozne pácili.... 😐 no co uz hlavne nech nám víde slniecko 😎

• tak si cucnite z jedneho 😉

• my sme nemali pohare a bolo vsetko ok 🙂 ani neviem kde by sme ich pouzili...na pripitok bol vermut a pri foteni sme sampanske nepili...

• boze o jednej idem na skusku ucesu,,,som ho naposlednu chvilu zmenial...o stvrtej na nechty....o pol siedmej pre návleky....o pol osmej do kostols....medzitým u nás budu robit výsluzky a viazat pierka...ufff...

a
     som uplne v klude...mi to pripadá akoby som sla niekomu ja na svadbu 😃 😃

• presne take pocity som mala aj ja. vsetko som brala uplne v klude, ani som si neuvedomovala, ze sa vydavam. a tento pocit mi vydrzal cez celu svadbu. 🙂
    ako vam zavidim, ze to mate este len pred sebou. ja by som si to rada zopakovala, teda iba tu sobotu, lebo to bolo super...

• ajojte 😉

• mno ja som rada ze to je za nami 🙂

• dani si si to neuzivala 🤔

• ja som hlavne rada, že vybavovačky sú za mnou. a tertaz sa už teším na svadobku...juchuuuuu 😃 😃

• luc - je to krasne, ale straaaasne unavne 🙂...aj ja som rada, ze uz mame PO...uzivala som si cely ten den, fotky neoklamu 😉...ale zopakovala by som si to az s velkym odstupom casu 😃

• ak by bolo všetko nachystané...ja aj túto sobotu 😃 😃

• No ja hlavne dufam ze fazulka ma nechá trsat do rána...a nebudem kazdu sekundu vyzivovat 😃 😃

• ani ta to nenapadne...nebudeš mať na to čas, luci 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov